Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(Kipišas @ 2011 12 09, 21:24)
O tai skaitėt atsiliepimus per kokius 10 puslapių atgal? Po Fotopastelės - Patupaitė?  g.gif  rimtai?    g.gif

bėda, kad kvietimą jau greitai bus kaip metai turiu..reikia vienu, ar kitu atveju išnaudot.. doh.gif
Atsakyti
kol kas fotosesija visai patiko, labai maloni fotografė..teks palaukt foto 2-3 mėnesius, tada bus labiau aišku ar rezultatas vykęs 4u.gif smile.gif
Atsakyti

Rekomenduoju. Nerealios idejos, puikus bendravimas, nuostabus atsiminimai.
Mums krikstynas fotografavo.
http://fotokudra.lt/aut.php?aut=15624 cia gal daugiau darbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lars: 11 gruodžio 2011 - 11:30
QUOTE(Viktorijaaaa @ 2011 11 07, 17:28)
KLAIPEDA  4u.gif

Kiekvienos studijos savas stilius, man patinka:
www.fotopolis.lt

Siek tiek meniskesni:
http://www.vitafoto.lt/
www.gude.lt

Netoli Klaipedos, Silutej, yra labai fainas fotografas, neseniai ji atradau:
http://mantaspra.com/?p=228

Sekmes renkantis, ir graziu Jums nuotraukyciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helene: 12 gruodžio 2011 - 11:56
man labai gražu, esu tik už pilvelio įamžinimą neštumo metu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 21 gruodžio 2011 - 14:35
As irgi uz nestukiu fotosesijas 4u.gif pati ejau kai buvo 25 sav. bet visada siulau rinktis tik profesonalias paslaugas teikiancias fotostudijas ir fotografus. As ejau pas toki fotografa, kuris dedasi profesionaliu, bet geras fotoaparatas to dar negarantuoja schmoll.gif fotosesijos metu ka pati sugalvojau, kaip pasistaipiau, taip ir nufotkino, jau nekalbu apie atributika ir pan... cia buvo www.tomasfoto.lt gal masinas jis ir graziai fotkina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky Cloud @ 2011 12 21, 15:34)
man labai gražu, esu tik už pilvelio įamžinimą neštumo metu wub.gif

pritariu, man irgi labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As tikrai fotografuosiuosi, bet nenoriu kai pilvas labai didelis smile.gif galvoju kokia 30 savaite butu kaip tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2012 01 05, 18:48)
As tikrai fotografuosiuosi, bet nenoriu kai pilvas labai didelis smile.gif galvoju kokia 30 savaite butu kaip tik smile.gif

kiekvienai pilvukas skirtingai auga ir atrodo 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mano pilvūzas buvo didelis ir labai strijuotas, negražus, tai nesinorėjo man fotosesintis, vyro paprašiau paskutinę dieną įamžinti bet taip ir guli kompe, nepasidariau tų nuotraukų atminčiai
Atsakyti
As galiu rekomenduoti Ruta is fotomix smile.gif tikrai likom su vyru labai patenkinti, ir kaina prieinama, pati fotografe labai maloni, silta jauna moteris. Aisku daug kas priklauso ir nuo musu, vis tiek ir paciom pasiruosti reikia ir pasiderinti rubiukus su vyru, kad sioks toks vientisumas butu. Man kaip nestukei labai svabu buvo, kad fotografe butu siltas ir malonus zmogus tada ir pati fotosesija malonumas - nebelieka susikaustymo ir baimes pries fotoobjektyva. (Beje, mums buvo 28 sav. pilvelis jau pakankamai matesi).
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2012 01 11, 21:52)
As galiu rekomenduoti Ruta is fotomix smile.gif tikrai likom su vyru labai patenkinti, ir kaina prieinama, pati fotografe labai maloni, silta jauna moteris. Aisku daug kas priklauso ir nuo musu, vis tiek ir paciom pasiruosti reikia ir pasiderinti rubiukus su vyru, kad sioks toks vientisumas butu. Man kaip nestukei labai svabu buvo, kad fotografe butu siltas ir malonus zmogus tada ir pati fotosesija malonumas - nebelieka susikaustymo ir baimes pries fotoobjektyva. (Beje, mums buvo 28 sav. pilvelis jau pakankamai matesi).

drinks_cheers.gif saunuole, labai taikliai pasakyta, reikai labai daug ruostis paciam zmogui, jei ta diena busi sau grazi tai ir nuotraukose busi grazi. Reikai susiderinti drabuzelius, viska apgalvoti ko nori, kokio galutinio rezultato. Fotografas neburtininkas smile.gif bet ideju ir patarimu visada duoda, jei tik klausi. Fotografavimosi eiga, reguliuoja fotografas, o pasiruosima pats zmogus. smile.gif
Atsakyti