Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

ketti, kokie fainus pavyzdziai! aciu! reiks su mazu pazaist kada 4u.gif

Zit, eina .... kaip nefaina!!! o kodel jis tau nusprogo? foto nebeatlaike?? unsure.gif

Del temos tai sutinku su Valleta, juk ne visi vaikus turi.. nors galeciau savo paskolint viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, vakar buvau ishejus pasivaikscioti su giminaite po kapines vakare., visur zvakutes dega, zmoniu pilna, galvojau mes vienos tokios pabludeles. bet nea. o kiek sutikom zmoniu su fotikais blink.gif shakes ir visi fotkina doh.gif rasu kapinese tikrai graziu vietu randa, tai isidemejau ir ash.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 01, 19:18)
Sveikos, nemaniau, kad taip sunku susikalibruoti monitoriu, sedziu ir zaliuoju  doh.gif foto kruva laukia tvarkymui nieko daryt negaliu nes mano kompas vel nuzprogo  doh.gif kaip greit susireguliuot? sad.gif zodziu...

o kokios problemos kalibruojant?su kokiu kalibratorium kalibruoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.M: 02 lapkričio 2009 - 15:41
Kažakaip tylu čia šiandien rolleyes.gif

Krapas smile.gif

user posted image

Vieniša rožė

user posted image

Miegantys vaikai schmoll.gif Kur gauti vaiką g.gif

Pelene, nematau tavo fotosesijos, patvirtink į draugus, ką blush2.gif
Citra, fainos nuotraukos panytės, liuksiškas koliažiukas ir mieganti wub.gif
Padange, gražūs portretukai
Atsakyti
Zodziu, skaiciau, skaiciau ir nuejau i flickr nuotrauku paziuret, pamaciau Zitlali fotosesija su vyrioku ir susilydziau doh.gif Nebepamenu nei vienos nuotraukos doh.gif Kokio grozio vyras bigsmile.gif blink.gif Saunuole Zitlali 4u.gif
Citra, man tos 3 patiko, fainos spalvytes, o paskutinej foto mazytes lupytes man per melynos ir veiduko spalvyte nepatinka 4u.gif
Atsakyti
rarity, krapas man patinka toks didingas thumbup.gif

o va rozyte vargsyte, kazko nesiziuri tam tujos ir muro fone g.gif
va jei ja butum fotkinus panasiu kampu kaip krapa, tikiu butu buves saunesnis kadriukas gavesis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 02, 18:12)
rarity, krapas man patinka toks didingas  thumbup.gif

o va rozyte vargsyte, kazko nesiziuri tam tujos ir muro fone  g.gif
va jei ja butum fotkinus panasiu kampu kaip krapa, tikiu butu buves saunesnis kadriukas gavesis  4u.gif

Dėkui Pelene 4u.gif Jei nenušals iki šeštadienio - perfotkinsiu rožytę mirksiukas.gif

Beje, kodėl tu naujokė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 02 lapkričio 2009 - 18:26
Sveikos smile.gif

Vis skaitau, tik tyliu.. Tylomis su jumis mokausi. 4u.gif

Noriu tiesiog pasidžiaugti, kaip jis gražiai plauna smile.gif
user posted image
Atsakyti
oho koks riebus kacius bigsmile.gif plauna graziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 02, 21:10)
oho koks riebus kacius  bigsmile.gif plauna graziai  thumbup.gif

O tas "plovėjas" buvo beveik nurašytas, nes pasirodė, kad nefokusuoja.. Na, bet pabandžiau iš naujo ir nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
Naktinis Kaunas

user posted image

Gal galima smulkiau apie "plovėją"? Koks?
Atsakyti
gaure cia pirmas blynas?
as cia kuri vakara per langa fotkinau irgi nakti biggrin.gif bet nedristu det jums foto cia cool.gif
Atsakyti