Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 02, 22:01)
gaure cia pirmas blynas?
as cia kuri vakara per langa fotkinau irgi nakti  biggrin.gif bet nedristu det jums foto cia  cool.gif

Aha blush2.gif Dėk, čia gi ir yra pradžiamokslis. Reikia pažiūrėti į klaidas ir pasiekimus.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 02, 21:07)
Aha  blush2.gif  Dėk, čia gi ir yra pradžiamokslis. Reikia pažiūrėti į klaidas ir pasiekimus.

sutinku!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 02, 19:28)
Naktinis Kaunas

user posted image

tamsoka, bet žiūriu ir vieta pati tamsoka, nėr žiburių. koks išlaikymas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 02 lapkričio 2009 - 21:46
QUOTE(solo @ 2009 11 02, 22:46)
tamsoka, bet žiūriu ir vieta pati tamsoka, nėr žiburių. koks išlaikymas?

Exposure: 1.8
Aperture: f/3.5
Focal Length: 18 mm
Focal Length: 18.3 mm
ISO Speed: 400
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif noreciau ir as prie jusu prisijungt.. smile.gif fotografuoju ir as siek tiek, realiai nuo praeitu Kaledu, kai mielas Kaledu senelis atnese dovanu fotikiuka smile.gif tai CANON 450 D. Labai megstu fotografuot, deja, dar labai daznai pasitaiko ivairiausiu klaidu, net ir kvailu... be to, man ziauriai norisi naujo geresnio objektyvo.. deja, kol kas niekaip neleidzia finansai..
Simet jau teko fotografuot gana nemazai, net ir vestuves, bet save laikau zalia pradziamoksle. Net susinepatoginu pamacius Jusu visu bandymus.. saunus darbeliai visu... ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 02 lapkričio 2009 - 21:56
Sveikutes smile.gif

QUOTE(rarity @ 2009 11 02, 16:4)

Krapas man toks liudnas pasirode, nuotrauka pilka tokia.... bet gerai kad kampas idomesnis smile.gif Rozyte graziau ziurisi smile.gif

QUOTE(wite @ 2009 11 02, 19:48)
Sveikos  smile.gif

Vis skaitau, tik tyliu.. Tylomis su jumis mokausi.  4u.gif

Noriu tiesiog pasidžiaugti, kaip jis gražiai plauna  smile.gif

zavus Micius smile.gif

QUOTE(rarity @ 2009 11 02, 20:28)
Naktinis Kaunas

smile.gif visai neblogai, tik pati nuotrauka turi atspalvi. Ka su ja darei? ar nieko? Koki WB nustatinejai?

Labai pasiilgau naktinio fotografavimo, jauciu reikes su vuru siaust savaitgali i miesta smile.gif

ARIDAX, sveikute 4u.gif

beja, o kokia dabar ND tema? Miegantys vaikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 02 lapkričio 2009 - 21:58
QUOTE(DI @ 2009 11 02, 22:56)
Sveikutes smile.gif
Krapas man toks liudnas pasirode, nuotrauka pilka tokia.... bet gerai kad kampas idomesnis smile.gif Rozyte graziau ziurisi smile.gif

smile.gif visai neblogai, tik pati nuotrauka turi atspalvi. Ka su ja darei? ar nieko? Koki WB nustatinejai?

Pilka g.gif Pas mane gan ryškiai mėlyna.
Naktinė - nieko beveik nedariau. Biški pašviesinau. Ten automatinis naktinis buvo blush2.gif Na, savaitgalį vėl ten pat miegosiu, pabandysiu fotkint mirksiukas.gif
Atsakyti
rarity, peizaziukas kompoziciskai man rodos netaisyklingas. Horizonto linija eina per nuotraukos viduri. Gal reikejo imti maziau dangaus arba maziau apacios. Ir sarpo man rodos daugokai. Siaip matosi, kad grazi vieta manau kita kart geriau pavyks iamzinti imk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2009 11 02, 23:02)
Pilka  g.gif  Pas mane gan ryškiai mėlyna.
Naktinė - nieko beveik nedariau. Biški pašviesinau. Ten automatinis naktinis buvo  blush2.gif  Na, savaitgalį vėl ten pat miegosiu, pabandysiu fotkint  mirksiukas.gif

sorriukas, ziuriu per loptopa... blush2.gif visai ta pamirsau. Tai del spalvu atsiimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 02, 23:04)
rarity, peizaziukas kompoziciskai man rodos netaisyklingas. Horizonto linija eina per nuotraukos viduri. Gal reikejo imti maziau dangaus arba maziau apacios. Ir sarpo man rodos daugokai. Siaip matosi, kad grazi vieta manau kita kart geriau pavyks iamzinti imk  4u.gif
Papildyta:

sorriukas, ziuriu per loptopa...  blush2.gif  visai ta pamirsau. Tai del spalvu atsiimu  4u.gif

Peizažiukas buvo įdėtas kitu tikslu - pasididinanti nuotrauka iš flickr'o bigsmile.gif
Atsakyti
MERGAITES TAI KOKIA NAMU DARBU TEMA?

as dar siulau viena.. NAKTINIS MIESTAS/KAIMAS 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2009 11 02, 23:07)
Peizažiukas buvo įdėtas kitu tikslu - pasididinanti nuotrauka iš flickr'o  bigsmile.gif

Niu kadangi tikslo nezinojau tai ir pakritikavau tongue.gif
O kaip jus taip idedat net neisivaizduoju....
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 02, 23:07)
MERGAITES TAI KOKIA NAMU DARBU TEMA?

as dar siulau viena.. NAKTINIS MIESTAS/KAIMAS  4u.gif

Gal ir nieko g.gif Nors aš nemoku naktinių foto. Bet tuo geriau, bus proga pasimokyti ax.gif

DI, užtai ir džiūgauju, kad išmokau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 02 lapkričio 2009 - 22:11