Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(ssaule @ 2010 03 05, 10:28)
man teko visai neseniai fotografuotis pas fotopastele biggrin.gif
viskas vyko pas mane namuose, zmoguciai labai paprasti ir malonus, nuotraukytes gausiu tik po kokiu 3 sav. Tai tada galesiu istikruju ivertinti.
Siaip pasios turite butinai pasiruosti kazkokiu detalyciu, kurias noresite iamzinti, rubeliu kelis komplektelius ir makiaza pasidarykite. Visada geriau paciai is anksto apgalvoti, ko nori, na ir aisku atsipalaiduoti....

aciuks uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. As renkuosi tarp eglesfotostudija, evitafoto, ritafoto. Ieskosiu dar, gal kazka daugiau rasiu nestuke.gif
Papildyta:
Tiesa, dar lyg ir Jolantosfoto visai nieko.
Atsakyti
Ilgai galvojau ar noriu aš tą savo pilvelį įamžinti ar ne... g.gif Vis žiūrinėjau kitų nėštukių fotosesijas ir 36 savaitę nusprendžiau, kad visgi reikia!!!! rolleyes.gif Kadangi turėjom per vestuves nerealius fotografus, kurių darbu likom su vyru 100% patenkinti, tai net nekilo abejonių, kur fotografuotis. Norėjau aš šiltų naminių nuotraukyčių ir ....ko norėjau tą gavau thumbup.gif
http://public.fotki....uko-fotosesija/
Taigi ieškančioms Kaune galiu drąsiai rekomenduoti fotografę Liną Ruškytę-Lukoševičienę.
Gražių Jums visoms fotosesijų! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Demėta @ 2010 03 07, 17:42)
Ilgai galvojau ar noriu aš tą savo pilvelį įamžinti ar ne...  g.gif  Vis žiūrinėjau kitų nėštukių fotosesijas ir 36 savaitę nusprendžiau, kad visgi reikia!!!!  rolleyes.gif  Kadangi turėjom per vestuves nerealius fotografus, kurių darbu likom su vyru 100% patenkinti, tai net nekilo abejonių, kur fotografuotis. Norėjau aš šiltų naminių nuotraukyčių ir ....ko norėjau tą gavau  thumbup.gif
http://public.fotki....uko-fotosesija/
Taigi ieškančioms Kaune galiu drąsiai rekomenduoti fotografę Liną Ruškytę-Lukoševičienę.
Gražių Jums visoms fotosesijų!  mirksiukas.gif

Grazu smile.gif Noretusi ir daugiau pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasselyte114 @ 2010 03 07, 01:35)
Sveikos mamytes. As renkuosi tarp eglesfotostudija, evitafoto, ritafoto. Ieskosiu dar, gal kazka daugiau rasiu  nestuke.gif
Papildyta:

man asmeniškai eglesfotostudija tai daugiau nei pusę nuotraukų tragiškos.. yra gerų, bet didelė dalis tai tikrai nekokios.. būčiau labai nepatenkinta blush2.gif evita foto tai faini darbeliai, tvarkingi, šilti smile.gif bet ko gero ir kainytė pas ją bus didoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2010 03 07, 20:18)
man asmeniškai eglesfotostudija tai daugiau nei pusę nuotraukų tragiškos.. yra gerų, bet didelė dalis tai tikrai nekokios.. būčiau labai nepatenkinta  blush2.gif  evita foto tai faini darbeliai, tvarkingi, šilti  smile.gif  bet ko gero ir kainytė pas ją bus didoka  g.gif

niu kainytes pas evita tai 250 lt fotosesija, kai ieskojau, kad butu grazios foto ir kaina nedidele, tai nieko ir neradau sad.gif o evita as likau labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2010 03 07, 19:24)
niu kainytes pas evita tai 250 lt fotosesija, kai ieskojau, kad butu grazios foto ir kaina nedidele, tai nieko ir neradau sad.gif o evita as likau labai patenkinta smile.gif

brangoka.. bet iš kitos pusės pagalvojus, geriau šimtu litų sumokėt daugiau ir turėt gražias foto, jos juk visam gyvenimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2010 03 07, 20:18)
man asmeniškai eglesfotostudija tai daugiau nei pusę nuotraukų tragiškos.. yra gerų, bet didelė dalis tai tikrai nekokios.. būčiau labai nepatenkinta  blush2.gif  evita foto tai faini darbeliai, tvarkingi, šilti  smile.gif   bet ko gero ir kainytė pas ją bus didoka  g.gif

Keista g.gif ... jei vertinat vien tik is internetinio tinklapio, nemanau, kad tai butu objektyvu. Pvz. as pati buvau Egles foto studijoj, ir man be galo patiko. zinoma kiekviena turim savo vizija kaip noretume buti iamzintos, bet Egles foto studijoje man labai tiko ir patiko, silta aplinka, malonu. Ir rezultatas svarbiausia puikus. Bet kaip ir minejau, kiekviena turime savo nuomone . Sekmes visoms sesijose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinyteA: 08 kovo 2010 - 13:17
QUOTE(Rasselyte114 @ 2010 03 07, 02:35)
Sveikos mamytes. As renkuosi tarp eglesfotostudija, evitafoto, ritafoto. Ieskosiu dar, gal kazka daugiau rasiu  nestuke.gif
Papildyta:

Pagal nuotraukas man nebent Evita foto... bet aš siūlyčiau geriau susitikti su kiekviena fotografe, jei yra galimybė. Nes man pvz labai svarbu buvo ir pati fotografė, jos bendravimas... Maloniau, kai fotografė (-as) yra šiltas žmogeliukas su kuriuo laisvai jautiesi fotosesijos metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasselyte114 @ 2010 03 07, 01:35)
Papildyta:

Mes fotografavomes pas Ritą ir likom tikrai patenkinti rezultatu. Šiaip pati fotografė labai maloniai bendraujanti, tad pati sesija visiškai nenuvargino.
Rekomenduoju thumbup.gif

O su Egle gyvai neteko susidurt, bet pradinis kontaktas tai nelabai vykusiai nuteikė unsure.gif
Atsakyti

! 
ši tema nėra skirta nelegaliai paslaugų reklamai ir skelbimams. Tokio pobūdžio komentarai ištrinti. Primename forumo taisykles:

Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@adnet.lt

Atsakyti
O kelinta savaite geriausia eiti fotogrofuotis?kada jsu ejote? nestuke.gif
Atsakyti