Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE('LUNYTE' @ 2011 06 01, 11:55)
Cia aisku skonio reikalas, bet man nuogas pilvelis tik iki kokiu 30-32sav veliau man jau negrazu schmoll.gif , o ir pati moteris man veliau jau schmoll.gif  gali ir tinti pradeti. Na bet cia skonio reikalas, kitoms grazu ir paskutinemis savaitemis mirksiukas.gif
kada pradejau ieskoti doh.gif visos kaip viena: skaros, tamsus arba raudonas fonas, liudesio veidai, rankomis pridengta krutine doh.gif  VISKAS, nieko orginalesnio, isskirtinesnio nerandu. Gal mergaites ka esat uzmate (na idetas nuorodas visas perzvelgiau).
:

as kuomet ruosiausi fotosesijau perziurejau ziauriai daug google vaizdu paieskoj uzrasius "pregnancy", "maternity", pregnant photo session" ir pan... nes man taip pat buvo labai daug negraziu variantu ir labai nedaug graziu.. Galiausiai prisirinkau nemazai graziu kadru, nusiunciau juos fotografui ir aprasiau visa savo vizija kaip kas turetu buti. Ir svarbiausai ko neturetu buti smile.gif fotosesija vyko nutent taip, kaip as norejau, dabar beliko tik laukti rezultato. O del savaiciu tai irgi pritariu, kad labai didelis pilvas ir dar istinusi nescioji nera pati graziausia.. be to, kai kurie fotografai (kaip ir mano) nuotraukas tvarko gera menesi, tai tikrai nenoreciau nesciosios foto gauti jau po gimdymo.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 15 birželio 2011 - 20:27
Aš visą nėštumą norėjau pasidaryti nėštukės fotosesiją, bet vis atidėliojau, mokslai, kiti reikalai, kai prisiruošiau jau buvo iki termino likę 10dienų, buvo jau 39-ta savaitė ir pilvukas didelis, gražus (gražus tikrai, nei strijų nebuvo, tik paprašiau fotografės, kad retušuotų bambos auskaro skylutę, nes paties auskaro nebenešiojau, o ta skylutė išsitempė) 4u.gif Vestuvinio žiedo jau nenešiojau, nes pirštai patinę buvo ir spaudė, bet fotosesijai užsidėjau. Atsivežiau tulpių, kelis drabužėlius, pačios megztus kūdikio tapukus, buvo labai jauki fotosesija. Nebe pirmą kartą pas tą merginą fotografavausi ir tikrai ne paskutinį. Tokia sava, miela panelė, ir labai gražiai fotografuoja. Nuotraukas įrašė į CD ant kurio viršelio išgraviravo mano foto. Jos studija šalia Operos ir baleto teatro įsikūrusi
Atsakyti
Gal kam parvers 4u.gif
http://www.emama.lt/...vana-50-lt.html
Atsakyti
labai grazu, bet nesuspejom...
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2011 06 15, 20:25)
as kuomet ruosiausi fotosesijau perziurejau ziauriai daug google vaizdu paieskoj uzrasius "pregnancy", "maternity", pregnant photo session" ir pan... nes man taip pat buvo labai daug negraziu variantu ir labai nedaug graziu.. Galiausiai prisirinkau nemazai graziu kadru, nusiunciau juos fotografui ir aprasiau visa savo vizija kaip kas turetu buti. Ir svarbiausai ko neturetu buti smile.gif fotosesija vyko nutent taip, kaip as norejau, dabar beliko tik laukti rezultato. 4u.gif

Butu smagu pamatyti rezultata smile.gif taip graziai apraset 4u.gif
Atsakyti
Laba, lekiu snd Kaunan pas Rosita pilvinuka fotografuoti, kuriam 31 savaituke prasidejo wub.gif tik va perskaiciau, kad su nuotraukom labai veluoja g.gif nu bus matyt, reik is anksto kantrybe apsisarvuot turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sese_M @ 2011 04 12, 21:43)
As irgi fotografavausi pas sia fotografe. Nuotraukos tai neblogos. Problema ta, kad nuotraukas gavau tik po 5 men, nors zadejo po 3 men. Praejus 3 men kiekviena savaite skambinau, rasiau. Galvojau jau nematysiu nuotrauku. ir kiekviena savaite buvo vis kitokie pasiteisinimai: tai sirgo, tai buvo isvykusi, tai issiunte, bet pastas grazino.
Zodziu nusiteikite ilgam laukimui....

5 men blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ? ? ? Nu absurdas! Mums net vestuviu padare per tris sav, nors ir tai atrode ilgai. O nestumo fotosesijos gavau po savaites man rodos... Cia tai nesamonigas laikas. Net zadeti trys menesiai yra be proto daug.. doh.gif
Atsakyti
Man ir zadejo fotografe Rosita nuotraukas atsiusti reg. pastu 2-3 men. laikotarpy. Gal ir ilgu laukt, ale pries visa gyvenima tai nulis biggrin.gif Ciuciuosim leliuka ant rankeliu ir prisiminsim ziuredami i nuotraukas ramuji stebuklinga laukimo tarpsni wub.gif
Atsakyti
Man nelabai grazu nesciuju fotosesijos, pati irgi nesifotkinau.
Atsakyti
man labai grazios, siltos linosfoto nuotraukytes, taip subtiliai pateiktas nestumas, kad kaskarta paziurejus jos foto gailiuosi, kad tokio grozio neuzmaciau besilaukdama savo vaikiuku

http://linosfoto.blo...4/laukimas.html
Atsakyti
As dariausi fotosesija 28 savaiciu ax.gif ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir labai dziaugiuosi kad ryzausi thumbup.gif , jeigu tik yra noras butinai isiamzinkit nestuke.gif
Kelios musu seimynos foto pirmos 11 nuotraukyciu wub.gif
http://www.fotogrobi...llery/nestukes/
Atsakyti
Gal galit pasakyti, kam teko fotografuotis pas Rositą Patūpaitę, prieš kiek laiko reikia užsiregistruoti? ax.gif
Atsakyti