QUOTE('LUNYTE' @ 2011 06 01, 11:55)
Cia aisku skonio reikalas, bet man nuogas pilvelis tik iki kokiu 30-32sav veliau man jau negrazu , o ir pati moteris man veliau jau gali ir tinti pradeti. Na bet cia skonio reikalas, kitoms grazu ir paskutinemis savaitemis
kada pradejau ieskoti visos kaip viena: skaros, tamsus arba raudonas fonas, liudesio veidai, rankomis pridengta krutine VISKAS, nieko orginalesnio, isskirtinesnio nerandu. Gal mergaites ka esat uzmate (na idetas nuorodas visas perzvelgiau).
:
kada pradejau ieskoti visos kaip viena: skaros, tamsus arba raudonas fonas, liudesio veidai, rankomis pridengta krutine VISKAS, nieko orginalesnio, isskirtinesnio nerandu. Gal mergaites ka esat uzmate (na idetas nuorodas visas perzvelgiau).
:
as kuomet ruosiausi fotosesijau perziurejau ziauriai daug google vaizdu paieskoj uzrasius "pregnancy", "maternity", pregnant photo session" ir pan... nes man taip pat buvo labai daug negraziu variantu ir labai nedaug graziu.. Galiausiai prisirinkau nemazai graziu kadru, nusiunciau juos fotografui ir aprasiau visa savo vizija kaip kas turetu buti. Ir svarbiausai ko neturetu buti fotosesija vyko nutent taip, kaip as norejau, dabar beliko tik laukti rezultato. O del savaiciu tai irgi pritariu, kad labai didelis pilvas ir dar istinusi nescioji nera pati graziausia.. be to, kai kurie fotografai (kaip ir mano) nuotraukas tvarko gera menesi, tai tikrai nenoreciau nesciosios foto gauti jau po gimdymo..