! | ši tema nėra skirta nelegaliai paslaugų reklamai ir skelbimams. Tokio pobūdžio komentarai ištrinti. Primename forumo taisykles: Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. |
nezinau del fotosesijos...grazu ta laikotarpi iamzinti, taciau mano nuomone jei seniau, be pilvuko, nedrisai/nenorejai/butum laikius ko ne baisiu ir izeidzianciu pasiulymu fotografuotis nuoga , tai ar besilaukiant atsiranda daugiau drasos ar moteris labiau seksualios sau atrodo?
QUOTE(MMMilda @ 2012 04 27, 08:13)
nezinau del fotosesijos...grazu ta laikotarpi iamzinti, taciau mano nuomone jei seniau, be pilvuko, nedrisai/nenorejai/butum laikius ko ne baisiu ir izeidzianciu pasiulymu fotografuotis nuoga , tai ar besilaukiant atsiranda daugiau drasos ar moteris labiau seksualios sau atrodo?
juk nebutina nuogai darytis foto juk apsinuogini per fotosesija pats kiek tik tu nori,drysti ir gali
Labutis,
Sakykit, gal kas žinote kokią gerą fotografę Kaune (ar netgi Jonavoje)? Kažin labai skirasi kaina už fotosesiją studijoje ir lauke?
Sakykit, gal kas žinote kokią gerą fotografę Kaune (ar netgi Jonavoje)? Kažin labai skirasi kaina už fotosesiją studijoje ir lauke?
QUOTE(Daisiuke @ 2012 05 07, 14:18)
Super fotografė,aš jau turėjau vieną fotosesiją,kita laukia vasarą rekomenduoju
o man patinka http://blog.easyfoto.lt/ fotografes darbai. Drauge turejo fotosesija, labai labai zavingos nuotraukos, taciau greiciausiai ne visos nori deti nuotraukas i viesuma, tad prie "laukimo" skyrelio nedaug foto. Bet pati irgi ruosiuosi vasara tokiai fotosesijai
rekomenduokit malonią fotografe Klaipėdoje-Palangoje
QUOTE(priklausomybe @ 2012 03 22, 08:40)
Na žiūriu tos pačios poblemos per 3 metus su Čekanavičium ir jo dauge. Aš irgi labai senai (2009 pradžioj-vidury) rašiau apie jį, kad fotografavausi sausio pradžioj, o nuotraukas gavau liepą po kelių skambučių. Jei nebūčiau skambinėjus - kažin kaip ten būtų pasibaigę . Tada ir tų akcijų dar nebuvo, tai manau, kad ne jos čia kaltos, o pačių fotogafų kažkoks neatsakingumas.
panašios bėdos........
Fotografavausi pas Rositą spalio mėnesį, tikrai nieko negirdėjau apie šias personas kol nepatyriau. Maloniai bendravo, tik...... kol susitariau dėl datos skambinau ~50 kartų. Nusifotografavus foto laukiau daugiau nei pusę metų, čia kiekvieną dieną skambinant. Ant galo telefoną persona pakeitė BET pasirodo viskas tuom nepasibaigė..... nunešiau tas jau gerąsias, apdorotas foto spausdinti, sumokėjau didelius opinigus už A1 formatą, o pasirodo visos fotografijos nekokybiškos - taškuotos , demėtos. Tai tas apdorojimas jų Š.... vertas. Į skundus jau įdėjau, tegul žmonės žino, kad neverta tokių pinigų mesti ir dar nervus pusę metų gadinti
gerai,kad cia paskaiciau pries pirkdama kupona i Cekanaviciaus studija susigundziau kad taip ilgai galioja, bet vis tiek itarimas kodel tokio zymaus fotografo studija pardavineja kuponus uz puse kainos
kita, ne tokia zymi fotografe Evita(pavardes nepamenu) kaune uz fotosesija nestukes praso 350lt bet kas galit sau leisti, tai rekomenduoju-nuotraukos super http://www.evitafoto.lt/nestukes/#49 mano viena pazystama pas ja daresi, o as eisiu kur pigiau ieskot
kita, ne tokia zymi fotografe Evita(pavardes nepamenu) kaune uz fotosesija nestukes praso 350lt bet kas galit sau leisti, tai rekomenduoju-nuotraukos super http://www.evitafoto.lt/nestukes/#49 mano viena pazystama pas ja daresi, o as eisiu kur pigiau ieskot
Ar turite patirties su merginomis iš "Saulės pieva"? Gal kas gamtoje fotografavotės pas jas?
Papildyta:
Kuriame mieste jie dirba? Jų blog'e nėra nei info, nei telefonų, tik meilas
Papildyta:
QUOTE(Indigo @ 2012 05 18, 11:53)
Kuriame mieste jie dirba? Jų blog'e nėra nei info, nei telefonų, tik meilas