Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

sveikutes, esu cia naujoke.todel nrejau pasidometi
kelintam menesi fotografuojates? kada geriausia?
Atsakyti
QUOTE(airiukste @ 2010 02 02, 17:25)

sako graziausiais pilvas 7 menesi, cia gal kiekvienam individualiai. Kai uzsisakinejau fotosesija, fotografe patare palaukti 32 savaiciu, tai dideju ir laukiu. Kitis mamytes skaiciau visai paskutinem savaitem fotografuojasi, ir pilvai ne pas vsias vienodai auga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airiukste @ 2010 02 02, 18:25)

as irgi girdejau kad graziausias pilvukas buna 7-8 menesy, as irgi eisiu fotografuotis 32 savaiciu.
Atsakyti
Mergytes labai prasau jusu patarimo,

6men antroj pusej ar butu pakankamai matyt pilvukas fotosesijai?

Noriu uzsibukinti bilietus I LT kuo greiciau mat jie brangsta kasdien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2010 02 10, 20:55)
Mergytes labai prasau jusu patarimo,
6men antroj pusej ar butu pakankamai matyt pilvukas fotosesijai?

Noriu uzsibukinti bilietus I LT kuo greiciau mat jie brangsta kasdien  doh.gif

na pas kieikviena vis kitaip, bet Jusu kaip suprantu pirmas vaikutis, tai gal mazokas dar g.gif bet kiekvienai individualiai
man fotografe patare 32 sav, Jus pati matot kaip ten viskas matosi, jeigu niekaip kitaip neiseina, tai ka padarysi, o jei dar galit palaukt, patarciau nors puse menesio pavelint 4u.gif bet visaip bus grazu 4u.gif
Atsakyti
Tikrai manau kiekvienai skirtingai.
Vienoms iškart pasimato, o kitoms - nei aplinkiniai nesuuodžia, kad laukiasi.
Aš visiems pasakiau esant 5 mėn. nėštumui. Pilvukas atsikišo į priekį tik 38 savaičių, o 39 jau pagimdžiau lotuliukas.gif
Taip kad, čia tikrai individualus dalykas. mirksiukas.gif
Atsakyti
As laaabaai ilgai neapsisprendziau fotkintis is vis ar ne, o kai jau sugalvojau kad reikia, gavosi, kad esu 33 sav smile.gif Nu pilvas jau didziulis. Bet ka as zinau, nuotraukose bent matosi, kad tikrai esu nestuke.gif Ir siaip labai bijoau, bet viskas buvo liuks, esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vover @ 2009 11 30, 17:54)
Mes pilveli fotografavome pas Giedre Rein, labai patiko. Beje, nestumas jau buvo didelis - 37 savaites, kazkaip nusivelinome, bet su fotografe juokemes, kad bent jau aiskia matos is visu poziciju:)

kiek pas ja kainuoja? kas i kaina ieina?

QUOTE(Notte @ 2010 01 29, 18:55)
Aš tiesiog norėjau išreikšti savo simpatijas fotopastele.lt fotografų darbams  wub.gif
Kiek mačiau, kiek domėjausi, man jų nuotraukos pačios pačiausios!  thumbup.gif
Yra pritariančių?  mirksiukas.gif

man irgi fotopastele labuciausiai wub.gif butu vasara... o dabar net nezinau, nes kaina ju didele...

QUOTE(someday... @ 2010 02 18, 13:05)
As laaabaai ilgai neapsisprendziau fotkintis is vis ar ne, o kai jau sugalvojau kad reikia, gavosi, kad esu 33 sav smile.gif Nu pilvas jau didziulis. Bet ka as zinau, nuotraukose bent matosi, kad tikrai esu  nestuke.gif  Ir siaip labai bijoau, bet viskas buvo liuks, esu patenkinta smile.gif

kur fotkinaisi? rolleyes.gif
Atsakyti
As fotkinausi SL studijoj, Kaune. Fotkino tokia Lina, labai faina. Man svarbu, kad ne tik rezultatas, bet ir pats procesas butu geras. O ji tikrai labai maloni. smile.gif Zodziu viskas super. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 20 vasario 2010 - 09:48
Sveikos mamytes smile.gif
Gal kazkas gali pasiulyti gera nebrangu fotografa kuris fotografoja nesciasias moterys vilniuje,noreciau fotografotis studijoje ir tureti kokias 15 graziu notrauku padarytas su fotosopu nestuke.gif .Aciu smile.gif
Atsakyti
man fotopasteles nestukiu nuotraukos tokios pacios silciausios ir jaukiausios... wub.gif gal kuri neseniai turejote pas juos fotosesija? Nes siuo metu laiku lauke nelabai pasifotografuosi, o namuose nezinau ar iseitu labai graziu nuotrauku daug padaryti g.gif pas mane namie ir vietos nedaug... o savo studijojoje kaip supratau jie nefotografuoja.
Zodziu, lauksiu komentaru biggrin.gif
Atsakyti
ar galima kaune rasti fotografa, kuris padarytu nestukes fotosesija iki 150lt? g.gif ar kaune visi ima brangiau? g.gif
Atsakyti