Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

graziu pavyzdeliu Ketti pridejo thumbup.gif

Citra, man be grudo l.patinka 4u.gif
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 01, 14:35)
*galim daryt savaites tema miegantys vaikai  biggrin.gif
**as vakar saviske kankinau valandele  doh.gif nu nesidave visai fotkinama, tai tik kelios padoresnes foto gavosi cia matysit Flickre mano

*gal ir nebloga butu tema, bet yra tokiu su paugejusiais vaikai, kai diena nebemiega jie, o nakti fotkint g.gif unsure.gif o ir bevaikiu yra g.gif bet tema gera 4u.gif

**pridejau ir as Tave i draugus ax.gif

o foto su sijonu, gal horizontalios noretusi, kad tilptu visas sijonas unsure.gif
Atsakyti
Pelene, labai gerai padirbėjai: tiek iš techninės, tiek iš kompozicinės pusės thumbup.gif
Tikrai šaunios nuotraukytės mirksiukas.gif .
Labai smagiai peržiūrėjau tavo įdėtą seriją wub.gif
Atsakyti
Cia kelios is musu rudenines fotosesijos smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Paskaitau vis, pasivaidenu vis, kad nepamirstumet. Tik neturiu ka rodyt, fotiko menesis rankose neturejau doh.gif
Labai tobulejat panos, tikrai yra i ka akis paganyt thumbup.gif ne tik i Zit manekena lotuliukas.gif hihihi.gif

Citra, paskutine foto man labai labai wub.gif
Atsakyti
citra, labai fainas koliaziukas, tik man rods tarukuai nelygus g.gif

aciu uz gera zodi mano fotosesijai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nemaniau, kad taip sunku susikalibruoti monitoriu, sedziu ir zaliuoju doh.gif foto kruva laukia tvarkymui nieko daryt negaliu nes mano kompas vel nuzprogo doh.gif kaip greit susireguliuot? sad.gif zodziu...
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 11 01, 18:59)
graziu pavyzdeliu Ketti pridejo  thumbup.gif

Citra, man be grudo l.patinka  4u.gif

*gal ir nebloga butu tema, bet yra tokiu su paugejusiais vaikai, kai diena nebemiega jie, o nakti fotkint  g.gif  unsure.gif o ir bevaikiu yra  g.gif bet tema gera  4u.gif

**pridejau ir as Tave i draugus  ax.gif

o foto su sijonu, gal horizontalios noretusi, kad tilptu visas sijonas  unsure.gif

O koks tavo imesk nuorodele 4u.gif

Zitlali, kad tik tokios bedos butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 01, 21:43)
Zitlali, kad tik tokios bedos butu  4u.gif

g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Citra, man labai graži antra nuotraukytė, lapai beveik sūkuriuoja smile.gif

Zitali, aš irgi bandžiau kalibruotis, bet taip ir nebaigiau, man kaip blond, tai sudėtinga pasirodė biggrin.gif

Ketti, sveika prisijungus, aš čia retai pasireiškiu, bet nuolat seku. O tave berods cirke sekmadienį mačiau g.gif
Atsakyti
Nu jo, tik man cia tai tragedija, nes negaliu nuotrauku tvarkyt. Reikes ryt kviestis ka kad sureguliuotu, neimanoma... Man pvz Citros fotkes visos murzinai i ornazine, veidas i ruduma vaiko, per vaiskios ir murzinos spalvos g.gif tai tyliu vnz, gryba rodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 lapkričio 2009 - 21:04
QUOTE(Kaktuke @ 2009 11 01, 22:02)
Ketti, sveika prisijungus, aš čia retai pasireiškiu, bet nuolat seku. O tave berods cirke sekmadienį mačiau  g.gif

Sveika,

Aha cirke buvau bigsmile.gif . Geras, o kaip aš tavęs nemačiau doh.gif

p.s. dėl kalibravimo aš kažkaip neprisiruošiu, bet matyt todėl, kad spalvos mane tenkina ir kiek spausdinau nenugrybavo g.gif .

p.p.s. Citra, gražios nuotraukytės, bet paskutinėj spalvos kažkaip nenatūralios - ant odos tokių rožiniai violetinių atspalvių matau. Tai dabar ir nežinau ar mano kompas grybauja ar ten tikrai oda tokių šaltų atspalvių pasigavusi unsure.gif

p.p.p.s. Zitlali, nesinervuok, pasilsėsi nuo nuotraukų, o per tą laiką kas padės tą kompą susitvarkyt 4u.gif . Kartais tokios priverstinės pertraukos į naudą išeina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 01 lapkričio 2009 - 21:19
Aciu mergaites uz komentarus 4u.gif

Pelene- zinok kai idejau cia,ir pamaciau kad tarpukai skirisai, na cia pirmas bandymas daryti koliaza- kita karta busiu atidesne rolleyes.gif

ketti- taip,cia spalvos truputeli tvarkytos, i rausvuma. na veiduko spalva ir igavo toki saltesni atspalvi unsure.gif Bet man net idomiau taip (nors gal ir nera gerai sitaip). Siaip kas netingit, mano flirke yra 3 sios foto apdirbimo variantai, idomu butu suzinoti, jusu nuomones, kuris geriausias rolleyes.gif Tai brukstelkit po foto, busiu dekinga rolleyes.gif

Zit- na jei jau taip spalvos grybauja, gal tikrai geriau pas kompiutersta nesk kalibravimui unsure.gif

Kaktuke, zinok man irgi tas lapu "susisukimas" patinka thumbup.gif Gerai,kad ne as viena pastebejau smile.gif

QUOTE(ketti @ 2009 11 01, 21:17)
p.p.p.s. Zitlali, nesinervuok, pasilsėsi nuo nuotraukų, o per tą laiką kas padės tą kompą susitvarkyt 4u.gif . Kartais tokios priverstinės pertraukos į naudą išeina biggrin.gif

Visai su sia mintim sutikciau thumbup.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 11 01, 16:59)
Citra, man be grudo l.patinka  4u.gif

dekui, reiskias grudas cia nelimpa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 01 lapkričio 2009 - 21:54