Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE('LUNYTE' @ 2011 06 01, 12:55)
Bet juk liepos gale, bus jau 28 sav. As butent tokiam laikui ieskausi kaune fotosesijos pilvukui. Cia aisku skonio reikalas, bet man nuogas pilvelis tik iki kokiu 30-32sav veliau man jau negrazu schmoll.gif , o ir pati moteris man veliau jau schmoll.gif  gali ir tinti pradeti. Na bet cia skonio reikalas, kitoms grazu ir paskutinemis savaitemis mirksiukas.gif
Kol nereikejo fotografu, atrode tiek daug graziu nuotrauku, eik kur nori, kada pradejau ieskoti doh.gif visos kaip viena: skaros, tamsus arba raudonas fonas, liudesio veidai, rankomis pridengta krutine doh.gif  VISKAS, nieko orginalesnio, isskirtinesnio nerandu. Gal mergaites ka esat uzmate (na idetas nuorodas visas perzvelgiau).
Rugsejo menesi turiu fotosesija gamtoje su seima, bet norisi, asmenines pilvelio fotosesijos studijoj 4u.gif

As manau,kad visada galima tartis su fotografu ko nori, pasiulyt ir issakyt savo pageidavimus, tada nebus nei skaru nei raudonu fonu. Tiesio susirask kurybinga fotografa. Kiek man teko susidurti, ne visi fotografai visas nuotraukas sudeda i interneta publikacijai, nes tai labai asmeniska. Sekmes tau ir neprarask vilties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rohan @ 2011 06 01, 16:56)
As manau,kad visada galima tartis su fotografu ko nori, pasiulyt ir issakyt savo pageidavimus, tada nebus nei skaru nei raudonu fonu. Tiesio susirask kurybinga fotografa. Kiek man teko susidurti, ne visi fotografai visas nuotraukas sudeda i interneta publikacijai, nes tai labai asmeniska. Sekmes tau ir neprarask vilties smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rohan @ 2011 06 01, 16:56)

Taip ir padaryciau jai tik zinociau ko noriu tongue.gif , jai tik rasciau pvz kas man grazu ax.gif O dabar zinau tik kas man negrazu g.gif O noreciau....naturalumo, svelnumo, sviesos, romantikos, meilumo...ir tik ne vulgarumo, tamsumo ir butaforiju schmoll.gif
bet kur rasti fotografa, kuris tai isreikstu unsure.gif ? nes dabar galiu tik stebeti idetus pvz, o man jie nelabai patinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2011 06 01, 19:37)
Taip ir padaryciau jai tik zinociau ko noriu tongue.gif , jai tik rasciau pvz kas man grazu ax.gif  O dabar zinau tik kas man negrazu g.gif  O noreciau....naturalumo, svelnumo, sviesos, romantikos, meilumo...ir tik ne vulgarumo, tamsumo ir butaforiju schmoll.gif
bet kur rasti fotografa, kuris tai isreikstu unsure.gif ? nes dabar galiu tik stebeti idetus pvz, o man jie nelabai patinka schmoll.gif

man patiko tiga photography blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 06 01, 19:45)
man patiko tiga photography blush2.gif

jau esu uzsirasius sita linka, kaip atkreiptina demesio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2011 06 01, 18:37)
Taip ir padaryciau jai tik zinociau ko noriu tongue.gif , jai tik rasciau pvz kas man grazu ax.gif  O dabar zinau tik kas man negrazu g.gif 

lotuliukas.gif o cia ir blogiausia,kai nezinai ko nori. svelnuma naturaluma duoda fonas+tavo apsirengimas, tikrai manau galima pasiderinti su fotografu, paaiskink kas nepatinka o jis pasiulys tau tikrai kokiu var. ax.gif 4u.gif
o pacios graziausios ir silciausios foto vistiek liks gamtoje arba namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motorela: 07 birželio 2011 - 13:56
Mielos nestuke.gif ,
pasidalinkit, kelių savaičių planuojate rengti fotosesiją?
Aš svarsčiau ilgai, ir šiandien jau rezervavau datą fotografuotis, bus 32sav. Manau pats tas, nes jaučiuosi dar gerai ir gražiai, o ir pilvukas iškiliai pūpso smile.gif
Tikiuosi per greitai nepavargsim, labai laukiu ir nekantrauju wub.gif
Atsakyti
As fotografavausi 37 savaiciu. Dabar taip jau neberizikuociau, bet norejosi, kad bent siek tiek orai pageretu ir bent siek tiek zalumos ir silumos atsirastu, kad galima butu gamtoj jau saulytei svieciant ir be striukiu bei paltu pasifotografuoti. Todel tiek ir tempiau... ax.gif gerai, kad dar nesugalvojau palaukti, nes po savaites gime lelius lotuliukas.gif
Atsakyti
Optimaliausias laikas fotografuotis nėščiai - 28-32 savaitė smile.gif Ir tikrai verta įamžinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sukute @ 2011 06 07, 20:10)
As fotografavausi 37 savaiciu.  gerai, kad dar nesugalvojau palaukti, nes po savaites gime lelius lotuliukas.gif

Tikrai drąsiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2011 06 01, 19:37)
Taip ir padaryciau jai tik zinociau ko noriu tongue.gif , jai tik rasciau pvz kas man grazu ax.gif  O dabar zinau tik kas man negrazu g.gif  O noreciau....naturalumo, svelnumo, sviesos, romantikos, meilumo...ir tik ne vulgarumo, tamsumo ir butaforiju schmoll.gif

Tai gal Jums labiau patiktų fotosesija gamtoje ar net namuose, būtų daugiau šviesos, romantikos ir tikrai neliktų butaforijos. Supanti aplinka ir suteiks nuotraukoms nepakartojamumo bei originalumo. Ir jei tikrai rimtai ruošiatės fotosesijai bei atvirai išsakote fotografui ko norite bei kas nepatinka nuotraukose, gautas rezultatas daugumoje atveju tikrai Jūsų neapvils smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavbal @ 2011 06 09, 00:23)
Tai gal Jums labiau patiktų fotosesija gamtoje ar net namuose, būtų daugiau šviesos, romantikos ir tikrai neliktų butaforijos. Supanti aplinka ir suteiks nuotraukoms nepakartojamumo bei originalumo. Ir jei tikrai rimtai ruošiatės fotosesijai bei atvirai išsakote fotografui ko norite bei kas nepatinka nuotraukose, gautas rezultatas daugumoje atveju tikrai Jūsų neapvils  smile.gif

Fotosesija gamtoje uzsisakiau rugpjuciui, kada pilvelis bus jau didelis, su visa seima, tokios fotosesijos man pacios graziausios, bet noriu akto nuotrauku fotostudijoj. Nors esu maciusi akto foto ir gamtoje, bet nelabai mane tai zavi schmoll.gif

BET DIDZIAUSIAS ACIU UZ PATARMUS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'LUNYTE': 09 birželio 2011 - 10:21