Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

! 
Dar kartą (nebežinau kelintą) primenu, kad komerciniams pasiūlymams ir (savi)reklamai čia ne vieta!
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2012 07 09, 19:38)
Shtai vienas is rezultatu wink.gif

tiesiog smalsu: kas fotografavo ir už kokią kainą.
Atsakyti
QUOTE(alema @ 2012 09 06, 17:13)
tiesiog smalsu: kas fotografavo ir už kokią kainą.

Fotografavo vienas mano draugas (sporto fotografas), uzh nemokamai wink.gif
Atsakyti
Nuosirdziai rekomenduoju nuostabia fotografe Ruta thumbup.gif
Jos nuotraukos tiesiog gyvos, turi savo savita stiliu ir spalvas..tiesiog geras zmogus ir puiki menininke 4u.gif
Fotografavo musu vestuves, mano nestuma ir musu mazaji stebukla wub.gif wub.gif wub.gif
pvz - http://blog.easyfoto...gory/laukimas/; http://www.easyfoto.lt/kudikiai/ ir http://blog.easyfoto.lt/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 25 rugsėjo 2012 - 16:52
O as visoms Klaipedietems ir ne tik, noriu parekomenduoti labai silta ir malonia fotografe Egle . Pati budama nestuke pas ja turejau fotosesija, labai labai patiko. O ir ne tik gamtoj jin fotografuoja bet ir namuose kliento, tad aplinka iprasta, maziau streso, manau artejanciu svenciu metu savoj aplinkoj darytos foto bus kur kas siltesnes ir jaukesnes.
Jos pusapiukas cia www.vzx.lt, bei fb cia https://www.facebook...7...e=1

Pasinaudokite tokia proga busimos mamytes isiamzinti savo iprastinej aplinkoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 07 09, 20:12)
jetus net nutirpau  unsure.gif, Cekanaviciaus studija vel pardavineja ale pigiai fotosesijas ohmy.gif

tik nesusigundykite umn.gif

sveikos smile.gif
temos neseku, o kas blogai su situo fotografu?
Papildyta:
QUOTE(PaslaptingojiElaja @ 2012 05 22, 22:23)
Fotografavausi Cekanaviciaus studijoje, pirkau kupona su nuolaida. Tai fotografuoja ne jis, o jo drauge Rosita Patupaite.
Na ka galiu pasakyti, fotografavo lyg ir neblogai, jei ka reikedavo pribegdavo pataisydavo, pasakydavo kaip pozuoti, uz tai sakyciau viskas ok.. Bet.. Po visko, kai susedom pasirasyti sutarti, supratau kokias absurdiskas salygas pradejo diktuoti - nuotrauku laukti 2-3men ( o paskui cia pasiskaiciau kad dar ir po tiek laiko kazin ar jas atgausiu ), ir pasirinkti ju negalima - ji atrinks pati smile.gif Zodziu, isivaizduokit 10 nuotraukeliu laukti sitiek laiko, ir dar neaisku kokiu - nes gal ten kur jos nuomone as atrodau graziai - as sau nepatiksiu.. Na tokia nesamone  doh.gif  Kai tuo tarpu normalus, save gerbiantys ir savo klienta gerbiantys fotografai - priesingai, stengiasi del klieto, kad sis butu patenkintas. Cia to nesulauksit, jei jau ateisit su matomu pilveliu, nestukes foto atgausit tik po gimdymo.. Tai spreskit pacios ar verta.. As antra karta ten negryzciau. Skupas moka 2 kartus, pasimokiau  rolleyes.gif

o jee kaip nefaina, galvojau jis pats fotografuoja, nes ligonineje maciau jo darytas foto.Tad susigundziau, bet sugalvojau paieskoti atsiliepimu smile.gif ar bent jau rezultatas patiko?
Atsakyti
QUOTE(Costta @ 2013 01 05, 18:22)
sveikos smile.gif
temos neseku, o kas blogai su situo fotografu?
Papildyta:

o jee kaip nefaina, galvojau jis pats fotografuoja, nes ligonineje maciau jo darytas foto.Tad susigundziau, bet sugalvojau paieskoti atsiliepimu smile.gif ar bent jau rezultatas patiko?

Nesiūlau nė už jokius pinigus.
1. jei matei jo foto tai nereiškia, kad jo. Studijoje fotografuoja kažkokia Počiulpaitė ar panašiai, Čekanavičiumi nekvepia.
2. foto reikia laukti apie pusę metų ir nuolat ieškoti, o poto madam dar pakeičia telefono numerį. šlykštu
3.fotografavimas visai nieko, bendraujanti persona bet kai sulauki foto, jas vos ne vos atsiėmi, eini jų atspausdinti paaiškėja kad jos visos taip "Pagerintos" kad baisu. pasirodo fotografė taip padirbėja su photoshop kad ant foto lieka balti taškai, kai žiūri rodos neiko nėra, bet kai atspausdini plaukai ant galvos pasišiausia.
4. be to ir kaina nereali
Papildyta:
QUOTE(jju @ 2012 08 28, 09:54)
.dar nepaminėjau, kad kantriai išlaukusi pusę metų ir pirmą kartą su Rosita susisiekusi, sužinojau, kad mano foto jau ji suarchyvavusi, nes niekas ju neatsiėmė...ir dabar laukiu bent jau tų kelių išlikusių. verysad.gif

parašyk man į až duosiu jos dar vieną numeriuką, ir šio reikalo nepalik, mano irgi buvo suarchyvuotos bet atsiėmiau, tiesiog užknisau skambindama ir siųsdama sms.
Atsakyti
Kas dėl Čekanavičiaus ir Rositos Patūpaitės - tikra tiesa - jau nežinia kiek laiko laukiam nuotraukų... Esą, laiku neatsiėmėm (o neatsiėmėm, nes laukėm, kada paskambins, kad nuotraukos paruoštos), o dabar jos jau archyve... Na, 21-am amžiuje archyvas turbūt ne rūsy ir nuotraukas iš jo iškelt tikrai netrunka savaitę... Jau kelis kartus girdėjau "aš jums paskambinsiu". O pasirodo, ne mes vieni čia tokie. Nerekomenduočiau jų paslaugų. Bjauru, kai, sumokėjus nemažus pinigus, turi maldaut to, kas tau priklauso.
Atsakyti
Merginos netingėkite susikoperuokite ir parašykite policijoje pranešimą apie šią personą, nes visgi sumokėjus pinigus ir nemažus turi jaustis šūdu. schmoll.gif
Atsakyti
dekui, uz atsiliepimus 4u.gif . Gaila, kad taip nesmagiai atsiliepiama apie ji. Man labai patiko fotografavimo meninis stilius, bet su tokiais zmonemis tikrai baisu prasideti, o ir nuotrauku laukti puse metu nesinori schmoll.gif .
Gal kuri galite rekomenduoti fotomenininka Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2013 01 08, 09:28)
Merginos netingėkite susikoperuokite ir parašykite policijoje pranešimą apie šią personą, nes visgi sumokėjus pinigus ir nemažus turi jaustis šūdu.  schmoll.gif

Bet mes jau net sutarties neberasime (kas galėjo pagalvoti, kad reikalai taip susiklostys), tad kažin ar su policija kas isdegs. Na bandysim dar prašyti, jei nepadės, griežčiau kalbėti, o jei ir tai nepadės, užsiimsim šito reikalo paviešinimu.
Atsakyti
QUOTE(PaslaptingojiElaja @ 2012 05 30, 19:38)
O as kaunietems noreciau parekomenduoti fotografe Jovita Vaitkeviciene rolleyes.gif

Sveiki,
ir aš turėjau pas šią fotografę nėštukės fotosesiją. Galiu pritarti, kad nuotraukas ji daro tikrai šaunias wub.gif Nors ir labai kažkokio superinio ryšio neužmezgėm(ta prasme, yra fotografų, su kuriais man lengviau bendraujasi), bet foto kokybei tai neatsliepė. mirksiukas.gif
Atsakyti