Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

Zmogiuk man tamsoki tavo krepsininkai, o visa kita gerai smile.gif o su ps nedraugauji? aj.. bet tuoj per galva gausiu, kad apie tai sneku smile.gif tiesa, gal susikuriam kita tema kuri butu -foto apdorojimas su ps ir ten plepam apie nuotrauku koregavima? nes ziuriu megsta vis ikisti savo trigrasi kas nors smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 spalio 2009 - 10:22
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 11:17)
Zmogiuk man tamsoki tavo krepsininkai, o visa kita gerai smile.gif o su ps nedraugauji? aj.. bet tuoj per galva gausiu, kad apie tai sneku smile.gif tiesa, gal susikuriam kita tema kuri butu -foto apdorojimas su ps ir ten plepam apie nuotrauku koregavima? nes ziuriu megsta vis ikisti savo trigrasi kas nors smile.gif

Isvis man kartais toks noras kyla pereit visam laikui i plepalus biggrin.gif Tada apie beleka ir apie nuotraukas galetume kalbet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 29 spalio 2009 - 10:24
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 29, 10:17)

nedraugauju smile.gif apkerpu tik ir pakontrastinu, nes daugiau nlb ka leidzia mano iphoto programa. tode galiu teigti kad matot originala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 29, 11:23)
Isvis man kartais toks noras kyla pereit visam laikui i plepalus  biggrin.gif Tada apie beleka ir apie nuotraukas galetume kalbet  smile.gif

labai gera mintis bigsmile.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 29, 11:24)
nedraugauju smile.gif apkerpu tik ir pakontrastinu, nes daugiau nlb ka leidzia mano iphoto programa. tode galiu teigti kad matot originala  biggrin.gif

aisku... smile.gif nufotografuota gerai, dar lieka kita dalis darbo 4u.gif

nu viskas, einu, bo paskui nespeju nieko smile.gif iki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 spalio 2009 - 10:30

ai, nekreipk demesio mirksiukas.gif
manyciau cia apie viska galima, aks tik su foto susije mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 10 29, 10:39)

as irgi taip manau. nes musu gi tema, ka norim ta snekam laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 29, 10:14)
jooooo, as kaip bonda, duociau nedraugavusi  lotuliukas.gif nerealus vyras ir nereali foto  4u.gif

BONDA, mano mano krepsininkai visi  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

BW nebematau, bet sepia tai cia thumbup.gif

Citra, faini bandymai, pirma idomi, bet tos kur flirke foto man labaiu patiko ax.gif

DI, pirmos akytes
Atsakyti

yra tema apie PS, jei susikursim dar vieną, gal netiks lotuliukas.gif
Bet šiaip mintis gera, nes paprasčiau būtų rasti reikiamą info ax.gif

krepšininkas wub.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz komentarus 4u.gif Flirke tai ten ne viesam publikavimui skirta,taip sakant biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 10 29, 10:39)

As ir sakyciau jog nereiktu blaskytis, ir apie ps apdirbima pvz cia kalbet. Teisingai kazkas rase- musu tema,ka norim,ta snekam, norim su ps dirbti ir dirbam tongue.gif O kitu nuomone yra tik kitu nuomone, i kuria nebutina kreipti demesio rolleyes.gif

Zitlali- eina sau koooks vyrukas wub.gif Ir as atsiduociau tokiam nedraugavusi biggrin.gif Ir nepasakyciau kad lietuvis. O sepia labai gerai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 29 spalio 2009 - 11:50
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 29, 11:27)
Ir nepasakyciau kad lietuvis. O sepia labai gerai ziurisi  thumbup.gif

man irgi tokios mintys kilo rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip del naujos temos? Ar yra kokiu pasiulymu?
Atsakyti
Zitlali, man sepia šitam vyrukui labiau tinka smile.gif

O čia šiaip...
user posted image
Atsakyti