Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(Melodi @ 2009 10 23, 10:02)
Supratau smile.gif  Klausyk, kai turesi laiko ar gali brukstelt kaip tu fona tvarkai, konkreciai domina ar yra koks budas fona nutamsint/nuslopint/paslept. blush2.gif  pvz kiek prisimenu tavo maitinanti mergina lauke fotkinta, bet jb fotkej jokio fono isvis nesimato, kaip taip padarei? blush2.gif

Dabar su laiku man kapec, daug pasakot reiketu. Ilysk i efoto, ten kruva patarimu su video ir pan, Antajo paklausk, jai esu pasakojus

QUOTE(Pia* @ 2009 10 23, 10:03)
Zitlali, per pusvalandi  blink.gif Nuotraukos, spalvos, modelis ir jo garderobas, stogas  wub.gif Man atrodo, kad as gyvenime taip neismoksiu, cia turi buti talentas, pasaukimas ar dar kas  blush2.gif

jeigu noresi ismoksi, svarbu daug praktikuotis ir jei nesiseka uzsispirt dvigubai geriau padaryti, klausyt ka sako del kritikos, detis i galva, ziureti kitu pazengesniu galerijas (ne apie save cia, o apie pasaulinio ar vietines reiksmes fotografus) ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 23, 08:53)
aciu  4u.gif

Aciu visoms ir visiems komentavusiems smile.gif dekui

Alexxandra, neskubek smile.gif pabandysi mano ir nuspresi. Zinok ne vien technikoje esme, tavo 50tukas geras irgi... as daugiau nei puse darbo padarau su PS smile.gif jeigu galvoji pirkt, del ryskiu spalvu ir pan, tai neverta smile.gif ju nenupies joks objektyvas. Tai va... Bet zinoma astrumas, bokeh ir kiti reikalai man labai labai patinka ir esu be galo patenkinta smile.gif is esmes investicija tikrai gera..

Aš dar neturiu jokio unsure.gif man Sigmos reik biggrin.gif Ok, pasibandysiu pirma. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 23, 09:38)
o instrukcija gavai?

Dėžėje buvo anglų ir rusų kalbomis. Lietuvišką parsisiunčiau ir atsispausdinau. Po truputį doroju smile.gif
Atsakyti
A, maniau turi 1.8 50 smile.gif tai jo, pabandysi , mane galesi pafotkint wink.gif ir nuspresi, pasikalbesim gyvai papasakosiu daugiau

cia da kelios ir varau penkiolikos darbu daryt toliau
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

laume smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2009 10 23, 10:03)
Zitlali, per pusvalandi  blink.gif Nuotraukos, spalvos, modelis ir jo garderobas, stogas  wub.gif Man atrodo, kad as gyvenime taip neismoksiu, cia turi buti talentas, pasaukimas ar dar kas  blush2.gif

Pia, zinai mano amzina atilsi muzikos mokytoja ( beja labai protinga moretis buvo) visada sakydavo, kad 99 proc darbo, ir 1 proc talento smile.gif taip kad, kaip Leninas sake, mokytis mokytis ir dar karta mokytis smile.gif

na ir dar vienas posakis i tema, niekas negime mokedamas wink.gif

QUOTE(Gaurė @ 2009 10 23, 10:12)
Dėžėje buvo anglų ir rusų kalbomis. Lietuvišką parsisiunčiau ir atsispausdinau. Po truputį doroju smile.gif

o is kur lietuviu kalba parsisiuntei? gal gali nurodyti ir man? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 23, 08:25)

su pirkiniu thumbup.gif thumbup.gif

Antajo, pirmoji thumbup.gif thumbup.gif bet man tai ar kokybes, ar kazko truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 23, 10:17)
visada sakydavo, kad 99 proc darbo, ir 1 proc talento smile.gif

pasigincyciau del procentu laugh.gif bet einu
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 23, 10:16)
A, maniau turi 1.8 50 smile.gif tai jo, pabandysi , mane galesi pafotkint wink.gif ir nuspresi, pasikalbesim gyvai papasakosiu daugiau

cia da kelios ir varau penkiolikos darbu daryt toliau

Priešpaskutinė man pati pačiausia wub.gif

Zitlali, Bonda - ačiū už sveikinimus 4u.gif dabar turėsiu labai stengtis blush2.gif

DI, jei nori, parašyk man į skype irma_tre , atsiųsiu, nes nuoroda kažko užlūžo :S
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 23 spalio 2009 - 09:33
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 23, 09:12)

Su nauju pirkiniu tave mirksiukas.gif Ar jauciasi skirtumas tarp fotiku? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas,

Medona, puiku, kad bandai thumbup.gif
antajo, man patiko, tik akys labai traukia žvilgsnį- pernelyg išbalintos blush2.gif
Zitalili, wow bigsmile.gif Man labai patiko antra iš raudonų rūbų serijos wub.gif Stogas beveik fotogeniškas lotuliukas.gif Gal buvai ir tame naujame parkelyje prie swedbank'o? Kiek mačiau fotkių, jos man visai įdomiai pasirodė, kai žmonių nėra , turėtų būti irgi nebloga vieta pafotkinimams ax.gif
Beje, kiek ta sigma kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 23, 10:31)
Su nauju pirkiniu tave mirksiukas.gif Ar jauciasi skirtumas tarp fotiku? bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif Oi kaip jaučiasi bigsmile.gif Ypač fokusavimas. Ir šiaip pačių nuotraukų kokybė wub.gif Tik kaip jau rašiau - kol kas daugiau jis mane valdo, nei aš jį. Reikia daug skaityti ... Ir instrukciją ir Kelbio knygą gabalais spausdinu. Vien žo - studijos prasideda.
Atsakyti