Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(*Citra* @ 2009 10 30, 10:32)
Aj nesinervinu- ka jau padarysi, kai toks grozis pries akis, blaivus mastymas pradingsta  cool.gif

drinks_cheers.gif pritariu 100%.Sudie razumeli buna,kai tokio grieko verto vyriskio foto reikia pakomentuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 30, 11:23)
komplimentai taip, bet kad man uz save geda,seilejuosiu ten prie kiekvienos foto ir jo aktu dar uzsiprasiau, nu zodz.. sleptis norisi man dabar  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif sorius, bet prajuokino postas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 10 30, 10:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sorius, bet prajuokino postas.  4u.gif

manau ne tave viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zitlali, o tu ta grazuoliuka fotkinai su stovu? koks islaikymas? nes tamsi patalpa atrodo, tai turejo islaikymas ilgas but ane ?
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Saunuoles visos fotografes bigsmile.gif permeciau paskutinius kelis psl ax.gif ziuriu ne viena seilejuos lotuliukas.gif

Nesupratau, nedaskaiciau del "musu" temos unsure.gif bet gal neverta gilintis g.gif

bijau deti ka kritikai, nes nezinia kada prisijungsiu ir ar rasiu visus komentarus blush2.gif
dedu viena, gal jau kam matyta
user posted image

sekmes kuryboje 4u.gif
Atsakyti
mergos gana seiletis lotuliukas.gif ka jusu vyrai pasakytu paskaite hihihi.gif
QUOTE(Rico @ 2009 10 30, 11:23)

bigsmile.gif ir balsuota dar thumbup.gif momentas ir spalvos
Atsakyti
Rico,spalvos grazios,svelnios ir miegelis toks saldus atrodo smile.gif

Cia i miego tema
user posted image

O cia dar viena is veidrodzio serijos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 30 spalio 2009 - 12:02
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 22:14)
taigi akcentuoji zvilgsni, kam tau ausis? smile.gif man tai normaliai del to, jau del 1.4 nesiskundziu  ax.gif bet aciu uz nuomone  4u.gif

o as vis dar seilejuos del tavo mazos ryskumo zonos wub.gif wub.gif kaip noreciau isbandyt realybej..ech...

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 22:58)
jei idomu galesiu papasakot ka dariau ten kitoj temoj smile.gif tik jau ne sian gerai  unsure.gif

labai idomu blush2.gif bigsmile.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 10 30, 10:23)
komplimentai taip, bet kad man uz save geda,seilejuosiu ten prie kiekvienos foto ir jo aktu dar uzsiprasiau, nu zodz.. sleptis norisi man dabar  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 10 30, 11:30)
mergos gana seiletis  lotuliukas.gif ka jusu vyrai pasakytu paskaite hihihi.gif

nuosavi vyrai neskaito lotuliukas.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 10 30, 11:59)

si syki, citra, man nei ta nei ta unsure.gif miege beveik trecdali kadro uzima pilkuma nereikalinga unsure.gif o antros apdirbimas/ar cia grudas unsure.gif man visai nelimpa schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 10 30, 12:20)
si syki, citra, man nei ta nei ta unsure.gif  miege beveik trecdali kadro uzima pilkuma nereikalinga unsure.gif  o antros apdirbimas/ar cia grudas unsure.gif  man visai nelimpa schmoll.gif  blush2.gif

Vat del tos pilkumos irgi abejojau,gal pakirpt? O antroj man asmeniskai tas grudas visai limpa rolleyes.gif Bet dekui uz kritika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 30 spalio 2009 - 12:25
QUOTE(Rico @ 2009 10 30, 12:23)

Man labai faina sita wub.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 10 30, 12:59)
Cia i miego tema

O cia dar viena is veidrodzio serijos

Man pirma irgi nelabai, suspausta gal g.gif Veidas biski per arti fotografuotas, ta pilka apatine dalis tikrai nelabai ziurisi blush2.gif

O antra visai idomi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 30, 10:23)

Citra, svarbiausia tada, kad tavo vyras Zit Flickr'e nesilanko biggrin.gif

Sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 30, 12:25)
Vat del tos pilkumos irgi abejojau,gal pakirpt? O antroj man asmeniskai tas grudas visai limpa  rolleyes.gif Bet dekui uz kritika  4u.gif

kad man antra nepatinka -nenuostabu..as vis dar grudo nesu ypatinga gerbeja biggrin.gif man nespalvotuose dar limpa jis... kai kur lotuliukas.gif o va situ atveju kakzoks spalvotas jis unsure.gif (kaip nekokybiska foto atrodo) blush2.gif
Atsakyti