Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 07:26)
Laba ryta kam jis labas... metu kelias foto kritikai. Kelios is krikstynu

Unike sveika, lyg gerai wb smile.gif

tos krikstynos tai man visumoj labai nerealios -kiek maciau fotkiu wub.gif wub.gif
ta su senyva moterim -apsvieitmas man thumbup.gif thumbup.gif (bet vel itairu, cia ps daug padaryta dle tmasumo? ar ne? ax.gif ne sas vis noriu kazko tokio, ale nelabai nutuokiu kaip apsidaro blush2.gif )... o siaip biski bardakelis aplink -bet nzn -pirma syk pamacius, man nekliuvo...dabar -gal ypac kampe apacioj ax.gif lotuliukas.gif bet tik gal biggrin.gif

kur su drauge, tai ta antroji man wub.gif thumbup.gif thumbup.gif aisku, ji ir sexy, bet ne tik mirksiukas.gif ir vel tas vezantis apsvietimas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bonda mociutes nuotraukai nieko nedariau del apsvietimo, jis naturalus toks smile.gif
Del kitko dekui 4u.gif
Atsakyti
Zitlali, man pirma ir ketvirta labiausiai patiko wub.gif Del tos spalvotos vel neapsisprendziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 10 25, 22:57)

DI, faina, grazios spalvos, ryskumas, tik man noretusi jos irgi paguldytos 4u.gif O pirmos nebematau. NETRINK FOTO!!! biggrin.gif

As vis istrinu nes noriu patobulinti doh.gif bet galu gale irgi visos flickre atsiduria.

Zitlali, man krikstynu nuotraukos laaabai patiko wub.gif itariu dar ne viena grazia is ju turi smile.gif

O merginos nuotraukas man mieliau ziureti spalvotas. Spalvytes grazios, tai kam jas naikinti. Ir tikrai jų ne per daug, viskas labai dera 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Zitlali , bigsmile.gif man labai patiko thumbup.gif Tik ta viena išties per spalvota, kažkaip akys bėgioja, nėra už ko užsikabinti, nes truputį mirgu margu gaunasi. Krikštynos wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(DI @ 2009 10 26, 11:57)
As vis istrinu nes noriu patobulinti  doh.gif  bet galu gale irgi visos flickre atsiduria.

bet čia nebėra ir kvaila skaityti komentarus, nematant kas komentuojama... laiko gaišimas tongue.gif
Atsakyti
Kaip Jums tokia serija?

user posted image

user posted image

user posted image

ir viena daryta su papildoma blykste, palyginimui
user posted image

Zinau, kad galunes nukapoju doh.gif stengsiuos nedaryt tokiu klaidu
Atsakyti
Na, del galuniu nesikartosiu, spalvos nepatinka, kontrasto ner, padumave viskas smile.gif ir visur skirtingas 'dumas'... kai kuriose foto vaikas griuna is kadro smile.gif kazkaip nlb man 4u.gif gal geriausia is siu paskutine, bet irgi be kojyciu, spalvos ne... unsure.gif jei pakadruotum ir spalvas normalesnes padarytum sakyciau gera kudikio foto 4u.gif o negali didesniu foto nei sios kelt? kazkaip neina ir iziureti normaliai detaliu smile.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 spalio 2009 - 12:23
Aciu Zit smile.gif

del spalvu tai man jos labai patinka tokios smile.gif Pastelines, svelnios.
Papildyta:
o del vaiko isgriuvimo is kadro, tai cia mano nauju fotografavimo kampu paiesku rezultatas, ir jis man irgi patinka, bent jau dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 26 spalio 2009 - 12:37
QUOTE(DI @ 2009 10 26, 12:12)
Kaip Jums tokia serija?

del galuniupati prisipazinai tongue.gif o spalvos ir man nepatinka schmoll.gif taip, pastelines, svelnios,bet labai jau saltos schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 26, 11:25)
Aciu Zit smile.gif

del spalvu tai man jos labai patinka tokios smile.gif Pastelines, svelnios.

Del spalvu tai labiau skonio reikalas, nei klaida. Man noretusi siek tiek didesniu nuotrauku ir tvarkiniau sukomponuotu kadru 4u.gif Vien spalvos/pastele, kontrastas, sarpas nepadaro nuotraukos idomios, kur kas svarbiau sviesa ir kompozicija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 10 26, 13:44)
Del spalvu tai labiau skonio reikalas, nei klaida. Man noretusi siek tiek didesniu nuotrauku ir tvarkiniau sukomponuotu kadru 4u.gif Vien spalvos/pastele, kontrastas, sarpas nepadaro nuotraukos idomios, kur kas svarbiau sviesa ir kompozicija 4u.gif

va cia gali pamatyti didesnes http://www.flickr.co...photo4046338590 blush2.gif i SM antra kart jau nekelsiu tu paciu.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 10 26, 12:44)
Del spalvu tai labiau skonio reikalas, nei klaida.

drinks_cheers.gif
man tokios spalvos irgi visai patinka, bet kai yra serija, manau, kad visos foto turėtų būti vienodos, spalvos neturi skirtis ax.gif
Atsakyti