Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

Tiek foto nuostabiu prisiziurejau 4u.gif wub.gif

Veidrodziu tema gavosi kur kas sunkesne, nei tikejausi blush2.gif Temos naujos nesumastau, nezinau ir kokias jau pries tai turejot g.gif Man visai idomi tema butu spalvos ar siaip kokia nelabai konkreti, kad galima butu laisvai jaustis interpretuojant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 10 26, 15:11)
Jo, pirmiausia kliuna apkapojimai, bet ir siaip toks biski mirgu margu viskas, betvarke - ziuri i nuotrauka ir nesustoja akys niekur. Labiau panasu i tiesiog priejau i nufotografavau, nei i pagalvojau kaip ir ka darysiu, o tada bandziau daryt 4u.gif
Na as irgi savo nuomone parasiau - kaip is salies atrodo 4u.gif  mirksiukas.gif

smile.gif o va cia tai suklydai wink.gif
ruosiausi, deliojau viska, apsvietimo po namus ieskojau geriausio. Klojau vaikui viska, rengiau, kedem apsistaciau nuo kuriu fotkinsiu, apgalvojau nustatymus ir pan. Kiek sugebejau tiek pasistengiau. O kad mirga marga tai irgi nesutinku smile.gif

Bet gal jau baigiam apie mano nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 14:01)
Ir dar tokia mintis unsure.gif  ar reikėtų prieš tai kokius kurselius palankyt, tada tik čia pas jus prisiglausti, nes kol kas tik automatiniu režimu pleškinu ir nesu patenkinta rezultatu... Teorijos kažkiek perskaičiau, bet sunku viską atsiminti.  doh.gif

Visų pirma pradėt nuo fotiko instrukcijos smile.gif Tada pastudijuot nuo pradžių pagr. dalykus - diafragma, išlaikymas, kompozicija, taisyklės. Žodžiu, skaitant fotikas rankose ir išbandai kiekvieną punkčiuką. Man taip lengviausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 10 26, 15:25)
Visų pirma pradėt nuo fotiko instrukcijos  smile.gif Tada pastudijuot nuo pradžių pagr. dalykus - diafragma, išlaikymas, kompozicija, taisyklės. Žodžiu, skaitant fotikas rankose ir išbandai kiekvieną punkčiuką. Man taip lengviausia  4u.gif

jo, pirmiausia pamirsk AUTO rezima wink.gif

Beja, kiauliskai pasielgiau, nepasisveikinau, tai sveika atvykusi Balte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 15:01)
Ačiū kad piimat. 4u.gif

Pas mane Canon 450D. Sakyčiau pradžiai visai geras. smile.gif

Ir dar tokia mintis unsure.gif  ar reikėtų prieš tai kokius kurselius palankyt, tada tik čia pas jus prisiglausti, nes kol kas tik automatiniu režimu pleškinu ir nesu patenkinta rezultatu... Teorijos kažkiek perskaičiau, bet sunku viską atsiminti.  doh.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Jei su auto fotografuoji,tada teks pasiskaityt fotiko instrukcija ir peadet daryt namu darbus kurie yra pirmame puslapyje,turetu bedarant po truputi aisket kas su kuo valgoma mirksiukas.gif o siaip tose nuorose gan naudinga literatura,ypac pradziai mirksiukas.gif
Zitlali labai faina fotosesija,tik gaila merginos kuriai buvo salta doh.gif
DI labai fainas leliukas wub.gif o del spalvu man ta visai ziurisi tokios pastelines...
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 26, 15:30)

DI labai fainas leliukas wub.gif o del spalvu man ta visai ziurisi tokios pastelines...

aciu 4u.gif man irgi ziurisi ax.gif kitaip buciau nekelusi situ foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 26, 15:32)
aciu  4u.gif  man irgi ziurisi  ax.gif  kitaip buciau nekelusi situ foto smile.gif

bet tos spalvos grynai skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 26, 15:34)
bet tos spalvos grynai skonio reikalas mirksiukas.gif

tai jau supratau smile.gif
Atsakyti
Aišku, bandysiu tada papunkčiui pastudijuoti, paskui namų darbus daryti.
Ačiū, kad priimat 4u.gif

Jei jau sakot pamiršt auto režimą, tai kaip ten su tuo pusiau automatiniu, jis leidžiamas kartais (bent jau gaudant kadrus, nepasiruošus)? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos,

patiko Zitlali foto thumbup.gif jega 4u.gif tik treningines kelnes keisciau bet tik jas ..geriausia butu be ju lotuliukas.gif

ei baigiam rudens konkursa...nu nesamone..nuotrauku nedaugeja...buksuojam ant vietos....konkursui dvi savaites duodam maximum doh.gif kam reikia tokio ilgo laiko jei dalyvauja tik 5 zmones doh.gif is vis leti tempai cia....davi ND kitus darom veidrodi baigiam..kas nores des dar ir veidrodi kas nenores darys nauja....
Atsakyti
Mergaitės, o kaip dėl fokusavimo, taip pat nenaudoti autofokuso, tik rankinį? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 15:39)
Mergaitės, o kaip dėl fokusavimo, taip pat nenaudoti autofokuso, tik rankinį? unsure.gif

naudok issijuosus mirksiukas.gif bet koks tinka
Atsakyti