Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

QUOTE(Melodi @ 2009 10 25, 19:30)
As fona mokausi tvarkyt, pirmas dublis ax.gif

Sauniai bigsmile.gif Tik sharpo gal ir daugoka 4u.gif
Atsakyti
va dar viena... o kaip sitos spalvos?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 25, 19:32)
va dar viena... o kaip sitos spalvos?

man lyg tamsoka g.gif o kodel tu ja stacia idejaqi? cia neguli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 25, 19:51)
Mergaitės, tik nesupykit  blush2.gif  bet ar mes čia mokomės fotografuoti, ar su PS dirbti?

Kažkaip žiūriu daug klausimų, kaip tu tą arba aną padarei su PS, bet nesistengiama ta pati išgauti fotografuojant. Sutinku, kad be PS šiais laikais is vis neįmanoma. Bet bent jau as stengiuosi ji naudoti minimaliai.

Skaitmenines fotkes 99% visi apdirba smile.gif manau tai neatsiejami dalykai. Niekada su skaitmena neisgausi ryskiu, sodriu, 'nelietuvisku' spalvu smile.gif niekada akys neblizges kaip stikliukai ir t.t. ir t.t. ir t.t. smile.gif

Antajo ryskumo truksta kai kuriose, pirma tamsoka

Pelene pirma patiko, antroje ryskumo truksta ir rakursas nlb man
Papildyta:
Tiny del auto jau parasiau, pagyriau, bet spalvotas variantas man visai ni

Vaikai kaip vaikai smile.gif Grazu, spalvota, vaikiska, trik ten kur jo veidas kadre tik spalvotoje ryskumo truksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 spalio 2009 - 19:36
QUOTE(bonda @ 2009 10 25, 20:34)
man lyg tamsoka g.gif  o kodel tu ja stacia idejaqi? cia neguli? g.gif

guli, bet man taip įdomiau žiūrisi smile.gif
Nuotrauka ir taip sviesinta, juk rašiau kad fotkinau kai blogos salygos tam buvo.

QUOTE(Zitlali @ 2009 10 25, 20:35)
Skaitmenines fotkes 99% visi apdirba smile.gif manau tai neatsiejami dalykai. Niekada su skaitmena neisgausi ryskiu, sodriu, 'nelietuvisku' spalvu smile.gif niekada akys neblizges kaip stikliukai ir t.t. ir t.t. ir t.t. smile.gif

Antajo ryskumo truksta kai kuriose, pirma tamsoka

Pelene pirma patiko, antroje ryskumo truksta ir rakursas nlb man

Tai ir aš apdirbu, tik visada stengiuosi jausti saika smile.gif Nes man pačiai nepatinka kai fotografuodama pradedu galvoti, kad aha nu cia nieko tokio vis tiek su PS pataisysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 10 25, 18:51)
Mergaitės, tik nesupykit  blush2.gif  bet ar mes čia mokomės fotografuoti, ar su PS dirbti?

Kažkaip žiūriu daug klausimų, kaip tu tą arba aną padarei su PS, bet nesistengiama ta pati išgauti fotografuojant. Sutinku, kad be PS šiais laikais is vis neįmanoma. Bet bent jau as stengiuosi ji naudoti minimaliai.

QUOTE(DI @ 2009 10 25, 19:19)
Melodi, man geltonumas nenatūraliai atrodo, toks lyg švytėjimas jaučiasi  g.gif  bet fonas, tai neblogai sutvarkytas. Ir šarpo daugokai  blush2.gif

Na mes cia visko mokomes, visu pirma, aisku, gerai nufotkint, bet daug ka fotkei ir apdirbimas duoda ax.gif O del geltonumo, tai tas lietpaltis naturoj net neisivaizduojat koks geltonas, rysku ryskus biggrin.gif Aciu uz komentara 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 10 25, 19:30)
Sauniai  bigsmile.gif  Tik sharpo gal ir daugoka  4u.gif

Del sarpo...gal...per mano laptopa man viskas amziais nerysku atrodo, tai galejau padaugint doh.gif Cia crystal clear actionas is tikro tai blush2.gif Dekui 4u.gif

DI, su spalvom lyg normaliai, bet man tai nelabai tas gulincio pastatymas...atrodo tuoj zemyn nuslys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 25, 15:18)

bigsmile.gif kaip gerai thumbup.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 25, 16:18)

man si labai, israiska labai patinka cia, nematau tada net ir minusu jokiu biggrin.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 10 25, 19:56)
DI, su spalvom lyg normaliai, bet man tai nelabai tas gulincio pastatymas...atrodo tuoj zemyn nuslys smile.gif

drinks_cheers.gif
tavo mergaites foto irgi spalvinga thumbup.gif nematyciau originalo, tai oho ka gali visagalis PS unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 25, 18:30)

o kam idomu...originalas blush2.gif

blink.gif nu jo majo blink.gif is tokios foto pasirodo kazka galima ispest blink.gif as savo tokia buciau istrinus ne nemirktelejus blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 25 spalio 2009 - 20:29
Tiny,su veidrodziais man nespalvota labiau patiko.Vaiku nuotraukos superines thumbup.gif
Pelenė.,man patiko,o ypac pirma mirksiukas.gif
antajo,esu isimilejus tavo sita modeli,tai negaliu nieko blogo pasakyti lotuliukas.gif
Melodi,man tai super gerai pataisyta foto thumbup.gif
DI,pirmos foto nematau.Antroji man idomi,bet del rakurso neapsisiprendziu g.gif O del PS,tai as jau supratau,kad be jo,niekaip. ax.gif
Beje,labas vakaras visiems 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 10 25, 20:29)
blink.gif nu jo majo blink.gif is tokios foto pasirodo kazka galima ispest blink.gif as savo tokia buciau istrinus ne nemirktelejus blink.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif As ispradziu nepaskaiciau kas parasyta doh.gif galvoju negi ji nemato,kad sita foto- brokas blush2.gif ,o kai paskaiciau tai irgi pasakiau nu jo majo kaip galima.Ir sarpo man ne per daug,kazkaip vaikam tinka ryskumas spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 10 25, 20:43)

antajo,esu isimilejus tavo sita modeli,

as irgi tongue.gif

aciu merginos uz nuomones!

Melodi, tavo pupsikas mna patinka, ir ryskumas netrukdo - kaip tik atvirksciai 4u.gif

DI, man antroji ne.. jeigu guli tai guli.. dbr man taip ir norisi galva kreipt.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 25, 19:56)

Del sarpo...gal...per mano laptopa man viskas amziais nerysku atrodo, tai galejau padaugint doh.gif  Cia crystal clear actionas is tikro tai blush2.gif  Dekui 4u.gif

Ir as tokio actiono noriu.. blush2.gif
Atsakyti
Zitlali, InesaS, aciu 4u.gif
Atsakyti