Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(Tic-Tac @ 2011 11 02, 22:45)
Ka merginos galetume rekomenduoti kaune, nestukiu fotosesijai? Noriu fotostudijoje, ir greiciausiai kad fotografe butu moteris.

www.genfoto.lt susisiekiate su bet kuriuo iš jų, pasakote pageidavimus ir Jums viską paaiškins mirksiukas.gif patikrinta visa šeimyna - vienas vestuves fotografavo, kitas foto tvarkė, pas trečią su pilviuku maivėmės 4u.gif žmonės, išmanantys savo darbą ir kainos nuteikia teigiamai smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot atsiliepimu apie fotomix.lt ?
Atsakyti
Gal kas bandėte Rūtos fotostudiją? jei taip, kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
cia jus apie sita? http://skundai.lt/?id=23460 paieskokit daugiau skundai.lt ten skundu apie ja kruvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijaaaa @ 2011 11 07, 17:28)
KLAIPEDA  4u.gif

Klaipėdoje dažnai būna Tiga photografy. Man patiko jos darbas ir natūralumas 4u.gif
Atsakyti
O kur cia kaip? 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kokios kainos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jgd @ 2011 11 08, 20:31)
Mes irgi fotografavomes  pas Rosita Kaune liepos 9 d. tai va, jau 4 mėn. ta pati istorija, kaip ir kitoms mamytėms. Tai jai tel. numeris pasimiršta, tai laiškas elektroninis pasimeta kažkur erdvėj. Kažkaip neatėjo į galvą pasiskaityti apie ją prieš einant fotografuotis, galvojom aukštos klasės firma, užsikėlę kainas , tai ir dirba profesionaliai, o pasirodo , kad jai  klientai visai nerūpi, ypač po pinigų gavimo. Taigi mane irgi domina jos buto nr, nors retai bunam Kaune, bet irgi planuojam užsukti.
Ir kitiems tikrai nuoširdžiai patarčiau nesikreipti į ją, jeigu nenorit sau gadintis nuotaikos.

sveikos, man irgi ta pati beda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 28 lapkričio 2011 - 14:56
Pilnai pritariu, sumoki, tikiesi ir lauki, o rezultate 0! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2011 11 01, 15:08)
Savaime aisku kai paskaitinejau cia esanciu mamyciu nekokius atsiliepimus apie Cekanavicius, tai pati uzklausiau ir lb operatyviai R. Patupaite atsake. Tik dar reg. siuntos negavau  g.gif

pas Cekanaviciu su leliuku fotosesinomis ir galiu atsiliepti tik puikiai thumbup.gif thumbup.gif rezultatas super!! zmogus atsidaves savo darbui!! Jei butu Vilniuje l.noreciau savo pilvuka pas ji fotkinti mums labai patiko! thumbup.gif
gal tik jie per daug akcijiniu pasiulymu pardave, del to viskas gal taip... g.gif man labai keista g.gif
Papildyta:
P.S. VIlniuje dar labai geras fotografas Jurginas, bet nezinau ar nestukes fotkina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 11 22, 22:25)
cia jus apie sita? http://skundai.lt/?id=23460 paieskokit daugiau skundai.lt ten skundu apie ja kruvos  doh.gif

blink.gif atsiliepimai tai ne kokie, tikiuosi, bent jau kiek palankesnių rezultatų, minėjo, kad reikės laukti mėnesį doh.gif Fotosesija vyko studijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovil14: 01 gruodžio 2011 - 23:57
QUOTE(Notte @ 2010 01 29, 18:55)
Aš tiesiog norėjau išreikšti savo simpatijas fotopastele.lt fotografų darbams  wub.gif
Kiek mačiau, kiek domėjausi, man jų nuotraukos pačios pačiausios!  thumbup.gif
Yra pritariančių?  mirksiukas.gif

taip thumbup.gif turejom jau tris fotosesijas pas juos..tikiuosi dar ne viena ir turesim..niekur kitur tokiu nuostabiu foto nemaciau..si savaitgali eisim i Rositos patupaites fotosesija, bijau, kad nusivilsiu po fotopasteles..
Atsakyti
QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2011 12 09, 17:15)
taip  thumbup.gif  turejom jau tris fotosesijas pas juos..tikiuosi dar ne viena ir turesim..niekur kitur tokiu nuostabiu foto nemaciau..si savaitgali eisim i Rositos patupaites fotosesija, bijau, kad nusivilsiu po fotopasteles..

O tai skaitėt atsiliepimus per kokius 10 puslapių atgal? Po Fotopastelės - Patupaitė? g.gif rimtai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kipišas: 09 gruodžio 2011 - 20:24