Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(AidaMarija @ 2009 12 20, 12:05)
As mokejau 250 lt. o nuotrauku gavau  g.gif  gal 70  smile.gif  ir dar cd su nuotraukom ir muzika, kad smagiau ziuret butu. as labai patenkinta.
Rita sake, kad atiduoda visada daug nuotrauku, tiek kiek ju gaunasi geru smile.gif

ah irgi fotkinausi pas Rita www.ritafoto.lt - nu nerealios foto gavosi, likau labai patenkinta, rekomenduoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FotoFaze @ 2010 01 19, 09:32)
Visoms fotografavusiosioms  biggrin.gif tai viskas patiko, bet idomu va kaip zmonems is salies t.y. ne tiems kurie fotografavo ir ne tiems kurie fotografavosi smile.gif

Na kur nuogos ir su gėlėm ant krūtų tai man asmeniškai labai neskoninga ax.gif Be to dauguma pozų kartojasi.

O pagirti norėčiau tą fotosesiją kur mergina su suknele palaidais plaukais...va šita tikrai fantastiška ir su polėkiu rolleyes.gif thumbup.gif http://fotofaze.lt/F..._1263398692.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 28 sausio 2010 - 18:06
sveiki 4u.gif
gal kas turit kokiu atsiliepimu apie evita foto? Butu ilabai domi Jusu patirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaar @ 2010 01 28, 23:18)
sveiki  4u.gif
gal kas turit kokiu  atsiliepimu apie evita foto? Butu ilabai domi Jusu patirtis 4u.gif

na kiek apie ja SM skaiciau, tai neblogi atsiliepimai, mes pas ja vasario pabaigoj ir uzsirasem, kaina normali, nuotrauku irgi duoda, norejau pas Cekanaviciu, bet uz 3 nuotraukas moket 150 lt (akcijos metu) man pasirode per daug smile.gif atsiliepimus parasysiu, kai sudalyvausim fotosesijoj smile.gif
Atsakyti
Aš tiesiog norėjau išreikšti savo simpatijas fotopastele.lt fotografų darbams wub.gif
Kiek mačiau, kiek domėjausi, man jų nuotraukos pačios pačiausios! thumbup.gif
Yra pritariančių? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Notte @ 2010 01 29, 18:55)
Aš tiesiog norėjau išreikšti savo simpatijas fotopastele.lt fotografų darbams  wub.gif
Kiek mačiau, kiek domėjausi, man jų nuotraukos pačios pačiausios!  thumbup.gif
Yra pritariančių?  mirksiukas.gif

niu nezinau, pirma karta apie siuos fotografus girdziu, nors irgi nemazai domejausi, tai galiu pasakyt, kad kainos tikrai nera zemos, kiek supratau fotkina ne savo namuose (fotostudijoje), o tik kliento ar gamtoje, ziemos metu gamtoj manau nuogo pilvo nepafotkinsi....savo namuose tokiais rakursais kaip pateiktose tinklapyje nuotraukomis mano vyras mane taip pafotkina, na bet cia tik mano nuomone smile.gif
o gal cia tik reklamyte, ka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2010 01 28, 22:24)
na kiek apie ja SM skaiciau, tai neblogi atsiliepimai, mes pas ja vasario pabaigoj ir uzsirasem, kaina normali, nuotrauku irgi duoda, norejau pas Cekanaviciu, bet uz 3 nuotraukas moket 150 lt (akcijos metu) man pasirode per daug smile.gif atsiliepimus parasysiu, kai sudalyvausim fotosesijoj smile.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
mes irgi uzsirasem vasario pabaigoj 4u.gif
internete macaiu tiktai foto, man patiko labaiusiai is to ka macaiu, cia mamyte viena nepersenaiusiai rase kad fotografavosi, laukia nuorauku, idomu kaip viskas pavyko
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2010 01 29, 21:11)
o gal cia tik reklamyte, ka wink.gif

oj ne, čia toli iki reklamos, tik ieškau bendraminčių smile.gif mat man tikriausiai ir gražiau kai to pliko pilvo nesimato rolleyes.gif pati jei dabar būčiau nėščia, tai norėčiau kokio vieno kadro su pilvuku pliku. o fotopastelėj man tas ir patinka, kad gamtoj, nebutinai studijinės foto, plius jų mokėjimas užakcentuoti kokį stilingą daiktą. na, visuma man labai patinka wub.gif
dėl kainos tai... na, kadangi aš įvertinu jų darbus kaip kokybiškus, tai ir nesitikiu labai žemos kainos ax.gif
o šiaip, prisįpažistu, kad dar ne visą temelę paskaičiau, bet tiesiog neužmačiau, kad kuri forumietė būtų pas juo fotkinusis g.gif tai savo postu ir norėjau ištraukti į viešumą tas besifotkinusias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Notte @ 2010 01 31, 02:07)
oj ne, čia toli iki reklamos, tik ieškau bendraminčių  smile.gif  mat man tikriausiai ir gražiau kai to pliko pilvo nesimato 

na kiekvienas renkasi pagal skoni wink.gif ar nea? as siu fotografu tikrai nesirinkciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2010 01 31, 12:10)
na kiekvienas renkasi pagal skoni wink.gif ar nea? as siu fotografu tikrai nesirinkciau smile.gif

Taip tikrai, kiekvienam savo skonis 4u.gif

QUOTE(slitka @ 2010 01 29, 21:11)
o tik kliento ar gamtoje, ziemos metu gamtoj manau nuogo pilvo nepafotkinsi

O čia pailiustravimui į tai, kaip man patinka - nenuogas ir gamtoje ir žiemą biggrin.gif

http://www.flickr.co...ele/4309398761/
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notte: 01 vasario 2010 - 16:16
QUOTE(Notte @ 2010 02 01, 17:15)
Taip tikrai, kiekvienam savo skonis  4u.gif
O čia pailiustravimui į tai, kaip man patinka - nenuogas ir gamtoje ir žiemą biggrin.gif

http://www.flickr.co...ele/4309398761/
thumbup.gif

nieko nesakau,tikrai grazios foto, bet cia jau tavo vyras taip sugebetu pafotkint smile.gif nebutina jamti spec. fotografus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2010 02 01, 17:33)
nieko nesakau,tikrai  grazios foto, bet cia jau tavo vyras taip sugebetu pafotkint smile.gif nebutina jamti spec. fotografus smile.gif

Šiaip atspėjai, mano vyrui sugebėjimų tikrai užtektų taip(ar bent panašiai) pafotkint tik iki pilnos laimės dar gero fotiko trūksta rolleyes.gif dar įgūdžių apdirbant foto ir būtų super. ech...
nu ir aišku man pradžiai dar pilvuko reiktų biggrin.gif nes kolkas dar tos laimės nėr.. unsure.gif
Atsakyti