Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(alexxandra @ 2009 10 27, 08:58)
Rytas labas  4u.gif
Neturiu ką parodyt  unsure.gif su veidrodžiu bandžiau draugaut bet prie tokios sviesos naturalios, kai apsiniauke - spyga taukuota. Statyvo reikia ir taskas. Paskutinės Zit idomios, man kažką primena  rolleyes.gif jau treniruojies? biggrin.gif

Ir dar, nu niekaip neisejo man pagal ta efoto aprasymą kur Zit įmetė to fono patvarkyt. kažkokia kvaiša pasijaučiau biggrin.gif

Nu vieną įdėsiu. Taršykit  biggrin.gif

Alexxandra, ar tu tose nuotraukose? smile.gif

siaip atrodo viskas gerai su nuotrauka, tik irgi ryskumo noretusi daugiau. Gal sarpas padetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 27 spalio 2009 - 08:03
QUOTE(DI @ 2009 10 27, 07:59)
Alexxandra, ar tu tose nuotraukose? smile.gif

siaip atrodo viskas gerai su nuotrauka, tik irgi ryskumo noretusi daugiau. Gal sarpas padetu?

ne, ne aš rolleyes.gif
aš dabar irgi matau, kad truksta, bet jaučiu, kad ir šarpas nepades, nes rankos judesys jauciasi. Nu reikia statyvo doh.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(alexxandra @ 2009 10 27, 07:58)
user posted image

ka cia tarsyt, imu pusryciams bigsmile.gif lotuliukas.gif
ryskumo ir man truksta mirksiukas.gif

Tiny, wub.gif wubine foto thumbup.gif spalvos
tik jei labai kabinetis, tai svyra veidas beziurint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 10 27, 08:58)

Niam niam essen.gif Labai graziai kompoziciskai man viskas dera mirksiukas.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 10 27, 09:19)
Tiny,  wub.gif wubine foto  thumbup.gif spalvos

Aciu 4u.gif Man nekliuva pasvirimas, tiesiai kirpta visiskai nesiziuri mirksiukas.gif
Atsakyti
Valetta, Tiny 4u.gif
bandžiau pasharpint ir patamsint. negeriau unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 27 spalio 2009 - 08:29
QUOTE(Tiny @ 2009 10 26, 23:27)

Dar vienas variantas pagal Zitlali  ax.gif Geriau ane?  mirksiukas.gif

girdėjai pasakymą "neatspausdinta - ne nuotrauka"? pabandyk atsispausdinti ir tada pasidalink savo nuomone su visais mirksiukas.gif
Atsakyti
Alexandra pats kadras man tai labai patiko.. tik irgi vos skaidrumo norisi smile.gif

tiny man zinok truputi per rysku unsure.gif kad ir pati maklinau kazka vakar, bet ryskiai persistengiau ir sonai uzjuodinti per daug... unsure.gif

as imu pertrauka vel nuo sm, tai iki greito wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 spalio 2009 - 08:53
QUOTE(Tiny @ 2009 10 26, 23:27)
Aciu, inesaS  4u.gif

Dar vienas variantas pagal Zitlali  ax.gif Geriau ane?  mirksiukas.gif

man vinjetavimas per stiprus,o siaip l.super 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 23:55)
nea... deja ne... del to ir nelabai man sventes fotografuot, neturi laiko pamastyti, greit reik viska, operatyviai daryti, tai paskiau sedi ir grauzies, kad to ar ano nepadarei ir t.t. ir pan smile.gif pritariu, kad tas pats kadras su siukslelem ir dulkelem turetu labai savotiskai atrodyti juostiniu... smile.gif beja, kaip tik apie tave masciau ir norejau pasakyti, kad pasivartytum daugiau albumu internete, flickr tame paciame smile.gif susirask personaza panasu i ta mergina kuria fotografuoji ir pasiziurek nuotraukas su tokio tipo merginomis, rakursus, vietas, tiesiog pasigaudyk ideju smile.gif paplanuokit sesija, ne siaip pykst pokst smile.gif as manau, kad tu gali daug, tik truputi isiznybk labiau smile.gif

nu matai,o as grauziu save,kad pozuojamu foto nemoku doh.gif man geriausia,ten kur galvot nereikia,tada jei jau uzmatau kazka verto iamzint,tai visi stabdziai atsijungia lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiny, man sita nea ax.gif turbut tas vinjetavimas nelabai g.gif kazkaip vaikam gal per ryskus toks, ne nzn, bet kazkas ne to toj foto dabar unsure.gif
QUOTE(ediper @ 2009 10 27, 09:31)
nu matai,o as grauziu save,kad pozuojamu foto nemoku doh.gif man geriausia,ten kur galvot nereikia,tada jei jau uzmatau kazka verto iamzint,tai visi stabdziai atsijungia  lotuliukas.gif

va as ir -moku gaudyt... ir megstu wub.gif bet va cackintis, sugalvot, kas kaip, kodel -ne blush2.gif blush2.gif ir noro tam nelabai blush2.gif (cia apie zmones, nes gamta jau ismokau apgalvuot ir sukadruot wub.gif blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 27 spalio 2009 - 09:38
QUOTE(andriuska @ 2009 10 27, 09:30)
girdėjai pasakymą "neatspausdinta - ne nuotrauka"? pabandyk atsispausdinti ir tada pasidalink savo nuomone su visais mirksiukas.gif

Nalabai supratau, ka norejai pasakyti ax.gif Gal galima konkrečiau? smile.gif
Papildyta:
Aciu uz pastabas 4u.gif Man irgi buvo abejoniu del ryskumo, bet paskui akis priprato. Bandysiu pakoreguoti mirksiukas.gif Bet del kirpimo, kaip supratau, pastabu nebuvo, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 27 spalio 2009 - 09:42
QUOTE(Tiny @ 2009 10 27, 09:40)
Man irgi buvo abejoniu del ryskumo, bet paskui akis priprato. Bandysiu pakoreguoti  mirksiukas.gif Bet del kirpimo, kaip supratau, pastabu nebuvo, ane?  mirksiukas.gif

kirpima stai tikrai man nekliuvo, ryskumas irgi (nors nelabai surpantu, kuris ryskumas kliuna tongue.gif spalvu ar ko?) -man vaiku foto ryskios beveik visada patinka, tik tie juodi sonai kliuna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 10 27, 10:44)
kirpima stai tikrai man nekliuvo, ryskumas irgi (nors nelabai surpantu, kuris ryskumas kliuna tongue.gif spalvu ar ko?) -man vaiku foto ryskios beveik visada patinka, tik tie juodi sonai kliuna mirksiukas.gif

Spalvu turejau omenyje, man dabar paskutiniu mano vaiku nuotrauku spalvos atrodo per ryskios, reikes gesint smile.gif
Atsakyti