Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

Zitlali, aišku dėl nuotraukų - vadinasi taip sutapo, kad pradžioj du geresnius variantus įdėjai, nors iš šitų antrą aš jau pagyriau mirksiukas.gif . Man ji irgi super thumbup.gif

Dėl šešėlio, tai sunku paaiškinti. Man tas šešėlis ant veido per daug kontrastingas, nors tarp modelio šviesiosios veido pusės ir fono nėra tokio didelio kontrasto. Ant sienos krentantis šešėlis irgi gana švelnus, o veido antra pusė man per tamsi mirksiukas.gif . Dar šešėlio linija keistai eina: kakta beveik visa apšviesta, ties nosim veidas dalinamas faktiškai per pusę, o lūpų ir smarkro dalyje šešėlis dar kitaip susidėlioja, man per daug chaotiška, nėra kažkokios vientisos pereinančios linijos (arba bent jau švelnesnių, ne tokių griežtų perėjimų). Tarkim antroj foto tas šešėlis gražiai pagal veido ovalą lanku eina, todėl be priekaištų žiūrisi mirksiukas.gif

p.s. taip sumalaiu, gal ir ne visai aiškiai mintį išdėsčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 29 spalio 2009 - 21:12
na, supratau minti smile.gif aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 22:17)
na, supratau minti smile.gif aciu uz nuomone  4u.gif

Prašom 4u.gif

O bendrai pėmus tai visoje šitoje serijoje tikrai neblogas bandymas žaisti su šviesa mirksiukas.gif

aišku modelio grožis visoms nuotraukoms po didelį pliusą prideda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 18:03)
Dar mėgstu reportažus, gaudyti emocijas, tai parodau momentą, kuriame galima įžvelgti  abejingumą, skausmą ir rūpestingumą...

Sita labai patiko, nezinau del to pilkumo, man tai visai gerai ziurisi, balta yra, o, kad nera juodos, tai man visai nemaiso 4u.gif Aisku del tu keliu gaila... Beje, sveika prisijungusi mirksiukas.gif

QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 20:05)
tai dar vieną nuotraukytę dedu:

Sita tai super... viskuom bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 21:29)
Na ir da kelios:

Man 2, 4 ir 5 wub.gif Jo, gerai tu cia su ta sviesa, saunuole bigsmile.gif Tik zinai, man tas mazas f pradeda jau erzinti aki blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 29 spalio 2009 - 22:00
QUOTE(Tiny @ 2009 10 29, 22:33)
Tik zinai, man tas mazas f pradeda jau erzinti aki  blush2.gif

nesupratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 23:01)
nesupratau smile.gif

Nu kazkaip nepatinka, kad perdaug isplaukia. Pvz, ketvirtoje ausis man nelabai unsure.gif Noretusi, kad fonas isplauktu, o galva visa butu ryski ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 29, 23:10)
Nu kazkaip nepatinka, kad perdaug isplaukia. Pvz, ketvirtoje ausis man nelabai  unsure.gif Noretusi, kad fonas isplauktu, o galva visa butu ryski  ax.gif

taigi akcentuoji zvilgsni, kam tau ausis? smile.gif man tai normaliai del to, jau del 1.4 nesiskundziu ax.gif bet aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
O man tai su atvira diafragma tai bangom užeina. Buvo momentas kai mėgau atviriausią, paskui pradėjau per pora stepų uždaresnę naudoti taip išgaudama maksimalų objektyvo, o kartu ir fotografuojamo objekto ryškumą, o dabar kažkaip vėl norisi prie to išpalukimo grįžti, bet tam reikia objektyvą pirkti, nes savo 50 mm f1.8 numečiau nat žemės ir jis kiek įskilo verysad.gif . Dabar vat suku galvą ką vietoj jo įsigyti ir neprašauti doh.gif

Zitlali, tu berods sigma 50 mm 1.4 turi g.gif . Kaip tau jis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 29 spalio 2009 - 22:16
QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 23:15)
O man tai su atvira diafragma tai bangom užeina. Buvo momentas kai mėgau atviriausią, paskui pradėjau per pora stepų uždaresnę naudoti taip išgaudama maksimalų objektyvo, o kartu ir fotografuojamo objekto ryškumą, o dabar kažkaip vėl norisi prie to išpalukimo grįžti, bet tam reikia objektyvą pirkti, nes savo 50 mm f1.8 numečiau nat žemės ir jis kiek įskilo verysad.gif . Dabar vat suku galvą ką vietoj jo įsigyti ir neprašauti doh.gif

tai joa, aisku, kad viskas bangom... smile.gif
as tai zumo dairausi, bet dairausi tyliai, bijau net i ebay eiti doh.gif uzjauciu del objektyvo... suds...
Del sigmos as tai jokiu pretenziju neturiu smile.gif man po 60mm f2.8 nikkoro tai cia fantastika smile.gif dar kai uzsisuku ant juostinio ir gaunu pilna kadra tai isvis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 spalio 2009 - 22:18
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 23:14)
taigi akcentuoji zvilgsni, kam tau ausis? smile.gif man tai normaliai del to, jau del 1.4 nesiskundziu  ax.gif bet aciu uz nuomone  4u.gif

Nu aisku, nereikia, kad butu super ryski, bet bent siek tiek ryskesne... Nezinau kodel, bet va cia man kliuva g.gif Nu einu biski brendziuko isipilsiu, gal praregesiu biggrin.gif Nekreipk demesio, gal ir prisisvaigau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 29, 23:18)
Nu aisku, nereikia, kad butu super ryski, bet bent siek tiek ryskesne... Nezinau kodel, bet va cia man kliuva  g.gif  Nu einu biski brendziuko isipilsiu, gal praregesiu  biggrin.gif Nekreipk demesio, gal ir prisisvaigau  biggrin.gif

na, ausies ryskumas manau tokia kritika lyg per mikroskopa i nuotrauka ziurint smile.gif plius manau tai jau tikrai yra skonio reikalas smile.gif vnz.. smile.gif

viskas iseinu miegot, galva plysta smile.gif iki
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 23:15)
O man tai su atvira diafragma tai bangom užeina.

Va va, man irgi bangom smile.gif Buvo uzejusi isplaukimo banga, dabar kaiptik praeina smile.gif
Atsakyti