Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 23, 09:09)
Dabar su laiku man kapec, daug pasakot reiketu. Ilysk i efoto, ten kruva patarimu su video ir pan, Antajo paklausk, jai esu pasakojus

Antajo? bigsmile.gif Buk drauge...pastebejau, kad puse foto savo istrinu vien del to, kad fonas sud...., reiktu kazakaip tvarkyt blush2.gif

Zitlali, jau sakiau, fainas modelis, faini batai, ir serija visa liuks biggrin.gif
Atsakyti
Išsiparduoda pigu.lt Pasiūlymas canon'istėms. Nžn, geras jis ar blogas, bet per pusę nupigintas smile.gif

http://pigu.lt/foto_...aratu_priedai?f[89][4231]=ispardavimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 23 spalio 2009 - 09:45
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 23, 09:37)
Ačiū  4u.gif  Oi kaip jaučiasi  bigsmile.gif  Ypač fokusavimas. Ir šiaip pačių nuotraukų kokybė  wub.gif  Tik kaip jau rašiau - kol kas daugiau jis mane valdo, nei aš jį. Reikia daug skaityti ... Ir instrukciją ir Kelbio knygą gabalais spausdinu. Vien žo - studijos prasideda.

Nu va kaip saunu thumbup.gif nepasiduok tu tam fotikui ir greiciau paimk visa reikala i savo rankas mirksiukas.gif Del instrukscijos tas tai taip,butinai atidziau pastudijuok,pravers 100%.O Kelbio tai ka tau pasakyti,esu isimylejus ta dieda blush2.gif Man jis taip paprastai kaimiskai viska paiskina(va ir siandien atsikeliu ziuriu rukas lauke,galvoju reikia prisiversti ir nufotkinti.Pries eidama atsiverciau Kelbio antra knyga,nes zinojau,kad jis apie tai rase,pasiskaiciau ir viskas aisku).Bet zinok geresne uz Kelbio yra Susipazinkime:ekspozicija,autorius Bryan Peterson.Man patiko labai.Bet tai as kazkokia neneormali pasidarius,pas mane galvoje vien teorija,o va su praktika niekaip neiseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 23, 10:41)
Antajo? bigsmile.gif Buk drauge...pastebejau, kad puse foto savo istrinu vien del to, kad fonas sud...., reiktu kazakaip tvarkyt blush2.gif

Zitlali, jau sakiau, fainas modelis, faini batai, ir serija visa liuks biggrin.gif

va cia straipsnis smile.gif
http://www.efoto.lt/...gal_pageidavima

bet man nesigavo.. schmoll.gif su tais leveliais kazkaip ne taip darau kazka.... jei tau pavyks ir mane ismokisni? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 23 spalio 2009 - 09:53
QUOTE(DI @ 2009 10 23, 09:52)

bet man nesigavo..  schmoll.gif  su tais leveliais kazkaip ne taip darau kazka.... jei tau pavyks ir mane ismokisni?  bigsmile.gif

Bet juk taip galima ir be PS padaryti,fotografuojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 23, 10:48)
Nu va kaip saunu thumbup.gif nepasiduok tu tam fotikui ir greiciau paimk visa reikala i savo rankas mirksiukas.gif Del instrukscijos tas tai taip,butinai atidziau pastudijuok,pravers 100%.O Kelbio tai ka tau pasakyti,esu isimylejus ta dieda blush2.gif Man jis taip paprastai kaimiskai viska paiskina(va ir siandien atsikeliu ziuriu rukas lauke,galvoju reikia prisiversti ir nufotkinti.Pries eidama atsiverciau Kelbio antra knyga,nes zinojau,kad jis apie tai rase,pasiskaiciau ir viskas aisku).Bet zinok geresne uz Kelbio yra Susipazinkime:ekspozicija,autorius Bryan Peterson.Man patiko labai.Bet tai as kazkokia neneormali pasidarius,pas mane galvoje vien teorija,o va su praktika niekaip neiseina doh.gif

Kelbis ir man labai patinka - jo stilius rašymo nerealus. Ir žymiai lengviau suprasti ir atsiminti, kai taip ūkiškai pasakoja.
Gal el. formate knygas turi? Aš kol kas tik Skaitmeninė fotografija turiu. Will atsiuntė ( 4u.gif jai už tai).
Man su teorija tai kol kas visiškas pravalas. Su praktika irgi blush2.gif Bet, viskas padaroma, jei noras yra. O jis kol kas dideliausias.
Beje, lauksim rūko nuotraukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 23, 09:52)

bet man nesigavo..  schmoll.gif  su tais leveliais kazkaip ne taip darau kazka.... jei tau pavyks ir mane ismokisni?  bigsmile.gif

Zinau sita, bet manau neverta terliotis blurinant, nes atims ziauriai daug laiko ir kazin ar rezultatas tenkins, man reik fona "isjungt", nutamsint pvz...arba isvis uzjuodint, jei jb fotke, bet tuo paciu islaikant fotkinimo objekta ryskiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 23, 09:59)
Kelbis ir man labai patinka - jo stilius rašymo nerealus. Ir žymiai lengviau suprasti ir atsiminti, kai taip ūkiškai pasakoja.
Gal el. formate knygas turi? Aš kol kas tik Skaitmeninė fotografija turiu. Will atsiuntė ( 4u.gif  jai už tai).
Man su teorija tai kol kas visiškas pravalas. Su praktika irgi  blush2.gif  Bet, viskas padaroma, jei noras yra. O jis kol kas dideliausias.
Beje, lauksim rūko nuotraukų  bigsmile.gif

Neturiu elektroniniu,zinok.Man patinka tampytis knygas su savim.Vaziuoju i darba apie valanda tai ir skaitau.O primeciau,kad atsiprintinti knyga nera pigu,tai as geriau nusiperku knigyne tai patogiau naudojasi. ax.gif Beje skaitmenine fotografija skaiciau keleta kartu doh.gif ,nes pirma karta visai likau nieko nesupratus,o jau paskui vis lengviau daeidavo kas ir su kuo ten darosi mirksiukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2009 10 23, 10:05)
Zinau sita, bet manau neverta terliotis blurinant, nes atims ziauriai daug laiko ir kazin ar rezultatas tenkins, man reik fona "isjungt", nutamsint pvz...arba isvis uzjuodint, jei jb fotke, bet tuo paciu islaikant fotkinimo objekta ryskiu blush2.gif

Va sitas ir man labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 23, 11:05)

Uzsidek nauja Layeri, Ctrl+J ji nutamsink ar daryk ka nori koks fonas butu, tada imi trintuka ir pratrini apatini sluoksni, tai pvz mergina kurios reik tau ryskios. Tik reik kruopsciai. Kitas budas tai apsibrezti su lasso tool ir tada issikirpti layeri ir ji tvarkyti vel... nepatingekit pagooglint, zinokit informacijos labai daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 23, 10:18)
Uzsidek nauja Layeri, Ctrl+J ji nutamsink ar daryk ka nori koks fonas butu, tada imi trintuka ir pratrini apatini sluoksni, tai pvz mergina kurios reik tau ryskios. Tik reik kruopsciai. Kitas budas tai apsibrezti su lasso tool ir tada issikirpti layeri ir ji tvarkyti vel... nepatingekit pagooglint, zinokit informacijos labai daug smile.gif

ACiu 4u.gif Supratau bent kuria kryptim ieskot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 23, 09:48)

o tu pakeitei technika ar ne? blush2.gif bigsmile.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 10 23, 10:10)
Neturiu elektroniniu,zinok.Man patinka tampytis knygas su savim.Vaziuoju i darba apie valanda tai ir skaitau.O primeciau,kad atsiprintinti knyga nera pigu,tai as geriau nusiperku knigyne tai patogiau naudojasi. ax.gif Beje skaitmenine fotografija skaiciau keleta kartu doh.gif ,nes pirma karta visai likau nieko nesupratus,o jau paskui vis lengviau daeidavo kas ir su kuo ten darosi mirksiukas.gif  doh.gif

as va pasiemiau katik -vel skaitysiu is naujo biggrin.gif
Atsakyti
Bonda,zinok pakeiciau,bet kas is to,nefotkinu doh.gif doh.gif doh.gif
Canon 40D ir kitinis 28-105mm 3,5-4,5f.Nesu patenkinta objektyvu,bet vyras nepirks 50-tuko kol nepradesiu fotografuoti doh.gif Jis is atidedamu objektyvo pinigu isorine blykste nusipirko,tipo as vienas fotkinu,tau pofik,o man reikejo doh.gif
Atsakyti