Tiek foto nuostabiu prisiziurejau
Veidrodziu tema gavosi kur kas sunkesne, nei tikejausi Temos naujos nesumastau, nezinau ir kokias jau pries tai turejot Man visai idomi tema butu spalvos ar siaip kokia nelabai konkreti, kad galima butu laisvai jaustis interpretuojant
QUOTE(wyshnia @ 2009 10 26, 15:11)
Jo, pirmiausia kliuna apkapojimai, bet ir siaip toks biski mirgu margu viskas, betvarke - ziuri i nuotrauka ir nesustoja akys niekur. Labiau panasu i tiesiog priejau i nufotografavau, nei i pagalvojau kaip ir ka darysiu, o tada bandziau daryt
Na as irgi savo nuomone parasiau - kaip is salies atrodo
Na as irgi savo nuomone parasiau - kaip is salies atrodo
o va cia tai suklydai
ruosiausi, deliojau viska, apsvietimo po namus ieskojau geriausio. Klojau vaikui viska, rengiau, kedem apsistaciau nuo kuriu fotkinsiu, apgalvojau nustatymus ir pan. Kiek sugebejau tiek pasistengiau. O kad mirga marga tai irgi nesutinku
Bet gal jau baigiam apie mano nuotraukas
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 14:01)
Ir dar tokia mintis ar reikėtų prieš tai kokius kurselius palankyt, tada tik čia pas jus prisiglausti, nes kol kas tik automatiniu režimu pleškinu ir nesu patenkinta rezultatu... Teorijos kažkiek perskaičiau, bet sunku viską atsiminti.
Visų pirma pradėt nuo fotiko instrukcijos Tada pastudijuot nuo pradžių pagr. dalykus - diafragma, išlaikymas, kompozicija, taisyklės. Žodžiu, skaitant fotikas rankose ir išbandai kiekvieną punkčiuką. Man taip lengviausia
QUOTE(solo @ 2009 10 26, 15:25)
Visų pirma pradėt nuo fotiko instrukcijos Tada pastudijuot nuo pradžių pagr. dalykus - diafragma, išlaikymas, kompozicija, taisyklės. Žodžiu, skaitant fotikas rankose ir išbandai kiekvieną punkčiuką. Man taip lengviausia
jo, pirmiausia pamirsk AUTO rezima
Beja, kiauliskai pasielgiau, nepasisveikinau, tai sveika atvykusi Balte
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 15:01)
Ačiū kad piimat.
Pas mane Canon 450D. Sakyčiau pradžiai visai geras.
Ir dar tokia mintis ar reikėtų prieš tai kokius kurselius palankyt, tada tik čia pas jus prisiglausti, nes kol kas tik automatiniu režimu pleškinu ir nesu patenkinta rezultatu... Teorijos kažkiek perskaičiau, bet sunku viską atsiminti.
Pas mane Canon 450D. Sakyčiau pradžiai visai geras.
Sveika prisijungus Jei su auto fotografuoji,tada teks pasiskaityt fotiko instrukcija ir peadet daryt namu darbus kurie yra pirmame puslapyje,turetu bedarant po truputi aisket kas su kuo valgoma o siaip tose nuorose gan naudinga literatura,ypac pradziai
Zitlali labai faina fotosesija,tik gaila merginos kuriai buvo salta
DI labai fainas leliukas o del spalvu man ta visai ziurisi tokios pastelines...
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 26, 15:30)
aciu man irgi ziurisi kitaip buciau nekelusi situ foto
QUOTE(DI @ 2009 10 26, 15:32)
aciu man irgi ziurisi kitaip buciau nekelusi situ foto
bet tos spalvos grynai skonio reikalas
QUOTE(Ievukis @ 2009 10 26, 15:34)
bet tos spalvos grynai skonio reikalas
tai jau supratau
sveikos,
patiko Zitlali foto jega tik treningines kelnes keisciau bet tik jas ..geriausia butu be ju
ei baigiam rudens konkursa...nu nesamone..nuotrauku nedaugeja...buksuojam ant vietos....konkursui dvi savaites duodam maximum kam reikia tokio ilgo laiko jei dalyvauja tik 5 zmones is vis leti tempai cia....davi ND kitus darom veidrodi baigiam..kas nores des dar ir veidrodi kas nenores darys nauja....
patiko Zitlali foto jega tik treningines kelnes keisciau bet tik jas ..geriausia butu be ju
ei baigiam rudens konkursa...nu nesamone..nuotrauku nedaugeja...buksuojam ant vietos....konkursui dvi savaites duodam maximum kam reikia tokio ilgo laiko jei dalyvauja tik 5 zmones is vis leti tempai cia....davi ND kitus darom veidrodi baigiam..kas nores des dar ir veidrodi kas nenores darys nauja....
QUOTE(baltė @ 2009 10 26, 15:39)
Mergaitės, o kaip dėl fokusavimo, taip pat nenaudoti autofokuso, tik rankinį?
naudok issijuosus bet koks tinka