Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

Visos foto su vaikais nuostabios bigsmile.gif Man labai patiko rykumas, spalvos, man ju labai norisi rudeni rolleyes.gif
antajo, patiko visos 4u.gif
DI, faina, grazios spalvos, ryskumas, tik man noretusi jos irgi paguldytos 4u.gif O pirmos nebematau. NETRINK FOTO!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 10 25, 20:29)
blink.gif nu jo majo blink.gif is tokios foto pasirodo kazka galima ispest blink.gif as savo tokia buciau istrinus ne nemirktelejus blink.gif  doh.gif

Ner ji jau tokia visai visai neryski, kitinio normalumas, ne maximumas, bet ir ne brokas galutinis, tik cia per imageshacka ta originala keliau, tai nuvage kokybes dali biggrin.gif Cia tipo teisinuos kodel neistryniau iskart biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 10 25, 21:04)
Ir as tokio actiono noriu.. blush2.gif

Jisai musu gmaile yra man rodos, Ievosius siunte mirksiukas.gif 4u.gif
Aciu panos smile.gif Gero objektyvo dar neturiu tai su PS reikalus bandau taisyt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Melodi, mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu sveikos, zinau, kad pradingus biskeli buvau, bet remonta darom namie patys.. tai likes man naturalaus apsvietimo WB ND. Prie dirbtinio apsvietimo niekas nesikabinejo, tai nusimucinau kol nufotkinau sita naturalaus apsvietimo WB, niekaip nesigaudavo blink.gif . Bet lyg gavos dabar. Beje, pagal instrukcija fotkinau, mano Canon Rebel XT reik taip pat daryt, kaip Canon EOS 350.

Naturalus apsvietimas
Auto:

user posted image

Daylight
user posted image

Custom
user posted image

Na kaip? ax.gif

Beje, per fotki linkus dedavau, bet dabar daro original dydzio.. per kur jus dedat nuotraukas i foruma? per flickr neradau forumui linko...
Atsakyti
Laba ryta kam jis labas... metu kelias foto kritikai. Kelios is krikstynu

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O cia vel drauge kankinau, bus daugiau. Del situ pirmu gavau is poros vyru pastaba, kad poza neva dviprasmiska, tai susinervinau. Kartais taip uzknisa musu vyrijos siauraprotiskumas, kad norisi .... patylesiu. Ar jum irgi taip atrodo ir nieko daugiau nesimato siose foto tik tupinti mergina? pikta sian. Bet nepyksiu jei sutiksit smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Unike sveika, lyg gerai wb smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 spalio 2009 - 07:37
Labas rytas,

Zitlali, man paskutineje perdaug spalvu... blush2.gif Nors spalvos grazios... Arba liniju perdaug.... Nu, zodziu, biski bardakelis ax.gif Gal nespalvota geriau ziuretusi?

Is krikstynu foto labai grazios, visos sitos ikeltos nerealios! Viskas, Zitlali, tau reikia pradet fotografuot pagal uzsakymus!!!

O del merginos foto, tai jos tokios lengvai erotines mirksiukas.gif Bet man labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 10 26, 08:41)
Zitlali, man paskutineje perdaug spalvu...  blush2.gif

Is krikstynu foto labai grazios, visos sitos ikeltos nerealios! Viskas, Zitlali, tau reikia pradet fotografuot pagal uzsakymus!!!

O del merginos foto, tai jos tokios lengvai erotines  mirksiukas.gif Bet man labai grazu  bigsmile.gif

Man irgi, bet ner taip kad labai ziauriai butu blogai, bet gali but geriau ane? g.gif bet ji vargse miske taip susalo, kad nedrysau bent pirstiniu nulupt...

neeeeeee.... biggrin.gif nenoriu, arba tada reik pirkt zuma koki plius pilnakadri skaitmenini, su savo nikoniuku ir jo pajegumu uzsknisniu. smile.gif bet siaip ne... nenoriu biggrin.gif

man ir patinka ir poza man ji daugiau vulgaroka nei kazkokia siaip keista... vnz tie vyrai.... doh.gif bet laukiu ir kitu nuomoniu...

Aciu Tiny 4u.gif

user posted image

Aj beja, Tiny, as tavo auto sianakt sapnavau kiek pavyko pamiegot, tai ta laika tau skyriau lotuliukas.gif geras auto 4u.gif

DI as irgi buciau nevertus taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 spalio 2009 - 08:32
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 08:45)
Aj beja, Tiny, as tavo auto sianakt sapnavau kiek pavyko pamiegot, tai ta laika tau skyriau  lotuliukas.gif geras auto  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi, prajuokinai... lotuliukas.gif

Del paskutines neturiu nuomones, zinok ax.gif Gal nelabai unsure.gif Lyg ir nepazeidzia jokiu taisykliu, bet ranka manrods negerai, petys didelis, o pati ranka trumpa...
Papildyta:
QUOTE(Unike @ 2009 10 26, 02:43)
Na kaip?  ax.gif

Unike, gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
Nu, jus man pasakykit, kaip toks kirpimas?

user posted image

Turiu foto, kur matosi visa galva. Kaip teisingiausia kirpti? ax.gif
Atsakyti
Tiny gal aires truksta truputi, ausies... o gali parody nekadruoa varianta? sunku pasakyi kaip kirpciau kai nematau is kur ka numt galciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 10 26, 10:00)
Tiny gal aires truksta truputi, ausies... o gali parody nekadruoa varianta? sunku pasakyi kaip kirpciau kai nematau is kur ka numt galciau smile.gif

Vakare, imesiu wink.gif
Atsakyti
Zitlali, del tu dvieju pirmuju. Antrojoj ne vulgari ta poza, tik kiek anekdota apie Jona ir ateivius primena g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 10 26, 12:07)
Zitlali, del tu dvieju pirmuju. Antrojoj ne vulgari ta poza, tik kiek anekdota apie Jona ir ateivius primena g.gif  4u.gif

nezinau tokio, nemegstu anekdotu smile.gif

dar pora
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 spalio 2009 - 11:18