Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

Anksčiau man buvo žiauriai gražios nėštukių nuotraukos, galvojau kad kai būsiu nėščia būtinai pasidarysiu ir sau tokią fotosesiją. Pasidariau ir likau sužavėta. Fotografavo Alina Ovčiarovienė. Po gimdymo praėjo 9 mėnesiai ir vis norėdama atsiminti, kaip smagu buvo nėščiai žiuriu į nuotraukas. Taigi norėčiau pasidalinti nuostabios fotografės kontaktais, kuri įamžino mano laukimo akimirkas. Tikrai jaučiausi patogiai ir jaukiai jos fotografuojama. Čia yra nuoroda į facebook puslapį http://www.facebook....1...5130&type=3
O čia nuoroda į jos asmeninį puslapį: www.avfoto.eu.
Drąsiai rekomenduoju, nenusivilsit 4u.gif Beje, nuotraukas padaro tikrai greitai.
Atsakyti
uzmaciau akcija atrakcija tongue.gif gal kam prisireiks smile.gif ziureti cia
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif smile.gif gal zinote pas ka nebrangiai daromos fotosesijos Klaipedoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2011 10 24, 21:17)
o ji pirma parase, kad nuotraukos paruostos, ar jus teiravotes pati?smile.gif

Savaime aisku kai paskaitinejau cia esanciu mamyciu nekokius atsiliepimus apie Cekanavicius, tai pati uzklausiau ir lb operatyviai R. Patupaite atsake. Tik dar reg. siuntos negavau g.gif
Atsakyti
Plaukai siausiasi, kai paskaitai, kad dar gali buti tokiu fotografu....baisu!
O as ieskau kas galetu pafotografuoti pilvuka Panevezyje? Gal kas gali ka patarti???
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2011 11 02, 13:55)
Plaukai siausiasi, kai paskaitai, kad dar gali buti tokiu fotografu....baisu!
O as ieskau kas galetu pafotografuoti pilvuka Panevezyje? Gal kas gali ka patarti???

https://www.facebook.com/#!/pages/lauro...111021882335298

https://www.facebook.com/#!/savifoto

Man šie thumbup.gif
Atsakyti
Ka merginos galetume rekomenduoti kaune, nestukiu fotosesijai? Noriu fotostudijoje, ir greiciausiai kad fotografe butu moteris.
Atsakyti
O as jau dziaugiuosi savo nestuke.gif rezultatais is Rositos Patupaites wub.gif snd pastininkas iteike cd thumbup.gif
Atsakyti
Kas gali pasiūlyti fotografą Šiauliuose?
Atsakyti
Mamytės ,kodėl tokios nekalbios? ax.gif Būkit geros atsakykit kas žinot, kur galėčiau už nedidelią kainą įsiamžanti su savo pilveliu? blush2.gif mirksiukas.gif

KLAIPEDA 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi fotografavomes pas Rosita Kaune liepos 9 d. tai va, jau 4 mėn. ta pati istorija, kaip ir kitoms mamytėms. Tai jai tel. numeris pasimiršta, tai laiškas elektroninis pasimeta kažkur erdvėj. Kažkaip neatėjo į galvą pasiskaityti apie ją prieš einant fotografuotis, galvojom aukštos klasės firma, užsikėlę kainas , tai ir dirba profesionaliai, o pasirodo , kad jai klientai visai nerūpi, ypač po pinigų gavimo. Taigi mane irgi domina jos buto nr, nors retai bunam Kaune, bet irgi planuojam užsukti.
Ir kitiems tikrai nuoširdžiai patarčiau nesikreipti į ją, jeigu nenorit sau gadintis nuotaikos.
Atsakyti
QUOTE(jgd @ 2011 11 08, 19:31)
Mes irgi fotografavomes  pas Rosita Kaune liepos 9 d. tai va, jau 4 mėn. ta pati istorija, kaip ir kitoms mamytėms. Tai jai tel. numeris pasimiršta, tai laiškas elektroninis pasimeta kažkur erdvėj. Kažkaip neatėjo į galvą pasiskaityti apie ją prieš einant fotografuotis, galvojom aukštos klasės firma, užsikėlę kainas , tai ir dirba profesionaliai, o pasirodo , kad jai  klientai visai nerūpi, ypač po pinigų gavimo. Taigi mane irgi domina jos buto nr, nors retai bunam Kaune, bet irgi planuojam užsukti.
Ir kitiems tikrai nuoširdžiai patarčiau nesikreipti į ją, jeigu nenorit sau gadintis nuotaikos.

nepagarba klientui, bet ir terminai doh.gif
Atsakyti