Visos foto su vaikais nuostabios Man labai patiko rykumas, spalvos, man ju labai norisi rudeni
antajo, patiko visos
DI, faina, grazios spalvos, ryskumas, tik man noretusi jos irgi paguldytos O pirmos nebematau. NETRINK FOTO!!!
QUOTE(bonda @ 2009 10 25, 20:29)
nu jo majo is tokios foto pasirodo kazka galima ispest as savo tokia buciau istrinus ne nemirktelejus
Ner ji jau tokia visai visai neryski, kitinio normalumas, ne maximumas, bet ir ne brokas galutinis, tik cia per imageshacka ta originala keliau, tai nuvage kokybes dali Cia tipo teisinuos kodel neistryniau iskart
QUOTE(inesaS @ 2009 10 25, 21:04)
Ir as tokio actiono noriu..
Jisai musu gmaile yra man rodos, Ievosius siunte
Aciu panos Gero objektyvo dar neturiu tai su PS reikalus bandau taisyt
Nu sveikos, zinau, kad pradingus biskeli buvau, bet remonta darom namie patys.. tai likes man naturalaus apsvietimo WB ND. Prie dirbtinio apsvietimo niekas nesikabinejo, tai nusimucinau kol nufotkinau sita naturalaus apsvietimo WB, niekaip nesigaudavo . Bet lyg gavos dabar. Beje, pagal instrukcija fotkinau, mano Canon Rebel XT reik taip pat daryt, kaip Canon EOS 350.
Naturalus apsvietimas
Auto:
Daylight
Custom
Na kaip?
Beje, per fotki linkus dedavau, bet dabar daro original dydzio.. per kur jus dedat nuotraukas i foruma? per flickr neradau forumui linko...
Naturalus apsvietimas
Auto:
Daylight
Custom
Na kaip?
Beje, per fotki linkus dedavau, bet dabar daro original dydzio.. per kur jus dedat nuotraukas i foruma? per flickr neradau forumui linko...
Laba ryta kam jis labas... metu kelias foto kritikai. Kelios is krikstynu
O cia vel drauge kankinau, bus daugiau. Del situ pirmu gavau is poros vyru pastaba, kad poza neva dviprasmiska, tai susinervinau. Kartais taip uzknisa musu vyrijos siauraprotiskumas, kad norisi .... patylesiu. Ar jum irgi taip atrodo ir nieko daugiau nesimato siose foto tik tupinti mergina? pikta sian. Bet nepyksiu jei sutiksit
Unike sveika, lyg gerai wb
O cia vel drauge kankinau, bus daugiau. Del situ pirmu gavau is poros vyru pastaba, kad poza neva dviprasmiska, tai susinervinau. Kartais taip uzknisa musu vyrijos siauraprotiskumas, kad norisi .... patylesiu. Ar jum irgi taip atrodo ir nieko daugiau nesimato siose foto tik tupinti mergina? pikta sian. Bet nepyksiu jei sutiksit
Unike sveika, lyg gerai wb
Labas rytas,
Zitlali, man paskutineje perdaug spalvu... Nors spalvos grazios... Arba liniju perdaug.... Nu, zodziu, biski bardakelis Gal nespalvota geriau ziuretusi?
Is krikstynu foto labai grazios, visos sitos ikeltos nerealios! Viskas, Zitlali, tau reikia pradet fotografuot pagal uzsakymus!!!
O del merginos foto, tai jos tokios lengvai erotines Bet man labai grazu
Zitlali, man paskutineje perdaug spalvu... Nors spalvos grazios... Arba liniju perdaug.... Nu, zodziu, biski bardakelis Gal nespalvota geriau ziuretusi?
Is krikstynu foto labai grazios, visos sitos ikeltos nerealios! Viskas, Zitlali, tau reikia pradet fotografuot pagal uzsakymus!!!
QUOTE(Tiny @ 2009 10 26, 08:41)
Zitlali, man paskutineje perdaug spalvu...
Man irgi, bet ner taip kad labai ziauriai butu blogai, bet gali but geriau ane? bet ji vargse miske taip susalo, kad nedrysau bent pirstiniu nulupt...
neeeeeee.... nenoriu, arba tada reik pirkt zuma koki plius pilnakadri skaitmenini, su savo nikoniuku ir jo pajegumu uzsknisniu. bet siaip ne... nenoriu
man ir patinka ir poza man ji daugiau vulgaroka nei kazkokia siaip keista... vnz tie vyrai.... bet laukiu ir kitu nuomoniu...
Aciu Tiny
Aj beja, Tiny, as tavo auto sianakt sapnavau kiek pavyko pamiegot, tai ta laika tau skyriau geras auto
DI as irgi buciau nevertus taip
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 08:45)
Aj beja, Tiny, as tavo auto sianakt sapnavau kiek pavyko pamiegot, tai ta laika tau skyriau geras auto
Oi, prajuokinai...
Del paskutines neturiu nuomones, zinok Gal nelabai Lyg ir nepazeidzia jokiu taisykliu, bet ranka manrods negerai, petys didelis, o pati ranka trumpa...
Papildyta:
QUOTE(Unike @ 2009 10 26, 02:43)
Na kaip?
Unike, gerai
Papildyta:
Nu, jus man pasakykit, kaip toks kirpimas?
Turiu foto, kur matosi visa galva. Kaip teisingiausia kirpti?
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 10:00)
Tiny gal aires truksta truputi, ausies... o gali parody nekadruoa varianta? sunku pasakyi kaip kirpciau kai nematau is kur ka numt galciau
Vakare, imesiu
Zitlali, del tu dvieju pirmuju. Antrojoj ne vulgari ta poza, tik kiek anekdota apie Jona ir ateivius primena
QUOTE(wyshnia @ 2009 10 26, 12:07)
Zitlali, del tu dvieju pirmuju. Antrojoj ne vulgari ta poza, tik kiek anekdota apie Jona ir ateivius primena
nezinau tokio, nemegstu anekdotu
dar pora