Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 10 26, 20:11)

o jei islaikyma ilgini, tai tiek modelis, tiek fotikas turi but stabilus mirksiukas.gif  as savo panike gaudau tik su islaikymi 1/100s , 1/125s cia minimum mirksiukas.gif kuo turmpesnis, tuo geriau -bet sviesos tada geros reik..arba ISO kelt, f mazint ir t.t.

zinau sita, bet net ir sukelus visus nustatymus buna per tamsu. Sitos fotkintos jei neklystu su 1/40s . Dabar bijau apsimeluot reik ziureti. As darau isvada kad mano namuose tiesiog blogos salygos fotografavimui ir tiek. Langai i siaures vakarus.
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 26, 19:26)
zinau sita, bet net ir sukelus visus nustatymus buna per tamsu. Sitos fotkintos jei neklystu su 1/40s . Dabar bijau apsimeluot reik ziureti. As darau isvada kad mano namuose tiesiog blogos salygos fotografavimui ir tiek.  Langai i siaures vakarus.

na, as ne nefotkinu namie -kad nesinervint biggrin.gif
Atsakyti
kokios diskusijos siandien! smagu!

DI, del spalvu nieko nesakysiu nes uzeina ir man tarpsniai - bet skirtumas tik tas kad jeigu dauguma merginu man sako kad spalvos nesiziuri dazniausia pradedu galvot kodel? dar pritariu zitkai del vaiko griuvimo is kadro - tas nepyk bet tikrai nesiziuri... 4u.gif

Zitlali, foto su mociute man super! rami, sviesos man uztenka tiek kiek apsviesta - tas ir sukuria gera atmosfera tai nuotaikai..
del spalvotos su tatoo ant nugaros tai ir man per daug visko.. ax.gif
del foto pozos... na kol neperskaiciau komentaru tai tikrai nemaciau ir net negalvojau... nepanasu man i tai.. schmoll.gif
siaip sesija visa labai vykusi - tiesog matosi didelis soktelejimas i prieki! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 15:44)
Jei jau sakot pamiršt auto režimą, tai kaip ten su tuo pusiau automatiniu, jis leidžiamas kartais (bent jau gaudant kadrus, nepasiruošus)? ax.gif  blush2.gif

Balte, fotografuok kokiu tik noriu rezimu, tik, kad fotografuodama pilnai rankiniu greiciau perprasi aparata, greiciau perprasi kaip reiketu tam tikrom salygom eksponuoti ir t.t. smile.gif vnz as tik uz rankini

QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 16:39)
Mergaitės, o kaip dėl fokusavimo, taip pat nenaudoti autofokuso, tik rankinį? unsure.gif

as siaip 99% skaitmenoje AF naudoju smile.gif nes ir neprimatau ir plius judesio tikrai nepagauciau su rankiniu, tik apsisunkinciau smile.gif

Aciu visiem uz komentarus ir demesi mano nuotraukom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 spalio 2009 - 20:54
QUOTE(inesaS @ 2009 10 26, 16:45)
Tiny,man fainas portretukas.As zinok neismanau apie apkirpima. doh.gif

Aciu, inesaS 4u.gif

Dar vienas variantas pagal Zitlali ax.gif Geriau ane? mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 26 spalio 2009 - 23:04
Tiny, va sita labai grazi! patinka tiesiog! jb man nesiziurejo kazkaip ax.gif

Zitlali, ne ne i tema.. bet va rupi paklaust - o su mociute foto nefotkinai juostele? blush2.gif blush2.gif kazkodel man isikale i galva kad va su juostele tai dar labiau butu.. blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 26, 23:50)
Zitlali, ne ne i tema.. bet va rupi paklaust - o su mociute foto nefotkinai juostele?  blush2.gif  blush2.gif kazkodel man isikale i galva kad va su juostele tai dar labiau butu..  blush2.gif  blush2.gif

nea... deja ne... del to ir nelabai man sventes fotografuot, neturi laiko pamastyti, greit reik viska, operatyviai daryti, tai paskiau sedi ir grauzies, kad to ar ano nepadarei ir t.t. ir pan smile.gif pritariu, kad tas pats kadras su siukslelem ir dulkelem turetu labai savotiskai atrodyti juostiniu... smile.gif beja, kaip tik apie tave masciau ir norejau pasakyti, kad pasivartytum daugiau albumu internete, flickr tame paciame smile.gif susirask personaza panasu i ta mergina kuria fotografuoji ir pasiziurek nuotraukas su tokio tipo merginomis, rakursus, vietas, tiesiog pasigaudyk ideju smile.gif paplanuokit sesija, ne siaip pykst pokst smile.gif as manau, kad tu gali daug, tik truputi isiznybk labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 22:55)
as manau, kad tu gali daug, tik truputi isiznybk labiau smile.gif

znybuosi blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
nu tai atsiskaiciau ND ir dabar kas? kazkokis priejimas prie albumu duodamas ania??? biggrin.gif
Atsakyti
tiesa, bandysiu idet savo nuotrauku, tik nezinau dar kaip PS naudotis... knyga pirksiu rytoj.... rolleyes.gif rolleyes.gif

as paziuriu i mergicku fotikes, tai kazkaip nesiryztu savo det... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Unike @ 2009 10 27, 08:26)
tiesa, bandysiu idet savo nuotrauku, tik nezinau dar kaip PS naudotis... knyga pirksiu rytoj....  rolleyes.gif  rolleyes.gif

as paziuriu i mergicku fotikes, tai kazkaip nesiryztu savo det...  blink.gif

Labas rytas smile.gif

Unike, kelk nuotraukas juk cia visi mokosi 4u.gif Kitaip nezinosi savo fotografavimo minusu ir pliusu. Butinai kelk. Lauksim 4u.gif
Atsakyti
Rytas labas 4u.gif
Neturiu ką parodyt unsure.gif su veidrodžiu bandžiau draugaut bet prie tokios sviesos naturalios, kai apsiniauke - spyga taukuota. Statyvo reikia ir taskas. Paskutinės Zit idomios, man kažką primena rolleyes.gif jau treniruojies? biggrin.gif

Ir dar, nu niekaip neisejo man pagal ta efoto aprasymą kur Zit įmetė to fono patvarkyt. kažkokia kvaiša pasijaučiau biggrin.gif

Nu vieną įdėsiu. Taršykit biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 27 spalio 2009 - 07:59