Aš labai norėjau pasidaryti savo foto, bet neišdrįsau- pasidariau tik "naminių"su savo fotoaparatu. Dabar vis pasižiūrėt labai įdomu..
As nuo nestumo pradzios labai svajojau pasidaryt fotosesija,bet kazkaip nieko neradau...tai taip manau ir liks svajone
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 30, 12:40)
As nuo nestumo pradzios labai svajojau pasidaryt fotosesija,bet kazkaip nieko neradau...tai taip manau ir liks svajone
na juk laiko dar turi
QUOTE(RytineSaule @ 2011 05 30, 20:02)
na juk laiko dar turi
pritariu dabar toks gražus metas ir puikus oras drąsiau
Busimos mamytes, verta tikrai keleta akimirku is mano fotosesijos, kam idomu
http://blog.easyfoto.lt/laukimas/ms/
http://blog.easyfoto.lt/laukimas/ms/
QUOTE(lijo @ 2011 05 30, 22:02)
pritariu dabar toks gražus metas ir puikus oras drąsiau
QUOTE(sese_M @ 2011 04 12, 21:43)
As irgi fotografavausi pas sia fotografe. Nuotraukos tai neblogos. Problema ta, kad nuotraukas gavau tik po 5 men, nors zadejo po 3 men.
as jai sumokeciau po pusmecio
Aš nusipirkau kuponėlį per beta.lt pas fotografę Dovilę , liepos mėn turėsiu fotosesiją, nežinau ar tiesiog fotosesija, ar jau bandysiu pilvinuką demonstruoti, kadangi dar jis pas mane ne kaži koks (19 savaitėlių dabar).
QUOTE(Crystalia @ 2011 06 01, 08:39)
Aš nusipirkau kuponėlį per beta.lt pas fotografę Dovilę , liepos mėn turėsiu fotosesiją, nežinau ar tiesiog fotosesija, ar jau bandysiu pilvinuką demonstruoti, kadangi dar jis pas mane ne kaži koks (19 savaitėlių dabar).
O blogiausiu atveju negali pasikoreguoti datos? Na kad didesnis pilvukas būtų? Kuo didesnis pilvukas, tuo įspūdingiau atrodo
QUOTE(RytineSaule @ 2011 06 01, 09:22)
O blogiausiu atveju negali pasikoreguoti datos? Na kad didesnis pilvukas būtų? Kuo didesnis pilvukas, tuo įspūdingiau atrodo
čia jau viskas kada galėjau vėliausiai, na bus paprasta fotosesija
turiu kitą kuponą pas kitą fotografą, kuris galioja iki emtų galo, tai va tada galėsiu su pilvūzu pasifotografuoti
QUOTE(Crystalia @ 2011 06 01, 09:29)
turiu kitą kuponą pas kitą fotografą, kuris galioja iki emtų galo, tai va tada galėsiu su pilvūzu pasifotografuoti
Bet juk liepos gale, bus jau 28 sav. As butent tokiam laikui ieskausi kaune fotosesijos pilvukui. Cia aisku skonio reikalas, bet man nuogas pilvelis tik iki kokiu 30-32sav veliau man jau negrazu , o ir pati moteris man veliau jau gali ir tinti pradeti. Na bet cia skonio reikalas, kitoms grazu ir paskutinemis savaitemis
Kol nereikejo fotografu, atrode tiek daug graziu nuotrauku, eik kur nori, kada pradejau ieskoti visos kaip viena: skaros, tamsus arba raudonas fonas, liudesio veidai, rankomis pridengta krutine VISKAS, nieko orginalesnio, isskirtinesnio nerandu. Gal mergaites ka esat uzmate (na idetas nuorodas visas perzvelgiau).
Rugsejo menesi turiu fotosesija gamtoje su seima, bet norisi, asmenines pilvelio fotosesijos studijoj
QUOTE(Crystalia @ 2011 06 01, 09:29)
Jei jau nori kelias fotosesijas darytis, tuomet vieną darykis su vyru, tokią šeimynišką ir šmaikščią, o kitą jau su didesniu pilvuku gali darytis daugiau asmeniškesnė, kur daugiau nuogumo ar pan...
Aš pati fotosesiją dariausi maždaug 31sav. Likau begalo patenkinta. Nei iš veido išėjusi, nei perdaug sustorėjusi. Pats tas buvo...