Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradziamokslis

Labai patiko Tiny auto pirmas thumbup.gif tik koju pirstuku gaila biggrin.gif kitu irgi faini thumbup.gif saunuoles kad stengiates thumbup.gif

cia mano dar vienas smile.gif
user posted image
Papildyta:
ir dar 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Pelene, man pirma labiau, tik rodos kiek šarpo padauginai g.gif
Atsakyti
Pelene, man pirmoji labai patiko. gal apdirbima biskiuka keisciau.. ax.gif

DI, o kaip tu cia vel prei pardinuku? maciau kad seniau palyvaudavai kur dbr pazengusios.. ta prasme ju jom mokeisi ax.gif

o cia is vakar..

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 25 spalio 2009 - 16:21
ANTAJO thumbup.gif YPAC PIRMA 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 10 25, 17:18)
Pelene, man pirmoji labai patiko. gal apdirbima biskiuka keisciau..  ax.gif
DI,  o kaip tu cia vel prei pardinuku? maciau kad seniau palyvaudavai kur dbr pazengusios.. ta prasme ju jom mokeisi  ax.gif

o cia is vakar..

Antajo, man pirma labiausiai, bet ir trecia patinka smile.gif Kazka daugiau pasakyti sunku. Nes kai matosi kas ryskiai negerai yra tai ir sakai. O siuo atveju kaip ir nera prie ko prisikabinti smile.gif

Jo, anksciau prie pazengusiu buvau. Bet po to aprimau, nes pastojau su antru. nestumo metu fotiko net i rankas nebuvau paemusi. Nekilo rankos schmoll.gif o dabar vel prie ju gryzti pabijojau, jie ten laaaaabai toli pazenge man atrodo, diskutuoja apie konkrecius fotografus, nagrineja ju darbus. Ir tempai pas juos greitesni. Man kiek per sunku su jais suspeti blush2.gif
Atsakyti
Dekoju visoms uz komentarus 4u.gif
QUOTE(DI @ 2009 10 25, 16:07)
Įkelsiu vieną Jūsų teismui.

Nezinau... arba kampas nepatinka, arba kirpimas g.gif Ir spalvos nelabai blush2.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 10 25, 16:08)
Kokie grazuoliai wub.gif  4u.gif

Aciu, wyshnia 4u.gif Geriausi draugai cia wub.gif

QUOTE(Pelenė. @ 2009 10 25, 16:18)
cia mano dar vienas  smile.gif
ir dar  4u.gif

Kazko truksta g.gif Bet pavydetinai ryskios akys bigsmile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 10 25, 17:18)
o cia is vakar..

Man pirma geriausia 4u.gif Netgi labai patiko smile.gif
Antroje, nezinau, bet kazkodel krenta i akis modelio pozavimas, gal kad ta ranka taip dirbtinai suspaudus laiko, gal stovesena netinkama, bet mintis superine thumbup.gif Trecioje ranka nukirsta blush2.gif
Atsakyti
aciu uz komentarus merginos 4u.gif 4u.gif

Tiny, del rankos blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif jauciu neisaugsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
antajo, pirmoji thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu ir privaret fotkiu per savaitgali biggrin.gif

Taks....veidrodiniai bandymai visu faini bigsmile.gif Bet sunku ane? Man ta fokusa pagaut tai doh.gif Nzn, kai ismoksiu be 300 kadru save veidrodyje nufotkint siaip, tai tada galesiu mastyt ir kaip idomiau nufotkint lotuliukas.gif 4u.gif Kantrybes reikia uch....

Tiny, apie vaikucius jau flirke rasiau, as kai sugebesiu toki ryskuma ir spalvas isgaut, tada drysiu kazka kritikuot blush2.gif
Pasidalinkit kaip jums su f1,4-1,8 fokuse visas vaikas/zmogus? I kuria vieta fokusuojat? blush2.gif

Antajo, kur dvirka su tokiu kasiku gavai? biggrin.gif Pirma labai thumbup.gif 2 ir 3 man lyg ryskomu stoka biski smile.gif

As fona mokausi tvarkyt, pirmas dublis ax.gif

user posted image

o kam idomu...originalas blush2.gif

user posted image

laukiu komentaru/patarimu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 25 spalio 2009 - 18:38
Mergaitės, tik nesupykit blush2.gif bet ar mes čia mokomės fotografuoti, ar su PS dirbti?

Kažkaip žiūriu daug klausimų, kaip tu tą arba aną padarei su PS, bet nesistengiama ta pati išgauti fotografuojant. Sutinku, kad be PS šiais laikais is vis neįmanoma. Bet bent jau as stengiuosi ji naudoti minimaliai.

Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 10 25, 18:30)

Antajo, kur dvirka su tokiu kasiku gavai? biggrin.gif Pirma labai thumbup.gif 2 ir 3 man lyg ryskomu stoka biski smile.gif

Milane, dviraciu aisktelej stovejo o mes tuo ir pasinaudojom.. lotuliukas.gif tongue.gif ten siaip jau du dviraciai skirtingi tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2009 10 25, 18:51)
Mergaitės, tik nesupykit  blush2.gif  bet ar mes čia mokomės fotografuoti, ar su PS dirbti?

Kažkaip žiūriu daug klausimų, kaip tu tą arba aną padarei su PS, bet nesistengiama ta pati išgauti fotografuojant. Sutinku, kad be PS šiais laikais is vis neįmanoma. Bet bent jau as stengiuosi ji naudoti minimaliai.

o kur tu pastaruoju metu matei klausimus apie PS?

siaip mes jau diskutavom kad be ps nelabai issiversi.. o s.. kadro ir ps neistaisys.. sorry blush2.gif
Atsakyti
Melodi, man geltonumas nenatūraliai atrodo, toks lyg švytėjimas jaučiasi g.gif bet fonas, tai neblogai sutvarkytas. Ir šarpo daugokai blush2.gif

O kaip jūs naujas temas siūlote? Vis galvoju gal reikia jau kažko naujo. O gal netgi dvi temas sugalvoti, kad butu galima pasirinkti viena smile.gif
Atsakyti