lietuva!!!
israiska man labiau tokia patiktu, bet foto nekokybiska, ranka sudrebejo (tikriausiai del metus trunkancios abstinencijos )
QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 28, 16:50)
Žmogiuk, labai nuotaikinga nuotrauka ir išraiška man joje labiau patinka nei paskutinej
o čia mano kelios rudens tama..
KU KU. Aš tave matau
Brangioji, sušokam paskutinį šoki?..
Atvirukas
Pasivaikščiojimų taku
Sveikos
Atsilikau ziauriai, tai placiai nebesiplesiu
Zitlali, apie tupykla man minciu nekilo Labiau apie erotika, bet matyt cia kiekvienas pagal savo sugedimo lygi traktuoja Man patiko fotkes, ir sviesa sugaudyta Ir tos margos man patiko, butent kazkaip labai to ryskumo man norisi kai uz lango pilkuma, man gal tose fotkese su saliku lbaiu ne spalvos o dryziai demesi blasko
DI, nebesikartosiu jau, svyrimai ir apkapojimai nesiziuri, o spalvos tikrai skonio reikalas
Zmogiuko Lietuvos fanas Israiska pagauta Beje, nebus yamahos sia savaite
Atsilikau ziauriai, tai placiai nebesiplesiu
Zitlali, apie tupykla man minciu nekilo Labiau apie erotika, bet matyt cia kiekvienas pagal savo sugedimo lygi traktuoja Man patiko fotkes, ir sviesa sugaudyta Ir tos margos man patiko, butent kazkaip labai to ryskumo man norisi kai uz lango pilkuma, man gal tose fotkese su saliku lbaiu ne spalvos o dryziai demesi blasko
DI, nebesikartosiu jau, svyrimai ir apkapojimai nesiziuri, o spalvos tikrai skonio reikalas
Zmogiuko Lietuvos fanas Israiska pagauta Beje, nebus yamahos sia savaite
DI, pirma smagi, tik man didesnes ryskumo zonos noretusi antra patinka, trecia eiline labai, pasivaiksciojimas ziurisi tik razinkos truksta. patinka spalvos
Papildyta:
Melodi, aciu (gavau sms nuo mokytojos butumem tikrai eje, nes jau pasveiko
Papildyta:
Melodi, aciu (gavau sms nuo mokytojos butumem tikrai eje, nes jau pasveiko
QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 28, 17:22)
DI, pirma smagi, tik man didesnes ryskumo zonos noretusi antra patinka, trecia eiline labai, pasivaiksciojimas ziurisi tik razinkos truksta. patinka spalvos
tai kad nejo ne viena razinka pro sali
QUOTE(DI @ 2009 10 28, 17:19)
KU KU. Aš tave matau
Sita nereali
Spalvos sikart man patinka
QUOTE(solo @ 2009 10 28, 10:44)
Su fotiku viskas liux bet rakursas neįdomus...
QUOTE(DI @ 2009 10 28, 12:03)
RARITY, BANDYK BANDYK lauksim daugiau
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 28, 15:09)
rarity, saunus bandymas, spalvos naturalios ryskumas geras
QUOTE(Tiny @ 2009 10 28, 15:58)
Ačiū merginos už padrąsinimą - būtinai bandysiu. Visoms po
QUOTE(žmogiukas @ 2009 10 28, 16:50)
lietuva!!!
Jau koks fainuolis. Abi nuotraukytės
DI - akytės labai mielos
zmogiukas, tavo modelis nerealus!
DI, patiko tavo si serija, su spalvom viskas ok, labiausiai 1 patiko su tom akyte, ir spalvom labai svelnios ir grazios
Cia keli kadrai is veidrodzio temos, siandien kankinau save ir veidrodi, ideju turejau ivairiu,bet deja, galimybes neleido ju igyvendinti
Cia ale su efektu gavosi
O cia toks slaptas
DI, patiko tavo si serija, su spalvom viskas ok, labiausiai 1 patiko su tom akyte, ir spalvom labai svelnios ir grazios
Cia keli kadrai is veidrodzio temos, siandien kankinau save ir veidrodi, ideju turejau ivairiu,bet deja, galimybes neleido ju igyvendinti
Cia ale su efektu gavosi
O cia toks slaptas
Citra, man pirma patiko labiau, idomi tokia paslaptinga.