Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(alexxandra @ 2009 10 30, 00:43)
sedziu ne tik apsisnargliavus, bet dar ir apsiseilėjus....

biggrin.gif Kiekvienas savo patraukluma norintis isivertinti vyras turetu pozuoti sitam skyreliui lotuliukas.gif Nu bet sis modelis tikrai nerealus!!!
Atsakyti
labas rytas smile.gif

skaitau tema,mokausi is jusu komentaru ir tt.. bet kazkaip atitrukau ir visai nebeparasau blush2.gif

maciau labai daug graziu nuotrauku thumbup.gif

su veidrodziu pabandziau,nepavyko ir nebelindau doh.gif
aisku,reikejo tik uzsispyrimo smile.gif

sveikos naujokes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 10 30, 09:48)
labas rytas  smile.gif

Vija, paziurejau pas tave net 2 apdovanojimai yra bigsmile.gif nu saunuole. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 30 spalio 2009 - 08:55
QUOTE(DI @ 2009 10 30, 08:55)
Vija, paziurejau pas tave net 2 apdovanojimai yra  bigsmile.gif  nu saunuole.

Sveikinu  4u.gif

o kur tu cia taip matai bigsmile.gif ?

aciu 4u.gif

ai,supratau jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 30 spalio 2009 - 09:05
QUOTE(solo @ 2009 10 29, 17:31)
Čia tikrų tikriausi Elektrėnų žiburiai  tongue.gif

bigsmile.gif kaip grazu

QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 17:42)
sveika 4u.gif
sis variantas man geriausiai ziurisi mirksiukas.gif ir paskutine deta foto thumbup.gif

Zitlali, sepia man tikrai cia labai tinka ir net tokio uhh vyriskumo dar dadeda wub.gif biggrin.gif graziai su sviesa padirbejai rolleyes.gif

Belge, senuko foto labiausiai kliuna rankus sviesumas blush2.gif nes tada ir veida noretusi sviesesni matyti ax.gif

QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 22:54)
Jei tai būtų ne namų grindys su perėjimu į sieną, o tarkim koks lauko vaizdelis su vientisa erdve, tai visai kitaip ir nuotrauka atrodytų drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 30, 07:35)
biggrin.gif Kiekvienas savo patraukluma norintis isivertinti vyras turetu pozuoti sitam skyreliui  lotuliukas.gif Nu bet sis modelis tikrai nerealus!!!

Bet kas svarbiausia, kad flirke mes jam komplimentu prizerem, o paskui paaiskejo,kad jis juos perskaite, nes apsilanko Zit flirke unsure.gif
Atsakyti
nu tai jau pasikels dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 30, 10:17)
nu tai jau pasikels dabar  lotuliukas.gif

Toks vyras prie moteru demesio jau priprates wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 30, 10:15)
Bet kas svarbiausia, kad flirke mes jam komplimentu prizerem, o paskui paaiskejo,kad jis juos perskaite, nes apsilanko Zit flirke  unsure.gif

o kas čia blogo g.gif lotuliukas.gif
taigi pačios prašėt perduoti komplimentus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 30, 10:20)
o kas čia blogo  g.gif  lotuliukas.gif
taigi pačios prašėt perduoti komplimentus  lotuliukas.gif

komplimentai taip, bet kad man uz save geda,seilejuosiu ten prie kiekvienos foto ir jo aktu dar uzsiprasiau, nu zodz.. sleptis norisi man dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 30, 10:23)
komplimentai taip, bet kad man uz save geda,seilejuosiu ten prie kiekvienos foto ir jo aktu dar uzsiprasiau, nu zodz.. sleptis norisi man dabar  unsure.gif

Nesinervink mirksiukas.gif Buciau vakar turejus laiko,tai buciau dar ne tokiu komentaru apie sita grazuoliuka prirasius wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 30, 10:31)
Nesinervink mirksiukas.gif Buciau vakar turejus laiko,tai buciau dar ne tokiu komentaru apie sita grazuoliuka prirasius wub.gif  wub.gif

Aj nesinervinu- ka jau padarysi, kai toks grozis pries akis, blaivus mastymas pradingsta cool.gif
Atsakyti