Zitlali, aišku dėl nuotraukų - vadinasi taip sutapo, kad pradžioj du geresnius variantus įdėjai, nors iš šitų antrą aš jau pagyriau . Man ji irgi super
Dėl šešėlio, tai sunku paaiškinti. Man tas šešėlis ant veido per daug kontrastingas, nors tarp modelio šviesiosios veido pusės ir fono nėra tokio didelio kontrasto. Ant sienos krentantis šešėlis irgi gana švelnus, o veido antra pusė man per tamsi . Dar šešėlio linija keistai eina: kakta beveik visa apšviesta, ties nosim veidas dalinamas faktiškai per pusę, o lūpų ir smarkro dalyje šešėlis dar kitaip susidėlioja, man per daug chaotiška, nėra kažkokios vientisos pereinančios linijos (arba bent jau švelnesnių, ne tokių griežtų perėjimų). Tarkim antroj foto tas šešėlis gražiai pagal veido ovalą lanku eina, todėl be priekaištų žiūrisi
p.s. taip sumalaiu, gal ir ne visai aiškiai mintį išdėsčiau
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 22:17)
na, supratau minti aciu uz nuomone
Prašom
O bendrai pėmus tai visoje šitoje serijoje tikrai neblogas bandymas žaisti su šviesa
aišku modelio grožis visoms nuotraukoms po didelį pliusą prideda
QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 18:03)
Dar mėgstu reportažus, gaudyti emocijas, tai parodau momentą, kuriame galima įžvelgti abejingumą, skausmą ir rūpestingumą...
Sita labai patiko, nezinau del to pilkumo, man tai visai gerai ziurisi, balta yra, o, kad nera juodos, tai man visai nemaiso Aisku del tu keliu gaila... Beje, sveika prisijungusi
QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 20:05)
tai dar vieną nuotraukytę dedu:
Sita tai super... viskuom
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 21:29)
Na ir da kelios:
Man 2, 4 ir 5 Jo, gerai tu cia su ta sviesa, saunuole Tik zinai, man tas mazas f pradeda jau erzinti aki
QUOTE(Tiny @ 2009 10 29, 22:33)
Tik zinai, man tas mazas f pradeda jau erzinti aki
nesupratau
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 23:01)
nesupratau
Nu kazkaip nepatinka, kad perdaug isplaukia. Pvz, ketvirtoje ausis man nelabai Noretusi, kad fonas isplauktu, o galva visa butu ryski
QUOTE(Tiny @ 2009 10 29, 23:10)
Nu kazkaip nepatinka, kad perdaug isplaukia. Pvz, ketvirtoje ausis man nelabai Noretusi, kad fonas isplauktu, o galva visa butu ryski
taigi akcentuoji zvilgsni, kam tau ausis? man tai normaliai del to, jau del 1.4 nesiskundziu bet aciu uz nuomone
O man tai su atvira diafragma tai bangom užeina. Buvo momentas kai mėgau atviriausią, paskui pradėjau per pora stepų uždaresnę naudoti taip išgaudama maksimalų objektyvo, o kartu ir fotografuojamo objekto ryškumą, o dabar kažkaip vėl norisi prie to išpalukimo grįžti, bet tam reikia objektyvą pirkti, nes savo 50 mm f1.8 numečiau nat žemės ir jis kiek įskilo . Dabar vat suku galvą ką vietoj jo įsigyti ir neprašauti
Zitlali, tu berods sigma 50 mm 1.4 turi . Kaip tau jis?
Zitlali, tu berods sigma 50 mm 1.4 turi . Kaip tau jis?
QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 23:15)
O man tai su atvira diafragma tai bangom užeina. Buvo momentas kai mėgau atviriausią, paskui pradėjau per pora stepų uždaresnę naudoti taip išgaudama maksimalų objektyvo, o kartu ir fotografuojamo objekto ryškumą, o dabar kažkaip vėl norisi prie to išpalukimo grįžti, bet tam reikia objektyvą pirkti, nes savo 50 mm f1.8 numečiau nat žemės ir jis kiek įskilo . Dabar vat suku galvą ką vietoj jo įsigyti ir neprašauti
tai joa, aisku, kad viskas bangom...
as tai zumo dairausi, bet dairausi tyliai, bijau net i ebay eiti uzjauciu del objektyvo... suds...
Del sigmos as tai jokiu pretenziju neturiu man po 60mm f2.8 nikkoro tai cia fantastika dar kai uzsisuku ant juostinio ir gaunu pilna kadra tai isvis
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 23:14)
taigi akcentuoji zvilgsni, kam tau ausis? man tai normaliai del to, jau del 1.4 nesiskundziu bet aciu uz nuomone
Nu aisku, nereikia, kad butu super ryski, bet bent siek tiek ryskesne... Nezinau kodel, bet va cia man kliuva Nu einu biski brendziuko isipilsiu, gal praregesiu Nekreipk demesio, gal ir prisisvaigau
QUOTE(Tiny @ 2009 10 29, 23:18)
Nu aisku, nereikia, kad butu super ryski, bet bent siek tiek ryskesne... Nezinau kodel, bet va cia man kliuva Nu einu biski brendziuko isipilsiu, gal praregesiu Nekreipk demesio, gal ir prisisvaigau
na, ausies ryskumas manau tokia kritika lyg per mikroskopa i nuotrauka ziurint plius manau tai jau tikrai yra skonio reikalas vnz..
viskas iseinu miegot, galva plysta iki
QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 23:15)
O man tai su atvira diafragma tai bangom užeina.
Va va, man irgi bangom Buvo uzejusi isplaukimo banga, dabar kaiptik praeina