Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 10 30, 12:44)
Man labai faina sita  wub.gif
Man pirma irgi nelabai, suspausta gal  g.gif Veidas biski per arti fotografuotas, ta pilka apatine dalis tikrai nelabai ziurisi  blush2.gif

O antra visai idomi  bigsmile.gif

Na fotkinau is arti delto,kad antars planas nefotogeniskas buvo,tai kad jo nesimatytu- priartinau, o del apacios,pabandysiu pakirpt.

QUOTE(alexxandra @ 2009 10 30, 12:49)
Citra, svarbiausia tada, kad tavo vyras Zit Flickr'e nesilanko biggrin.gif

Sorry uz  poster_offtopic.gif

Fuuuiii viena laime unsure.gif O tai is namu isvarytu unsure.gif

QUOTE(bonda @ 2009 10 30, 13:55)
kad man antra nepatinka -nenuostabu..as vis dar grudo nesu ypatinga gerbeja biggrin.gif man nespalvotuose  dar limpa jis... kai kur lotuliukas.gif o va situ atveju kakzoks spalvotas jis unsure.gif  (kaip nekokybiska foto atrodo) blush2.gif

Si foto vienintele is tos serijos spalvota su grudu (ivairumo delei), yra ir be grudo, tai taip svelniai atrodo. Gal biski padauginau grudo cia unsure.gif
Atsakyti
Aha, citra, man asmeniskai yra labaiu patinkanciu, grazesniu, svelnesniu foto tavo albumuke wub.gif wub.gif wub.gif nebuvau macius iki siol blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes labai senai buvau cia uzsukua blush2.gif
dayg graziu kadru pagavos
i zitali berniukas wub.gif seile varva i ji ziurint blush2.gif lotuliukas.gif

veliau ikelsiu keleta kadru kritikai
o dar sugalvojau parduoti savo
mazai deveta trikojis manfroto stovas su deklu blush2.gif
Stovas Manfrotto 190XPROB
Manfrotto M804RC2 galvutė stovui
Manfrotto MBAG70 krepšys stovui

gal kas susigundys blush2.gif

Atsakyti
na keleta komentaru prasau blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 31 spalio 2009 - 16:22
QUOTE(Padangė @ 2009 10 31, 12:03)
Stovas Manfrotto 190XPROB
Manfrotto M804RC2 galvutė stovui
Manfrotto MBAG70 krepšys stovui

gal kas susigundys  blush2.gif

Kiek? bigsmile.gif
Atsakyti
Padage,man visai nieko bigsmile.gif
tik pirmoje foto kazka su pazastim daryk,juoduoja blush2.gif
Atsakyti
Citra, labai dailius miegaliukas wub.gif . Bet tokį grožį galėjai pasistengti ir įdomiau įamžinti, tuo labaiu kad vaikutis nejudėjo, tai buvo galima paieškoti įdomesnio kadro. Dabar fotkinai iš priekio ir dar palikai mažai erdvės, ypač iš viršaus, tai tas veidukas toks suspaustas.

O jei gu būtum pabandžiusi kokį nors kitokį sprendimą (kitu kampu ar įtrauktum dar kokią detalę ne tik veiduką (pvz.: rankytę), tarkim:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o jei nori tik veiduką ir nepalieki daugiau erdvės, tai gal verta ir kažkiek veido nukirpti, ką manai:
user posted image

Gal ir ne patys geriausi pavyzdžiai, bet greitai panaršiusi įdėjau kelis vaizdinius, kad ir iš miegančio vaiko galima įdomesnių kadrų pagauti.

Su veidrodžiu man visai patinka ir gerai žiūrisi, jei nekreipi dėmesio į tą grūdą mirksiukas.gif

Rico miegaliuko nuotraukoje kiek duagiau ervės tai ir geriau žiūrisi, bet Rico irgi patariu dar paeksperimentuoti su miegančiu vaiku kitais kampais, kitomis kadro apimtimis ir t.t. mirksiukas.gif

Padange, visai neblogai, švelnus odos atspalvis ir mergina daili, bet pirmoj foto ji labai įsitempusi. Tas plaukų pakedenimas toks nenatūralus, sustingęs. Trūksta man lengvumo, atsipalaidavimo. O pažastis irgi užkliuvo smile.gif

Antroji man labiau patinka, bet įsomu kaip atrodytų jei modelio dešinė ranka nebūtų tokai tiesi, o kaip nors kitaip pakomponuota g.gif . Gal dar turi šios fotosesijos variantų mirksiukas.gif

p.s. o tu čia namų studiją turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 01, 08:39)
Padange, visai neblogai, švelnus odos atspalvis ir mergina daili, bet pirmoj foto ji labai įsitempusi. Tas plaukų pakedenimas toks nenatūralus, sustingęs. Trūksta man lengvumo, atsipalaidavimo. O pažastis irgi užkliuvo smile.gif

Antroji man labiau patinka, bet įsomu kaip atrodytų jei modelio dešinė ranka nebūtų tokai tiesi, o kaip nors kitaip pakomponuota g.gif . Gal dar turi šios fotosesijos variantų mirksiukas.gif

p.s. o tu čia namų studiją turi bigsmile.gif

aciu uz komentarus nuotraukom
joms niekas nedaryta cia tokios neapdorotos (vis dar nemoku Ps dirbt doh.gif )
na turiu siokia tokia megejiska studija namie blush2.gif
ir dar nuotrauku is tos fotosesijos yra ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vijja @ 2009 10 31, 23:38)
Padage,man visai nieko  bigsmile.gif
tik pirmoje foto kazka su pazastim daryk,juoduoja  blush2.gif

Aciu
reiks pakoreguoti ...
Atsakyti
Dekui uz komentarus 4u.gif ir balsus bigsmile.gif ax.gif blush2.gif mano miegaliui

Ketti, dekui uz pavyzdzius 4u.gif

Padange, pirmojoj man apacios truksta- negerai atrodo kirpimas per juosmeni g.gif o antra smagiai atrodo ax.gif
Atsakyti
Labai patiko ketti nuotraukeliu pavyzduikai bigsmile.gif reiks pabandyt kada vaikiukus miegancius pafotkinti bigsmile.gif

galim daryt savaites tema miegantys vaikai biggrin.gif

as vakar saviske kankinau valandele doh.gif nu nesidave visai fotkinama, tai tik kelios padoresnes foto gavosi cia matysit Flickre mano
kas nesat pas mane draugas rasykit skype man pridesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
ketti, wow aciu uz pavyzdelius thumbup.gif Kiek esu bandziusi fotkinti miegacia- nepavyksta man pagauti gero kampo, bet pritariu Pelenei,gal reiketu savaites tema tokia padaryti smile.gif
Kas del mano foto, tai kazkaip sis variantas man pasirode labiausiai vykes, nes kazkaip kiti visai nesiziurejo, del suspaudimo suitinku, bet nzn man kazko visai patiko toks formatas. Zinoma,atrodo,kad vaikas guli labai kietai (del lygaus pilkojo pagrindo), bet man kazkaip savotiskai idomiai ziurisi.

Padange- grazios, studijinio tipo foto, bet pirmoje nepatinka tas plauku kedenimas(kaip kazkas rase nenaturaliai atrodo), pazastis uzkliuvo ir apacios noretusi. Antroj foto labai man apranga patinka,tas sijonas suteikia tokio sarmo, bet jau kadangi jisai kaip ir foto akcentas spalviskai gaunasi,tai man labai kliuva desinej per daug nukirpta. Ir ta plauku sruoga nepatiko, noretusi visu palaidu plauku.

Pelene- super sesija, man laba patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 11 01, 12:21)
Dekui uz komentarus  4u.gif ir balsus  bigsmile.gif  ax.gif  blush2.gif mano miegaliui

Ketti, dekui uz pavyzdzius  4u.gif

Padange, pirmojoj man apacios truksta- negerai atrodo kirpimas per juosmeni  g.gif o antra smagiai atrodo  ax.gif

na jo o jei per papus kirpt tai isvis skausminga butu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 01 lapkričio 2009 - 15:43