sveikutes, esu cia naujoke.todel nrejau pasidometi
kelintam menesi fotografuojates? kada geriausia?
QUOTE(airiukste @ 2010 02 02, 17:25)
sako graziausiais pilvas 7 menesi, cia gal kiekvienam individualiai. Kai uzsisakinejau fotosesija, fotografe patare palaukti 32 savaiciu, tai dideju ir laukiu. Kitis mamytes skaiciau visai paskutinem savaitem fotografuojasi, ir pilvai ne pas vsias vienodai auga
QUOTE(airiukste @ 2010 02 02, 18:25)
as irgi girdejau kad graziausias pilvukas buna 7-8 menesy, as irgi eisiu fotografuotis 32 savaiciu.
QUOTE(uogute @ 2010 02 10, 20:55)
Mergytes labai prasau jusu patarimo,
6men antroj pusej ar butu pakankamai matyt pilvukas fotosesijai?
Noriu uzsibukinti bilietus I LT kuo greiciau mat jie brangsta kasdien
6men antroj pusej ar butu pakankamai matyt pilvukas fotosesijai?
Noriu uzsibukinti bilietus I LT kuo greiciau mat jie brangsta kasdien
na pas kieikviena vis kitaip, bet Jusu kaip suprantu pirmas vaikutis, tai gal mazokas dar bet kiekvienai individualiai
man fotografe patare 32 sav, Jus pati matot kaip ten viskas matosi, jeigu niekaip kitaip neiseina, tai ka padarysi, o jei dar galit palaukt, patarciau nors puse menesio pavelint bet visaip bus grazu
Tikrai manau kiekvienai skirtingai.
Vienoms iškart pasimato, o kitoms - nei aplinkiniai nesuuodžia, kad laukiasi.
Aš visiems pasakiau esant 5 mėn. nėštumui. Pilvukas atsikišo į priekį tik 38 savaičių, o 39 jau pagimdžiau
Taip kad, čia tikrai individualus dalykas.
Vienoms iškart pasimato, o kitoms - nei aplinkiniai nesuuodžia, kad laukiasi.
Aš visiems pasakiau esant 5 mėn. nėštumui. Pilvukas atsikišo į priekį tik 38 savaičių, o 39 jau pagimdžiau
Taip kad, čia tikrai individualus dalykas.
As laaabaai ilgai neapsisprendziau fotkintis is vis ar ne, o kai jau sugalvojau kad reikia, gavosi, kad esu 33 sav Nu pilvas jau didziulis. Bet ka as zinau, nuotraukose bent matosi, kad tikrai esu Ir siaip labai bijoau, bet viskas buvo liuks, esu patenkinta
QUOTE(Vover @ 2009 11 30, 17:54)
Mes pilveli fotografavome pas Giedre Rein, labai patiko. Beje, nestumas jau buvo didelis - 37 savaites, kazkaip nusivelinome, bet su fotografe juokemes, kad bent jau aiskia matos is visu poziciju:)
kiek pas ja kainuoja? kas i kaina ieina?
QUOTE(Notte @ 2010 01 29, 18:55)
Aš tiesiog norėjau išreikšti savo simpatijas fotopastele.lt fotografų darbams
Kiek mačiau, kiek domėjausi, man jų nuotraukos pačios pačiausios!
Yra pritariančių?
Kiek mačiau, kiek domėjausi, man jų nuotraukos pačios pačiausios!
Yra pritariančių?
man irgi fotopastele labuciausiai butu vasara... o dabar net nezinau, nes kaina ju didele...
QUOTE(someday... @ 2010 02 18, 13:05)
As laaabaai ilgai neapsisprendziau fotkintis is vis ar ne, o kai jau sugalvojau kad reikia, gavosi, kad esu 33 sav Nu pilvas jau didziulis. Bet ka as zinau, nuotraukose bent matosi, kad tikrai esu Ir siaip labai bijoau, bet viskas buvo liuks, esu patenkinta
kur fotkinaisi?
As fotkinausi SL studijoj, Kaune. Fotkino tokia Lina, labai faina. Man svarbu, kad ne tik rezultatas, bet ir pats procesas butu geras. O ji tikrai labai maloni. Zodziu viskas super.
man fotopasteles nestukiu nuotraukos tokios pacios silciausios ir jaukiausios... gal kuri neseniai turejote pas juos fotosesija? Nes siuo metu laiku lauke nelabai pasifotografuosi, o namuose nezinau ar iseitu labai graziu nuotrauku daug padaryti pas mane namie ir vietos nedaug... o savo studijojoje kaip supratau jie nefotografuoja.
Zodziu, lauksiu komentaru
Zodziu, lauksiu komentaru
ar galima kaune rasti fotografa, kuris padarytu nestukes fotosesija iki 150lt? ar kaune visi ima brangiau?