QUOTE('LUNYTE' @ 2011 06 01, 12:55)
Bet juk liepos gale, bus jau 28 sav. As butent tokiam laikui ieskausi kaune fotosesijos pilvukui. Cia aisku skonio reikalas, bet man nuogas pilvelis tik iki kokiu 30-32sav veliau man jau negrazu , o ir pati moteris man veliau jau gali ir tinti pradeti. Na bet cia skonio reikalas, kitoms grazu ir paskutinemis savaitemis
Kol nereikejo fotografu, atrode tiek daug graziu nuotrauku, eik kur nori, kada pradejau ieskoti visos kaip viena: skaros, tamsus arba raudonas fonas, liudesio veidai, rankomis pridengta krutine VISKAS, nieko orginalesnio, isskirtinesnio nerandu. Gal mergaites ka esat uzmate (na idetas nuorodas visas perzvelgiau).
Rugsejo menesi turiu fotosesija gamtoje su seima, bet norisi, asmenines pilvelio fotosesijos studijoj
Kol nereikejo fotografu, atrode tiek daug graziu nuotrauku, eik kur nori, kada pradejau ieskoti visos kaip viena: skaros, tamsus arba raudonas fonas, liudesio veidai, rankomis pridengta krutine VISKAS, nieko orginalesnio, isskirtinesnio nerandu. Gal mergaites ka esat uzmate (na idetas nuorodas visas perzvelgiau).
Rugsejo menesi turiu fotosesija gamtoje su seima, bet norisi, asmenines pilvelio fotosesijos studijoj
As manau,kad visada galima tartis su fotografu ko nori, pasiulyt ir issakyt savo pageidavimus, tada nebus nei skaru nei raudonu fonu. Tiesio susirask kurybinga fotografa. Kiek man teko susidurti, ne visi fotografai visas nuotraukas sudeda i interneta publikacijai, nes tai labai asmeniska. Sekmes tau ir neprarask vilties