jo per sanarius negalima kirpt
QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 29, 18:09)
ketti, nu as cia issisoksiu su svao kritika bet nu man pirma tai kazkaip mazai mergytes matosi, noretusi pilnesnio kadro gal
antra liux
trecia man pilkokas jb nu tiek is mano puses
antra liux
trecia man pilkokas jb nu tiek is mano puses
O smagu ir komentarų iškart sulaukti
Dėl pirmos, tai gal ir mažoka, bet norėjau išlaikyti "golden triangles" taisyklę, man kažkaip čia ta alkūnė ir mergytės pakreipta galva gražiai susidėliojo
trečioj pilkoka gal kad kiek per šviesi nuotrauka gavosi - fotografuota vidurdieni ir kadras kiek perdegė, bet man čia momentas patinka. JB gal dar ir galima patamsinti bei pakontrastinti . Tik nesinori persistengti
QUOTE(DI @ 2009 10 29, 16:48)
Solo, pavydziu naktines fotosesijos ir as labai noreciau po miesta pasivaiksicoti tik kad viena bijau
Čia pas draugus buvom.... aukštai gyvena ačiū visoms
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 18:10)
smagi, tik per kelius nekirpciau
sutinku su pastaba, bet su tais reportažais taip dažnaisuiai ir būna, kad begaudydama momentą, nespėju pilnai susikoncentruoti ties kompozicija. Tada Tik peržiūrėjus foto paskui matau, kad galima buvo kitaip
QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 17:19)
sutinku su pastaba, bet su tais reportažais taip dažnaisuiai ir būna, kad begaudydama momentą, nespėju pilnai susikoncentruoti ties kompozicija. Tada Tik peržiūrėjus foto paskui matau, kad galima buvo kitaip
sveika
čia jo... problemiška vieta
solo, wow koks vaizdas pro langą Aš maniau, kad čia nuo kokio kalno fotkinai
Man vaizdas panašus į Vilniaus panoramą nuo Tauro kalno, norėčiau ten kada naktį nuvažiuoti, bet neturiu kaip- vienai baisu
ketti, jei kadre butu virsuj ne tuscia erdve tai ta taisykle labai gerai paisytusi, bet dabar man neispildytas kadras
JB man geriau juodesnis nei pilkas
JB man geriau juodesnis nei pilkas
QUOTE(Will @ 2009 10 29, 17:21)
solo, wow koks vaizdas pro langą Aš maniau, kad čia nuo kokio kalno fotkinai
Čia tikrų tikriausi Elektrėnų žiburiai
QUOTE(ketti @ 2009 10 29, 18:15)
O smagu ir komentarų iškart sulaukti :
na, kartais geriau aplenkt taisykles jei nesiziuri as apskritai jokiu taisykliu nezinau ir neskaiciau... bet as ne pavyzdys bet aisku jei toks uzmanymas tai tyliu
QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 29, 18:30)
ketti, jei kadre butu virsuj ne tuscia erdve tai ta taisykle labai gerai paisytusi, bet dabar man neispildytas kadras
Na bandau pamažinti erdvės iš viršaus, tik tada nebeišeina išlaikyti 2:3 proporcijų, nes šonuose jau ir taip tos erdvės mažokai. Tačiau sumažinus viršutinį plotą man kažkaip mergaitės veidas per daug įrėmintas gaunasi.
Man tos erdvės kadras kaip tik labai prašosi. Bet ar čia tik man vienai taip atrodo, o ką kitos manot?
nu nezinau paziurekit man ta auksinio trikampio taisykle kitaip atrodo turetu buti uzpildyta jei ja taikai
http://images.google...OKpyN_AbDlZWXDw
ir pritariu zitlali, kad jei nesiziuri tai geriau netaikyt atisykles, o vadovautis intuicija, man apkarpyta var jeriau nei anas, bet nera tobulas, nes mergyte nepilnai i kadra ideta, todel taip ir gaunasi ko gero... nu bet as ko gero dar nieko nesuprantu ir i mano a la kritika nekreipk demesio
http://images.google...OKpyN_AbDlZWXDw
ir pritariu zitlali, kad jei nesiziuri tai geriau netaikyt atisykles, o vadovautis intuicija, man apkarpyta var jeriau nei anas, bet nera tobulas, nes mergyte nepilnai i kadra ideta, todel taip ir gaunasi ko gero... nu bet as ko gero dar nieko nesuprantu ir i mano a la kritika nekreipk demesio
Ačiū už nuomones, jos tikrai verčia į savo foto pažiūrėti kitaip
Nors tos erdvės man vistiek nesinori atsisakyti, bet turbūt todėl, kad ta foto mano sąmonėje tokia įstrigusi ir dabar nešališkai atsiriboti ir keisti ką sunku
Papildyta:
Bandau kelias jūsų įdėtas fotkes pakomentuoti.
Zitlali, sunku ties tavo įdėto vyruko nuotraukomis susikoncentruoti kai toks žavus modelis jose, blaško dėmesį
Sepia man vienareikšmiškai gražiau žiūrisi, šiltumo nuotraukai priduoda.
O šiaip noriu pagirti, kad gražiai su šviesa sužaidei, kuri ypač sustiprina skvarbų modelio žvilgsnį
Belge, man kažkaip kliūna senuko rankos ir veido spalvos nevienodumas. Matyt ant rankos daugiau šviesos pateko ir ji beveik išbalo, o veidas toks tamsokas.
O staktą gal galima su clonu užtušuoti, kad jos nesimatytų, nes ji kiek trukdo kadrui
Nors tos erdvės man vistiek nesinori atsisakyti, bet turbūt todėl, kad ta foto mano sąmonėje tokia įstrigusi ir dabar nešališkai atsiriboti ir keisti ką sunku
Papildyta:
Bandau kelias jūsų įdėtas fotkes pakomentuoti.
Zitlali, sunku ties tavo įdėto vyruko nuotraukomis susikoncentruoti kai toks žavus modelis jose, blaško dėmesį
Sepia man vienareikšmiškai gražiau žiūrisi, šiltumo nuotraukai priduoda.
O šiaip noriu pagirti, kad gražiai su šviesa sužaidei, kuri ypač sustiprina skvarbų modelio žvilgsnį
Belge, man kažkaip kliūna senuko rankos ir veido spalvos nevienodumas. Matyt ant rankos daugiau šviesos pateko ir ji beveik išbalo, o veidas toks tamsokas.
O staktą gal galima su clonu užtušuoti, kad jos nesimatytų, nes ji kiek trukdo kadrui
Viskas ok butu su ta nuotrauka, jeigu antras planas butu svarus ir neblaskytu demesio visokios demes... tada vaikas butu ryskus akcentas, o db viskas susimakaluoja. O siaip tai nzn... perfotkinciau
Bandziau, bet man niekaip nesiziuri.. jeigu daugiau erves palieku, tada islenda vel kazkokios demes virs galvos vaikui, arba apacios ir sono per mazai pagal viska atrodo... nezinau net cia vos desines truksta, bet neber vietos kazkaip, tada daugiau palieki galvytes ir tada islenda parketas... arba j/b gal pabandyk verst? tada lengviau turetu buti...
norisi erdves, tik va truksta desines... bet siaip tai viskas cia normalei
Bandziau, bet man niekaip nesiziuri.. jeigu daugiau erves palieku, tada islenda vel kazkokios demes virs galvos vaikui, arba apacios ir sono per mazai pagal viska atrodo... nezinau net cia vos desines truksta, bet neber vietos kazkaip, tada daugiau palieki galvytes ir tada islenda parketas... arba j/b gal pabandyk verst? tada lengviau turetu buti...
norisi erdves, tik va truksta desines... bet siaip tai viskas cia normalei