Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(*panteRa* @ 2011 08 17, 20:25)
Man ir zadejo fotografe Rosita nuotraukas atsiusti reg. pastu 2-3 men. laikotarpy. Gal ir ilgu laukt, ale pries visa gyvenima tai nulis  biggrin.gif  Ciuciuosim leliuka ant rankeliu ir prisiminsim ziuredami i nuotraukas ramuji stebuklinga laukimo tarpsni  wub.gif

O man tokia politika schmoll.gif As irgi fotografavausi pas ja. Pati fotografe labai maloni moteris, tiesiog malonumas bendrauti su ja:) Bet del foto apdorojimo.... Nereikia taip susireiksminti, kad 15 foto apdoroti reiketu tiek laiko - realiai jau vaikas gerokai paauges, o tu gauni foto.. koks tikslas kazkam tada rodyt jas, isidedi i albuma ir paziuri po metu kitu:( Man sis dalykas labai nepatiko, bet kadangi pirkdama fotosesija neisigilinau, teko susitaikyti. As manau 2-3 sav. kaip ir yra pas kitus fotografus, tai normalus terminas, bet tik ne tiek laiko, kiek pas juos....
Papildyta:
QUOTE('LUNYTE' @ 2011 06 01, 12:55)
Bet juk liepos gale, bus jau 28 sav. As butent tokiam laikui ieskausi kaune fotosesijos pilvukui. Cia aisku skonio reikalas, bet man nuogas pilvelis tik iki kokiu 30-32sav veliau man jau negrazu schmoll.gif , o ir pati moteris man veliau jau schmoll.gif  gali ir tinti pradeti. Na bet cia skonio reikalas, kitoms grazu ir paskutinemis savaitemis mirksiukas.gif

idomus poziuris - viskas turi buti maza, grazu ir pan. - kada jau niestumas tampa nebegrazus? Gal geriau tuomet isvis niesciai nebesifotografuoti, o siaip, persivalgius:))) Man grazu ziureti foto besilaukianciu, kurios jau tuos gimdys, kazkaip ir mamos foto ziuriu su didziausiu susizavejimu tas, kuriose as jau tuoj ateisiu i pasauly, o ne kur "biski" niescia.. ir nereikia buti tokiom "siuolaikinem" grozio kulto fanatem - istine, negrazios, storos... nesamone - niestumas yra niestumas, jis pats savaime isskirtinis ir nuostabus:) Ne manekenisko grozio ieskom gi niesciuju nuotraukose doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 19 rugsėjo 2011 - 12:18
Na, mamytes, apturejom savaja nestuke.gif fotosesija ir mes smile.gif turiu pasakyti, kad likau labai labai labai laaaaaaaaaabai patenkinta thumbup.gif Draugavom su fotografe Alge Rykova (cia Kaune). Tikrai nuostabus zmogus, puiki profesionale ir puikiai suprato mano norus smile.gif) zodziu gavom nuostabu rezultata! Beje, nuotraukytes ji paruosia per 1-2 savaites smile.gif zodziu super super super smile.gif
Atsakyti
As pati dariausi nestukes fotosesija likus 2 dienom iki gimdymo ,ir labai dziaugiuosi,kad tam ryzausi... wub.gif zinoma nebuvo labai lengvos tos 3 valandos ,bet rezultatais likau patenkinta thumbup.gif
Ir dabar ieskausi fotografes ,ir likus keliom savaitem iki gimdymo vel iamzinsiu antrojo kleckiuko laukima... wub.gif
Atsakyti
Pas Rositą fotografavausi prieš keturis mėnesius. Parašyta krūva elektroninių laiškų, kelis kartus skambinta, tačiau nuotraukų nėra. Žada pati perskambinti, bet niekada nevykdo pažadų. Dar prieš fotosesiją prašiau, kad nuotraukas atiduotų po trijų mėnesių, nes laukė svarbi šventė, norėjau jas įrėmintas padovanoti (fotografavomės visa šeima), tačiau ponia Rosita po trijų mėnesių nekėlė ragelio, po keturių mėnesių mano skambutį atmetė. Kaip išmaldos daugiau neprašysiu savo nuotraukų, tai buvo paskutinis kartas, kai pas ją lankiausi. Pati fotografė yra labai maloni, bet kai sumokami pinigai ir pasirašoma sutartis, visas malonumas dingsta verysad.gif Poniai fotografei reikėtų išmokti pildyti savo pažadus ir daugiau nemeluoti.
Atsakyti
Na tikrai, ponia Rosita nesialo savo pazado ir suterties salygu verysad.gif ir man nepavyksta jos pagauti, 3 menesiai praejo o nuotrauku nera! verysad.gif Kazkoks nesusipratimas verysad.gif
Atsakyti
Jus tik tris, o as jau 5 menesiai kaip laukiu nuotrauku is Rositos Patupaites!!! Kasdien tikrinu pasto dezute ir kaip ner taip ner... doh.gif kiekviena syki paskambinus issisukineja, meluoja, kad jau issiustos, kad tikrai gausime sia savaite. Labai liudna kad tokia maloni fotografe taip nemaloniai elgiasi schmoll.gif Su vyru planuojam padaryti staigmena ir uzvaziuoti pas ja i namus tu nuotrauku pasiimti, nes kitaip manau ju nebegausim niekada verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(niekaip @ 2011 10 15, 22:56)
Jus tik tris, o as jau 5 menesiai kaip laukiu nuotrauku is Rositos Patupaites!!! Kasdien tikrinu pasto dezute ir kaip ner taip ner...  doh.gif kiekviena syki paskambinus issisukineja, meluoja, kad jau issiustos, kad tikrai gausime sia savaite. Labai liudna kad tokia maloni fotografe taip nemaloniai elgiasi  schmoll.gif Su vyru planuojam padaryti staigmena ir uzvaziuoti pas ja i namus tu nuotrauku pasiimti, nes kitaip manau ju nebegausim niekada  verysad.gif

Kaip baisu, vien skaitant mamyciu atsiliepimus jau pyktis ima verysad.gif kaip gali sau zmogus tiek leisti. Is viso man jau cia kvepia nesvariais darbeliais. Ar nemastot mamytes susivienyti ir prispausti ta moteryte? Nes kaip suprantu, pinigelius jau paeme..? g.gif
Atsakyti
Vis mąstau, tai ko pas ją einat jei jau tokia ji. Juk daug kitų puikių fotografų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(niekaip @ 2011 10 15, 22:56)
Jus tik tris, o as jau 5 menesiai kaip laukiu nuotrauku is Rositos Patupaites!!! Kasdien tikrinu pasto dezute ir kaip ner taip ner...  doh.gif kiekviena syki paskambinus issisukineja, meluoja, kad jau issiustos, kad tikrai gausime sia savaite. Labai liudna kad tokia maloni fotografe taip nemaloniai elgiasi  schmoll.gif Su vyru planuojam padaryti staigmena ir uzvaziuoti pas ja i namus tu nuotrauku pasiimti, nes kitaip manau ju nebegausim niekada  verysad.gif

Na, mes irgi jau 5 menesiai laukiam nuotrauku verysad.gif
Kartais irgi pagalvoju, kad vertetu uzsukti i svecius, bet visa beda, kad buto Nr. neatsimenu...
Tai jeigu kam nors pasisektu ja aplankyti, tai parasykit kaip sekesi. Ir siaip gal kas nors prisimena jos adresa? Bent buto Nr., nes nama atrinkciau
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 10 16, 20:31)
Vis mąstau, tai ko pas ją einat jei jau tokia ji. Juk daug kitų puikių fotografų thumbup.gif

koks siaubas - as tik dabar perskaiciau, kolkas laukiu nuotrauku taip pat, praejo du menesiai, tai nepanikuoju, bet tikrai su kiekviena diena laukiu - bet kad taip blogai, nesitikejau... Jau ir tie du menesiai prailgo - vaikelis gime, as pasikeiciau, nebera tos stebuklingos niestumo nuotaikos - ir foto nera.. o jeigu reikes laukti 4 ir daugiau tai isvis be zodziu.. reikia kuo daugiau zmoniu apie tai perspeti, kokias nesamones jie krecia ir kaip nesilaiko zodzio - dar neteko susidurti su tokiomis problemomis nei su vienu fotografu iki siol verysad.gif
Atsakyti
Fotografavausi pas fotografe Rosita Patupaite 08.16, susiraseme el.pastu ir ji zadejo foto cd issiusti antradieni pastu. Laukiu.
Atsakyti
QUOTE(*panteRa* @ 2011 10 24, 13:55)
Fotografavausi pas fotografe Rosita Patupaite 08.16, susiraseme el.pastu ir ji zadejo foto cd issiusti antradieni pastu. Laukiu.

o ji pirma parase, kad nuotraukos paruostos, ar jus teiravotes pati?smile.gif
Atsakyti