Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(gydra @ 2012 01 28, 09:52)
as tai siūlau pažiūrėti čia  wub.gif

kaip gražu wub.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2012 02 21, 10:54)
o as siulyciau www.Linosfoto.lt  Laai patiko fotografes darbai, iamzintos akimirkos  wub.gif

irgi patiko bigsmile.gif

Mes planuojam fotosesiją Kaune 30 sav. nėštumo.
Kol kas vieni pigiausių, tačiau neprasčiausių mano atradimu yra fotoemocijos, tačiau per tris dienas į laišką neatrašė g.gif
Atsakyti
Uz kokia kaina fotografavotes arba zadate?
As kiek ziurejau, 250lt minimum.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 03 04, 11:09)
Uz kokia kaina fotografavotes arba zadate?
As kiek ziurejau, 250lt minimum..  g.gif

pirkau kupona uz 89lt..praejo 2 menesiai nuo fotosesijos..nuotrauku nera..
kita fotosesija kainavo 500lt..foto turejom po savaites..nuotraukos nuostabios wub.gif taip,kad kainu yra ivairiu..
Atsakyti
QUOTE(JJ_M @ 2012 03 05, 18:26)
pirkau kupona uz 89lt..praejo 2 menesiai nuo fotosesijos..nuotrauku nera..
kita fotosesija kainavo 500lt..foto turejom po savaites..nuotraukos nuostabios wub.gif  taip,kad kainu yra ivairiu..

na su kuponais tai kaip visada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida1991 @ 2011 08 23, 16:06)
Gal galit pasakyti, kam teko fotografuotis pas Rositą Patūpaitę, prieš kiek laiko reikia užsiregistruoti?  ax.gif

čia geriau paklausti ne prieš kiek laiko užsiregistruoti, o kiek reikės laukti nuotraukų..... smile.gif
Juodai nusibodo neprisiskambinimas, neatsakėjimas į el. paštu siųstas žinutes, žadėjimas perskambinti, ir taip jau pusmetis..... O per visokius beta.lt, kartu.lt ir pan. nenustoja siūlyti "pigesnius" kuponas fotkintis, bet kad jau su nufotkintais niekaip nesusitvarko.
Pikta. Gadina vardą savo.
Atsakyti
QUOTE(smelpo @ 2012 03 09, 11:13)
čia geriau paklausti ne prieš kiek laiko užsiregistruoti, o kiek reikės laukti nuotraukų..... smile.gif
Juodai nusibodo neprisiskambinimas, neatsakėjimas į el. paštu siųstas žinutes, žadėjimas perskambinti, ir taip jau pusmetis..... O per visokius beta.lt, kartu.lt ir pan. nenustoja siūlyti "pigesnius" kuponas fotkintis, bet kad jau su nufotkintais niekaip nesusitvarko.
Pikta. Gadina vardą savo.

Tikrai nepatarčiau pas šią fotografę. Mes jau laukiam savo nuotraukų pusę metų, ko gero ir nesulauksim. Būdavo kas savaitę jai paskambinu pasiteirauti, o ji vis gieda tą pačią dainelę, kad atiduotos išsiųsti ir atsiųs registruoto laiško nr.... kol galop visai užblokavo mano tel. nr. smile.gif
Geriau neturėt reikalų su tokiais žmonėm...
Atsakyti
Sveikos, meginos,

Na žiūriu tos pačios poblemos per 3 metus su Čekanavičium ir jo dauge. Aš irgi labai senai (2009 pradžioj-vidury) rašiau apie jį, kad fotografavausi sausio pradžioj, o nuotraukas gavau liepą po kelių skambučių. Jei nebūčiau skambinėjus - kažin kaip ten būtų pasibaigę g.gif . Tada ir tų akcijų dar nebuvo, tai manau, kad ne jos čia kaltos, o pačių fotogafų kažkoks neatsakingumas.

Antrą kartą fotografavausi pas Saulės pievą, tai viskas be priekaištų, nerealios merginos, įgyvendina visas idėjas, labai norėjau, kad ir mažiuko krikštą pafotografuotų, bet jos jau užimtos tai datai sad.gif. Tai šitas merginas rekomenduoju 200% thumbup.gif

P.S. Aš dabar visas nuotraukas lyginu su jų, nors žinau, kad negalima, visi fotografai skirtingi, bet nejučia gaunasi tas palyginimas ir ieškau kažko panašaus...
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 03 22, 09:40)

O kokia fotosesijos kaina ?
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri zinote gera fotografa klaipedoje del nestukiu fotosesijos? gal teko matyti geru nuotrauku? Pazystama mano fotografuoja, taciau neturi fotostudijos tai sunkoka padaryti tai ko noriu... Noreciau nuogos, subtiliu foto, bet kiek ieskojau nieko gero neradau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milaxxx: 22 kovo 2012 - 21:36
QUOTE(Milaxxx @ 2012 03 22, 21:35)
Sveikos merginos, gal kuri zinote gera fotografa klaipedoje del nestukiu fotosesijos? gal teko matyti geru nuotrauku? Pazystama mano fotografuoja, taciau neturi fotostudijos tai sunkoka padaryti tai ko noriu... Noreciau nuogos, subtiliu foto, bet kiek ieskojau nieko gero neradau ...

Aš taip pat laukiu atsiliepimų apie Klaipėdos fotografus - būtent nėščiųjų fotosesijai, norėčiau gamtoje 4u.gif
Atsakyti
Na su geromis nuotraukomis fotostudijose yra sunkiau kazkodel g.gif buna, kad gamtoje, namuose ar kokioj kitoj aplinkoj padarytos nuotraukos yra tikrai grazios, o vat studijoj padvelkia kazkokiu nenaturalumu, kicu ir t.t. (cia mano grynai asmenine nuomone smile.gif )
Siaip ar taip, man neblogos nuotraukos pasirode Vaivos fotostudijos, bet kainos pas ja yra tikrai nemazos, iki 200 lt kazi ar pavyktu...
o kas liecia fotografus, kurie fotografuoja siaip kur gamtoje, tai tikrai galima susirasti neblogu ir gana nebrangiai. Va cia galima paieskoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2012 03 22, 11:27)
O kokia fotosesijos kaina ?

Kažkada buvo 200 Lt., dabar nežinau, bet spėju, kad tikrai bus pakilę... g.gif
Atsakyti