QUOTE(*panteRa* @ 2011 08 17, 20:25)
Man ir zadejo fotografe Rosita nuotraukas atsiusti reg. pastu 2-3 men. laikotarpy. Gal ir ilgu laukt, ale pries visa gyvenima tai nulis Ciuciuosim leliuka ant rankeliu ir prisiminsim ziuredami i nuotraukas ramuji stebuklinga laukimo tarpsni
O man tokia politika As irgi fotografavausi pas ja. Pati fotografe labai maloni moteris, tiesiog malonumas bendrauti su ja:) Bet del foto apdorojimo.... Nereikia taip susireiksminti, kad 15 foto apdoroti reiketu tiek laiko - realiai jau vaikas gerokai paauges, o tu gauni foto.. koks tikslas kazkam tada rodyt jas, isidedi i albuma ir paziuri po metu kitu:( Man sis dalykas labai nepatiko, bet kadangi pirkdama fotosesija neisigilinau, teko susitaikyti. As manau 2-3 sav. kaip ir yra pas kitus fotografus, tai normalus terminas, bet tik ne tiek laiko, kiek pas juos....
Papildyta:
QUOTE('LUNYTE' @ 2011 06 01, 12:55)
Bet juk liepos gale, bus jau 28 sav. As butent tokiam laikui ieskausi kaune fotosesijos pilvukui. Cia aisku skonio reikalas, bet man nuogas pilvelis tik iki kokiu 30-32sav veliau man jau negrazu , o ir pati moteris man veliau jau gali ir tinti pradeti. Na bet cia skonio reikalas, kitoms grazu ir paskutinemis savaitemis
idomus poziuris - viskas turi buti maza, grazu ir pan. - kada jau niestumas tampa nebegrazus? Gal geriau tuomet isvis niesciai nebesifotografuoti, o siaip, persivalgius:))) Man grazu ziureti foto besilaukianciu, kurios jau tuos gimdys, kazkaip ir mamos foto ziuriu su didziausiu susizavejimu tas, kuriose as jau tuoj ateisiu i pasauly, o ne kur "biski" niescia.. ir nereikia buti tokiom "siuolaikinem" grozio kulto fanatem - istine, negrazios, storos... nesamone - niestumas yra niestumas, jis pats savaime isskirtinis ir nuostabus:) Ne manekenisko grozio ieskom gi niesciuju nuotraukose