Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 18:42)

Ketti, man visgi labiausiai ziurisi pirmasis nuotraukos variantas su daug erdves smile.gif is vis labai pasiilgstu erdves nuotraukose smile.gif Siandien pati tokia viana nufotkinau kur virsuje nemazai erdves, parodyciau bet nuotrauka kitam kompe, Tai tik rytoj pagesiu parodyti smile.gif Man zinook grazu. O visa kita smulkmenos, kaip sakant visiems visada yra kur tobuleti 4u.gif
Papildyta:
Paziurejau tavo 3 nuotrauka prisistatymui ikelta. Tai man ji ne pilta tikrai. Bet as ziuriu per loptopa dabar. O bent jau man geriau tokia nei per juoda. Nes tada duoda labai sunkuma nuotraukai, o jo vaikams nereikia smile.gif Ir labai patiko emocija joje smile.gif Kartais tikrai svarbiau nuotraukos nuotaika, nei kompozicija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 17:42)
Na bandau pamažinti erdvės iš viršaus,

o man tavo pirminis kadras patiko thumbup.gif mirksiukas.gif sveika sugrizus 4u.gif
Atsakyti
DI, Bonda, smagu rasti ir bendraminčių bigsmile.gif
Nors kritiką aš irgi vertinu mirksiukas.gif

tai dar vieną nuotraukytę dedu:
user posted image
Atsakyti
Ketti saunus j/b bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 19:20)
Ketti saunus j/b  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aha sios foto superinis thumbup.gif anas pilkas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif

Ana foto buvo techniškai neteisingai nufotkinta, gerokai pereksponuota, tai to tikro juodumo jai ir trūko doh.gif.
Atsakyti
ketti si foto nereali bigsmile.gif viskas patinka joje thumbup.gif
Atsakyti
Ketti, reklamine nuotrauka wub.gif man joje super viskas 4u.gif ANT SIENOS
Atsakyti
Na ir da kelios:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zitlali, tos foto kur prieš kelis puslapius įkėlei buvo geresnės, matyt ir pati jas atrinkai kaip stipresns ir pirmasias mums parodei mirksiukas.gif .

Iš šitų labaiusiai patinka 2 ir 4, o pirmoje kažkaip šešėlis man nepatinka. Paskutinė emociškai traukia, bet juodos spalvos man perdaug, tamsoka tokai foto, balanso trūksta. Tame fone priešais modelį galėjo būti dar kokia detalė (ar pakelta ranka ar netgi koks daiktas taip pat šviesos apšviestas g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 21:48)
Zitlali, tos foto kur prieš kelis puslapius įkėlei buvo geresnės, matyt ir pati jas atrinkai kaip stipresns ir pirmasias mums parodei mirksiukas.gif .

Iš šitų labaiusiai patinka 2 ir 4, o pirmoje kažkaip šešėlis man nepatinka. Paskutinė emociškai traukia, bet juodos spalvos man perdaug, tamsoka tokai foto, balanso trūksta. Tame fone priešais modelį galėjo būti dar kokia detalė (ar pakelta ranka ar netgi koks daiktas taip pat šviesos apšviestas g.gif ).

nea, as labai chaotiskai nuotraukas tvarkau, ne pagal stipruma atrinkineju, o tiesiog, kaip sauna i galva g.gif siaip kol kas is visu mano favorite yra is anu antra atrodo ir is situ antra smile.gif
seselis kuris? ant veido ar ant sienos? smile.gif nepatinka kodel?
Del paskutines sutinku , gaila, kad nepatraukiau jo kiek daugiau i viduri, tada kadruociau, kad pilnai su galva butu tik kadre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 09:17)
Zmogiuk man tamsoki tavo krepsininkai, o visa kita gerai smile.gif o su ps nedraugauji? aj.. bet tuoj per galva gausiu, kad apie tai sneku smile.gif tiesa, gal susikuriam kita tema kuri butu -foto apdorojimas su ps ir ten plepam apie nuotrauku koregavima? nes ziuriu megsta vis ikisti savo trigrasi kas nors smile.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 29, 09:41)
as irgi taip manau. nes musu gi tema, ka norim ta snekam  laugh.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 10 29, 10:27)
As ir sakyciau jog nereiktu blaskytis, ir apie ps apdirbima pvz cia kalbet. Teisingai kazkas rase- musu tema,ka norim,ta snekam, norim su ps dirbti ir dirbam  tongue.gif  O kitu nuomone yra tik kitu nuomone, i kuria nebutina kreipti demesio  rolleyes.gif

hihihi.gif Nu soris, kad savo trigrasi i jusu tema ikisau... Galvojau tema atvira, tai visokios nuomones laukiamos... cool.gif Daugiau tas nebepasikartos irnesakyk.gif
Atsakyti