sveikutes, vakar buvau ishejus pasivaikscioti su giminaite po kapines vakare., visur zvakutes dega, zmoniu pilna, galvojau mes vienos tokios pabludeles. bet nea. o kiek sutikom zmoniu su fotikais shakes ir visi fotkina rasu kapinese tikrai graziu vietu randa, tai isidemejau ir ash.
Sveikos, nemaniau, kad taip sunku susikalibruoti monitoriu, sedziu ir zaliuoju foto kruva laukia tvarkymui nieko daryt negaliu nes mano kompas vel nuzprogo kaip greit susireguliuot? zodziu...
Zodziu, skaiciau, skaiciau ir nuejau i flickr nuotrauku paziuret, pamaciau Zitlali fotosesija su vyrioku ir susilydziau Nebepamenu nei vienos nuotraukos Kokio grozio vyras Saunuole Zitlali Citra, man tos 3 patiko, fainos spalvytes, o paskutinej foto mazytes lupytes man per melynos ir veiduko spalvyte nepatinka
o va rozyte vargsyte, kazko nesiziuri tam tujos ir muro fone va jei ja butum fotkinus panasiu kampu kaip krapa, tikiu butu buves saunesnis kadriukas gavesis
o va rozyte vargsyte, kazko nesiziuri tam tujos ir muro fone
va jei ja butum fotkinus panasiu kampu kaip krapa, tikiu butu buves saunesnis kadriukas gavesis