Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(solo @ 2009 10 29, 13:04)
O čia šiaip...

Grazu bigsmile.gif Su stovu fotografuota? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 29, 12:04)

O čia šiaip...

jei turetum sparnus tongue.gif -nerealiu foto galima butu atlikt thumbup.gif grazios zvaigzdes gavos bigsmile.gif koks f cia? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas, as cia po pertraukos. Kad visai nepamirstumet, dedu nuotrauka kritikai.

Senelis
user posted image

Cia tiktu temai -mokausi vel fotografuoti kitiniu objektyvu

Atsakyti
Citra man pirma gal geresne g.gif

Zitlali, nerealus bernas, ar ir realybej jis toks bigsmile.gif ar tu cia taip isgrazinai lotuliukas.gif
man butu idomu turet tema foto apdirbimas su PS kur butu dedama foto iki apdirbimo ir po ir kad butu surasyta ka naudojo lotuliukas.gif bet cia nerealu jauciu doh.gif

Belge, mielas senelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 29, 14:27)
Zitlali, nerealus bernas, ar ir realybej jis toks  bigsmile.gif ar tu cia taip isgrazinai  lotuliukas.gif
man butu idomu turet tema foto apdirbimas su PS kur butu dedama foto iki apdirbimo ir po ir kad butu surasyta ka naudojo  lotuliukas.gif bet cia nerealu jauciu  doh.gif

nu jis ir gyvas labai grazus ir labai fainas ir siaip... tokiu vyru nebuna tongue.gif
as galeciau kazkada kai laiko rasiu kelias foto parodyti pries ir po, bet visko atskleist tskant tai nenoreciau visvien smile.gif bet pagrindus kazkokius galeciau tikrai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 spalio 2009 - 13:36
solo, man labai faina 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 13:31)
nu jis ir gyvas labai grazus ir labai fainas ir siaip... tokiu vyru nebuna tongue.gif
as galeciau kazkada kai laiko rasiu kelias foto parodyti pries ir po, bet visko atskleist tskant tai nenoreciau visvien smile.gif bet pagrindus kazkokius galeciau tikrai smile.gif

gejus lotuliukas.gif

Belge, senelio man lyg apacios perdaug, nes ji neinformatyvi, geriau matyciau is arciau jo veida
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 29, 14:34)

oj tikrai ni.. sesers buves vyras smile.gif pazystu gerai ji

Belge man desineje stakta trukdo, jei butu ir kitur kokiu papildomu detaliu gal ir ok butu, db truputi iskrenta man is bendro vaizdo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 spalio 2009 - 13:37
Zitlali, tai ko sakai kad nebuna, buna pasirodo tokiu VYRU smile.gif antroj foto zligsnis toks ugu, negaliu akiu atplest, ir nuotrauka kaip zurnalu virseliuose 4u.gif
Atsakyti
vnz jei yra poreikis del Ps tema kurt ar persibazuot tai linkinkit smile.gif prisijungsiu

zmogiuk 4u.gif

Atsakyti
man atrodo as ji sapnuosiu biggrin.gif sedziu ir ziuriu cool.gif
Atsakyti
nu davai bandom kurti gal? jei pratrins tai zinosim kad suduva biggrin.gif

nu bet Zitlali ir ko tu snaudi kai vyras toks salimais doh.gif kas kad buves seses vyras, bus tavo daba thumbup.gif uffff nerealus, perduok linkejimus nuo musu cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 29, 15:09)
nu bet Zitlali ir ko tu snaudi kai vyras toks salimais  doh.gif kas kad buves seses vyras, bus tavo daba  thumbup.gif uffff nerealus, perduok linkejimus nuo musu cia  4u.gif

taigi kaip brolis blink.gif perduosiu tongue.gif
Atsakyti