Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(Ausrytia @ 2010 02 28, 11:41)
ar galima kaune rasti fotografa, kuris padarytu nestukes fotosesija iki 150lt?  g.gif ar kaune visi ima brangiau?  g.gif

cia lyg forume kelios skelbiasi, kad nebrangiai fotografuoja, bet as kai ieskojau, tai neradau pigesniu nei 250, ai tiesa Cekanaviciaus akcija 150 lt, bet uz tai gauni 3 retusuotas nuotraukas. man pasirode mazokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2010 02 28, 11:50)
cia lyg forume kelios skelbiasi, kad nebrangiai fotografuoja, bet as kai ieskojau, tai neradau pigesniu nei  250, ai tiesa Cekanaviciaus akcija 150 lt, bet uz tai gauni 3 retusuotas nuotraukas. man pasirode mazokai smile.gif

na uz 3 foto 150 lt tai cia zveriska kaina, nepaisant to, kokios tos 3 foto nuostabios bebutu doh.gif

as nerandu pigiau kaune... radau lyg uz 180lt, bet noreciau turet alternatyvu... negi nera kokiu studentu, kurie paprastai ziuri atsakingai i darba ir dirba kruopsciai, "nestampuotai"? ju ikainiai turetu buti mazesni... arba pradedantys fotografai... ar yra kaune tokiu? bigsmile.gif bigsmile.gif atsiliepkit, jei esat arba kas nors tokiu pazista bigsmile.gif
Atsakyti

Labas mergytes, uzsirasiau pas fotopastele fotosesijai klaipedoje.

Busiu 25 savaiteliu. taip jau iseina kad veliau neiseina ax.gif
Atsakyti
www.paradoksas.lt fotografuoja nebrangiai,atvaziuoja i namus....smile.gif))nera ju galerijoje nestukiu pvz.,bet nuotraukos pas juos grazios,as surizikavau,likus iki gimdymo 11 dienu,su jais paderinau...ir turiu l.grazias nuotraukas....
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2010 03 01, 02:49)
Labas mergytes, uzsirasiau pas fotopastele fotosesijai klaipedoje.

Busiu 25 savaiteliu. taip jau iseina kad veliau neiseina  ax.gif

Oj, kaip lauksim nuotraukyčių!! bigsmile.gif
Nors viena forumietė išsakys savo nuomonę iš patirties! Nes bent kelioms patiko fotopastelės darbai(tame tarpe ir man ax.gif ) , bet niekas iš čia besilankančių nesifotografavo pas juos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Notte @ 2010 03 01, 17:58)
Oj, kaip lauksim nuotraukyčių!!  bigsmile.gif
Nors viena forumietė išsakys savo nuomonę iš patirties! Nes bent kelioms patiko fotopastelės darbai(tame tarpe ir man  ax.gif ) , bet niekas iš čia besilankančių nesifotografavo pas juos  rolleyes.gif

oiiii ir pati ir dziaugiuosi turedama galimybe juos pasikviesti klaipedon (nes kainyte tikrai ne pigi) ir jau negaliu sulaukti biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Galiu rekomenduoti studija Fotolobis.
Mes daremes seimos fotosesija, truko 30min., kainavo tik 150lt. ir turime puikiu nuotrauku.
Uzsukite i ju puslapi www.fotolobis.lt
Ten rasite nestukiu fotosesija ir kainas.

Manau liksite patenkinta biggrin.gif

Sekmes
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 03 01, 14:34)
www.paradoksas.lt fotografuoja nebrangiai,atvaziuoja i namus....smile.gif))nera ju galerijoje nestukiu pvz.,bet nuotraukos pas juos grazios,as surizikavau,likus iki gimdymo 11 dienu,su jais paderinau...ir turiu l.grazias nuotraukas....

ir aš labai džiaugiuosi jų darbais wub.gif
Atsakyti
as fotografavausi pas www.evitafoto.t ir galiu tik pagirti, labai maloni mergina, ir tikrai grazios nuiotraukos, dar retusuotu negavom, bet pirmas ispudis labai geras, dedu siai fotografei labai dideli pliusa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2010 03 02, 12:05)
oiiii ir pati ir dziaugiuosi turedama galimybe juos pasikviesti klaipedon (nes kainyte tikrai ne pigi) ir jau negaliu sulaukti  biggrin.gif

man teko visai neseniai fotografuotis pas fotopastele biggrin.gif
viskas vyko pas mane namuose, zmoguciai labai paprasti ir malonus, nuotraukytes gausiu tik po kokiu 3 sav. Tai tada galesiu istikruju ivertinti.
Siaip pasios turite butinai pasiruosti kazkokiu detalyciu, kurias noresite iamzinti, rubeliu kelis komplektelius ir makiaza pasidarykite. Visada geriau paciai is anksto apgalvoti, ko nori, na ir aisku atsipalaiduoti....
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2010 02 28, 11:50)
cia lyg forume kelios skelbiasi, kad nebrangiai fotografuoja, bet as kai ieskojau, tai neradau pigesniu nei  250, ai tiesa Cekanaviciaus akcija 150 lt, bet uz tai gauni 3 retusuotas nuotraukas. man pasirode mazokai smile.gif

as dariausi pas Cekanaviciu, likau labai patenkinta, dabr tas nuotraukeles uzsakem ka padaytu ant drobes, bus super...man tai ju nereikia milijono, yra keturios, bet geros smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2010 03 05, 13:10)
as dariausi pas Cekanaviciu, likau labai patenkinta, dabr tas nuotraukeles uzsakem ka padaytu ant drobes, bus super...man tai ju nereikia milijono, yra keturios, bet geros smile.gif  smile.gif  smile.gif

niu kaip kam, man mazai, man pats tas yra 15-20 nuotrauku, bet tikrai ne 3 smile.gif
Atsakyti