Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

Unike,gerai WB mirksiukas.gif
DI,paziurejau tavo foto albume,tai man zinok ryskumo truksta visose foto. ax.gif
Zitlali,kaip visada liuks.
Balte,sveika prisijungus.
Tiny,man fainas portretukas.As zinok neismanau apie apkirpima. doh.gif
Laba diena visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 06:26)

Sorry bet pirmoj man jos ranka ne vietoj,antroj jeigu koju nesimatytu tai butu liuks,daug kartu ziurejau i ta nuotrauka ir visvien man atrodo (kaip grazu miske po egle) turbut ir as is tu,kaip tu sakei siauraprociu lotuliukas.gif ta nuotrauka su mociute man per tamsoka,tematau tik mociutes delnus ir galva.nepyk cia mano nuomone smile.gif tobuleji ne dienom,o valandom smile.gif keep going

Atsakyti
Nepykstu smile.gif aciu uz nuomone

Taip kaip supranti nuotrauka tai tik tavo paties atspindys (cia ne tu konkreciai, o mes visi) smile.gif cia nei blogai, nei gerai, tiesiog taip yra. Ir del to, kad nuomones nesutampa viskas yra ok, bet nebutinai ir turiu pritarti smile.gif Gaila, kad nesugebejau perteikti jausmo taip akivaizdziai, kad nekiltu tokiu minciu, taciau as atvirai ir nematau to ka dauguma matot tose foto smile.gif bet gal del to, kad netupinejau niekad po eglem wink.gif cia as juokais.. nzn.. vnz bet kokiu atveju taisysiuos, kad kuo maziau tokiu nesamoniu butu, nes nei man nei modeliui nera malonus tokie komentarai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 spalio 2009 - 17:16
Sveikos, ogogo kiek cia fotkiu primetejot thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 13:37)
Kokia tema sekanti? smile.gif kas kuria? Ar dar zaidziam su veidrodziais? Turit pasiulymu?

Uojas vis to veidrodzio neikandau, gal dar savaicike pratesiam a? Nu jei ne,tai ne smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 10 26, 14:07)
man siuo atveju DI fotkese -per saltos spalvos kudikiui -uztat ir sakau, kad man nelimpa toks atspalvis kudikiui mirksiukas.gif

Butent,spalvos per saltos drinks_cheers.gif Kad bandyta svelninti spalvas gerai, bet tas melynumas man labai rezia aki. O vat kur buvo foto su papildoma blykste berods, ten spalvos naturalesnes, silteses tokios. Ir ryskumo tai jo,truksta

Antajo, man tavo pirma patiko, labai gera veido israiska, tokia gudriai paslaptinga smile.gif

Zitlali, savo nuomone surasiau flickre, nebeatseku foto dabar, Bet visumoj nu tu kaip visad puikiai padarai thumbup.gif

Mociute patiko,geras apsvietima, foto dbelkia ramybe ir susikaupimu

Del merginos su salikais ir bardakelio foto, tai pritariu Tiny, per daug spalvu,per daug visko, blasko demesi,
del tatuiruotos nugaros (ispudinga tatoo), irgi sono noretusi svaresnio,
O ta foto kur ale erotiska ar vulgari, tai vulgarumo jokio nematau, siaip originali,kontratinga foto, gudziam miske, mergina su naktinukais, jokio viliojimo elemento nematau, nekilo man tokios asocijacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 26 spalio 2009 - 17:58
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 16:10)

bet gal del to, kad netupinejau niekad po eglem

manau kad nedaug ka praradai biggrin.gif Naudojai apsvietimui savo softboxa,ar cia naturalus apsvietimas? labai patiko sviesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 10 26, 18:40)
manau kad nedaug ka praradai  biggrin.gif Naudojai apsvietimui savo softboxa,ar cia naturalus apsvietimas? labai patiko sviesa  4u.gif

Naturalus smile.gif tik reakcija mano dar ner tokia greita, nespejau pailgint islaikymo, ji vis nuo manes nusisukdavo kai bandydavau nufotografuot, tai del to ner labai sviesu ir aisku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 26, 18:38)
jokio viliojimo elemento nematau, nekilo man tokios asocijacijos.

cia ne apie viliojima o apie gamtiniu raikalu atlikinejima kalba eina, kad zmonem su tuo asocijuojasi smile.gif

Siandien kazkokie super issamus nuotrauku komentavimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 spalio 2009 - 18:02
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 17:58)
cia ne apie viliojima o apie gamtiniu raikalu atlikinejima kalba eina, kad zmonem su tuo asocijuojasi smile.gif

O sakes, dar graziau lotuliukas.gif

As ir nesuprantu,apie kokias cia nesvankybes kalbama, nu negi dabar moteris su naktiniais atrodo nesvankiai. O cia pasirodo,vat kame esme lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 26 spalio 2009 - 18:16
Zitlali, tavo paskutinė mergina man labai daili (kaip ir dauguma tavo modelių),ypač paskutinioji foto, kur į viršų žiūri. Aš su pavydu žiūriu į jb tiek tavo, tiek kitų, kurios pagaliau išmoko jį padaryt biggrin.gif Dar močiutės apšvietimas liux, neįsivaizduoju kitokio būtent tai emocijai, ir šiaip krikštynų vykusios visos. Dėl spalvotos su šaliku sutinku su kitom, blaško dėmesį daug smulkių detalių. Tiesa, kur tatoo foto, man kliūna matomas šonas. Hm, nu va tokia "nuomonė".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 26 spalio 2009 - 18:24
Aciu solo uz ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 18:10)
Nepykstu smile.gif aciu uz nuomone

Taip kaip supranti nuotrauka tai tik tavo paties atspindys (cia ne tu konkreciai, o mes visi) smile.gif cia nei blogai, nei gerai, tiesiog taip yra. Ir del to, kad nuomones nesutampa viskas yra ok, bet nebutinai ir turiu pritarti smile.gif Gaila, kad nesugebejau perteikti jausmo taip akivaizdziai, kad nekiltu tokiu minciu, taciau as atvirai ir nematau to ka dauguma matot tose foto smile.gif bet gal del to, kad netupinejau niekad po eglem wink.gif cia as juokais.. nzn.. vnz bet kokiu atveju taisysiuos, kad kuo maziau tokiu nesamoniu butu, nes nei man nei modeliui nera malonus tokie komentarai smile.gif

nu as irgi nemaciau smile.gif kazkaip ne minciu tokiu nekylo biggrin.gif taip tik nesupratau,ka norejai parodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 26, 18:38)
Butent,spalvos per saltos  drinks_cheers.gif Kad bandyta svelninti spalvas gerai, bet tas melynumas man labai rezia aki. O vat kur buvo foto su papildoma blykste berods, ten spalvos naturalesnes, silteses tokios. Ir ryskumo tai jo,truksta

o man su blykste nepatiko, nera ne vieno seselio ir pan... o ir ryskumui ji nepadejo kazkodel. o kai be jos fotkinu irgi niekaip negaliu ryskumo isgauti, tamsu pas mus namie.Islaikyma turiu daryti gan ilga Gal del to taip. O vaikas istisai juda. Matyt per prastas mano objektyvas, ''neastrus''. O gal dar kazka ne taip darau? Kas turi kokiu ideju?
Atsakyti
nu geras su tais gamtiniais reikalais blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net nekilo tokia mintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ai, zitka, o ta foto, kur cia daug kam uzkliuvo del spalvu -man as meniskai super... gal kad ruduo, ten spalvos rudeniskos, zaisminga wub.gif man nekliuvo visiskai thumbup.gif

citra, affuuu - o tai jau pagalvojau, kad abu mano kompai gryba pjauna doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 10 26, 19:04)
o man su blykste nepatiko, nera ne vieno seselio ir pan... o ir ryskumui ji nepadejo kazkodel. o kai be jos fotkinu irgi niekaip negaliu ryskumo isgauti, tamsu pas mus namie.Islaikyma turiu daryti gan ilga Gal del to taip. O vaikas istisai juda. Matyt per prastas mano objektyvas, ''neastrus''. O gal dar kazka ne taip darau? Kas turi kokiu ideju?

citra galvoj itarium turejo spalvas, kur su blykste, o ne visa kita mirksiukas.gif

o jei islaikyma ilgini, tai tiek modelis, tiek fotikas turi but stabilus mirksiukas.gif as savo panike gaudau tik su islaikymi 1/100s , 1/125s cia minimum mirksiukas.gif kuo turmpesnis, tuo geriau -bet sviesos tada geros reik..arba ISO kelt, f mazint ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 26 spalio 2009 - 19:08