Unike,gerai WB
DI,paziurejau tavo foto albume,tai man zinok ryskumo truksta visose foto.
Zitlali,kaip visada liuks.
Balte,sveika prisijungus.
Tiny,man fainas portretukas.As zinok neismanau apie apkirpima.
Laba diena visiems
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 06:26)
Sorry bet pirmoj man jos ranka ne vietoj,antroj jeigu koju nesimatytu tai butu liuks,daug kartu ziurejau i ta nuotrauka ir visvien man atrodo (kaip grazu miske po egle) turbut ir as is tu,kaip tu sakei siauraprociu ta nuotrauka su mociute man per tamsoka,tematau tik mociutes delnus ir galva.nepyk cia mano nuomone tobuleji ne dienom,o valandom keep going
Nepykstu aciu uz nuomone
Taip kaip supranti nuotrauka tai tik tavo paties atspindys (cia ne tu konkreciai, o mes visi) cia nei blogai, nei gerai, tiesiog taip yra. Ir del to, kad nuomones nesutampa viskas yra ok, bet nebutinai ir turiu pritarti Gaila, kad nesugebejau perteikti jausmo taip akivaizdziai, kad nekiltu tokiu minciu, taciau as atvirai ir nematau to ka dauguma matot tose foto bet gal del to, kad netupinejau niekad po eglem cia as juokais.. nzn.. vnz bet kokiu atveju taisysiuos, kad kuo maziau tokiu nesamoniu butu, nes nei man nei modeliui nera malonus tokie komentarai
Taip kaip supranti nuotrauka tai tik tavo paties atspindys (cia ne tu konkreciai, o mes visi) cia nei blogai, nei gerai, tiesiog taip yra. Ir del to, kad nuomones nesutampa viskas yra ok, bet nebutinai ir turiu pritarti Gaila, kad nesugebejau perteikti jausmo taip akivaizdziai, kad nekiltu tokiu minciu, taciau as atvirai ir nematau to ka dauguma matot tose foto bet gal del to, kad netupinejau niekad po eglem cia as juokais.. nzn.. vnz bet kokiu atveju taisysiuos, kad kuo maziau tokiu nesamoniu butu, nes nei man nei modeliui nera malonus tokie komentarai
Sveikos, ogogo kiek cia fotkiu primetejot
Uojas vis to veidrodzio neikandau, gal dar savaicike pratesiam a? Nu jei ne,tai ne
Butent,spalvos per saltos Kad bandyta svelninti spalvas gerai, bet tas melynumas man labai rezia aki. O vat kur buvo foto su papildoma blykste berods, ten spalvos naturalesnes, silteses tokios. Ir ryskumo tai jo,truksta
Antajo, man tavo pirma patiko, labai gera veido israiska, tokia gudriai paslaptinga
Zitlali, savo nuomone surasiau flickre, nebeatseku foto dabar, Bet visumoj nu tu kaip visad puikiai padarai
Mociute patiko,geras apsvietima, foto dbelkia ramybe ir susikaupimu
Del merginos su salikais ir bardakelio foto, tai pritariu Tiny, per daug spalvu,per daug visko, blasko demesi,
del tatuiruotos nugaros (ispudinga tatoo), irgi sono noretusi svaresnio,
O ta foto kur ale erotiska ar vulgari, tai vulgarumo jokio nematau, siaip originali,kontratinga foto, gudziam miske, mergina su naktinukais, jokio viliojimo elemento nematau, nekilo man tokios asocijacijos.
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 13:37)
Kokia tema sekanti? kas kuria? Ar dar zaidziam su veidrodziais? Turit pasiulymu?
Uojas vis to veidrodzio neikandau, gal dar savaicike pratesiam a? Nu jei ne,tai ne
QUOTE(bonda @ 2009 10 26, 14:07)
man siuo atveju DI fotkese -per saltos spalvos kudikiui -uztat ir sakau, kad man nelimpa toks atspalvis kudikiui
Butent,spalvos per saltos Kad bandyta svelninti spalvas gerai, bet tas melynumas man labai rezia aki. O vat kur buvo foto su papildoma blykste berods, ten spalvos naturalesnes, silteses tokios. Ir ryskumo tai jo,truksta
Antajo, man tavo pirma patiko, labai gera veido israiska, tokia gudriai paslaptinga
Zitlali, savo nuomone surasiau flickre, nebeatseku foto dabar, Bet visumoj nu tu kaip visad puikiai padarai
Mociute patiko,geras apsvietima, foto dbelkia ramybe ir susikaupimu
Del merginos su salikais ir bardakelio foto, tai pritariu Tiny, per daug spalvu,per daug visko, blasko demesi,
del tatuiruotos nugaros (ispudinga tatoo), irgi sono noretusi svaresnio,
O ta foto kur ale erotiska ar vulgari, tai vulgarumo jokio nematau, siaip originali,kontratinga foto, gudziam miske, mergina su naktinukais, jokio viliojimo elemento nematau, nekilo man tokios asocijacijos.
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 16:10)
manau kad nedaug ka praradai Naudojai apsvietimui savo softboxa,ar cia naturalus apsvietimas? labai patiko sviesa
QUOTE(A.M @ 2009 10 26, 18:40)
manau kad nedaug ka praradai Naudojai apsvietimui savo softboxa,ar cia naturalus apsvietimas? labai patiko sviesa
Naturalus tik reakcija mano dar ner tokia greita, nespejau pailgint islaikymo, ji vis nuo manes nusisukdavo kai bandydavau nufotografuot, tai del to ner labai sviesu ir aisku
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 26, 18:38)
jokio viliojimo elemento nematau, nekilo man tokios asocijacijos.
cia ne apie viliojima o apie gamtiniu raikalu atlikinejima kalba eina, kad zmonem su tuo asocijuojasi
Siandien kazkokie super issamus nuotrauku komentavimai
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 17:58)
cia ne apie viliojima o apie gamtiniu raikalu atlikinejima kalba eina, kad zmonem su tuo asocijuojasi
O sakes, dar graziau
As ir nesuprantu,apie kokias cia nesvankybes kalbama, nu negi dabar moteris su naktiniais atrodo nesvankiai. O cia pasirodo,vat kame esme
Zitlali, tavo paskutinė mergina man labai daili (kaip ir dauguma tavo modelių),ypač paskutinioji foto, kur į viršų žiūri. Aš su pavydu žiūriu į jb tiek tavo, tiek kitų, kurios pagaliau išmoko jį padaryt Dar močiutės apšvietimas liux, neįsivaizduoju kitokio būtent tai emocijai, ir šiaip krikštynų vykusios visos. Dėl spalvotos su šaliku sutinku su kitom, blaško dėmesį daug smulkių detalių. Tiesa, kur tatoo foto, man kliūna matomas šonas. Hm, nu va tokia "nuomonė".
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 18:10)
Nepykstu aciu uz nuomone
nu as irgi nemaciau kazkaip ne minciu tokiu nekylo taip tik nesupratau,ka norejai parodyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 10 26, 18:38)
o man su blykste nepatiko, nera ne vieno seselio ir pan... o ir ryskumui ji nepadejo kazkodel. o kai be jos fotkinu irgi niekaip negaliu ryskumo isgauti, tamsu pas mus namie.Islaikyma turiu daryti gan ilga Gal del to taip. O vaikas istisai juda. Matyt per prastas mano objektyvas, ''neastrus''. O gal dar kazka ne taip darau? Kas turi kokiu ideju?
nu geras su tais gamtiniais reikalais net nekilo tokia mintis
ai, zitka, o ta foto, kur cia daug kam uzkliuvo del spalvu -man as meniskai super... gal kad ruduo, ten spalvos rudeniskos, zaisminga man nekliuvo visiskai
citra, affuuu - o tai jau pagalvojau, kad abu mano kompai gryba pjauna
Papildyta:
citra galvoj itarium turejo spalvas, kur su blykste, o ne visa kita
o jei islaikyma ilgini, tai tiek modelis, tiek fotikas turi but stabilus as savo panike gaudau tik su islaikymi 1/100s , 1/125s cia minimum kuo turmpesnis, tuo geriau -bet sviesos tada geros reik..arba ISO kelt, f mazint ir t.t.
ai, zitka, o ta foto, kur cia daug kam uzkliuvo del spalvu -man as meniskai super... gal kad ruduo, ten spalvos rudeniskos, zaisminga man nekliuvo visiskai
citra, affuuu - o tai jau pagalvojau, kad abu mano kompai gryba pjauna
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 10 26, 19:04)
o man su blykste nepatiko, nera ne vieno seselio ir pan... o ir ryskumui ji nepadejo kazkodel. o kai be jos fotkinu irgi niekaip negaliu ryskumo isgauti, tamsu pas mus namie.Islaikyma turiu daryti gan ilga Gal del to taip. O vaikas istisai juda. Matyt per prastas mano objektyvas, ''neastrus''. O gal dar kazka ne taip darau? Kas turi kokiu ideju?
citra galvoj itarium turejo spalvas, kur su blykste, o ne visa kita
o jei islaikyma ilgini, tai tiek modelis, tiek fotikas turi but stabilus as savo panike gaudau tik su islaikymi 1/100s , 1/125s cia minimum kuo turmpesnis, tuo geriau -bet sviesos tada geros reik..arba ISO kelt, f mazint ir t.t.