Būsimos mamytės ir netik
O kokių nuotraukyčių norėtumėte? Standartinių fotostudijoje, nestandartinių fotostudijoje?? O gal gamtoje? O gal kažkokioje specifinėj vietoje?
Šiuo metu pati mastau kokią fotosesiją rinktis įamžinti savo vis augantį pilvuką ir nesu linkusi apsistoti ties paprastu variantu - standartas studijoje. Todėl ir ieškau įdomių idėjų, nuomonių
QUOTE(RytineSaule @ 2011 01 19, 18:46)
Būsimos mamytės ir netik
O kokių nuotraukyčių norėtumėte? Standartinių fotostudijoje, nestandartinių fotostudijoje?? O gal gamtoje? O gal kažkokioje specifinėj vietoje?
Šiuo metu pati mastau kokią fotosesiją rinktis įamžinti savo vis augantį pilvuką ir nesu linkusi apsistoti ties paprastu variantu - standartas studijoje. Todėl ir ieškau įdomių idėjų, nuomonių
jau rašiau, bet dar kartą pasikartosiu kaip 2x mamytė ir fotografė galiu pasakyti, kad nėra nieko gražiau už tai, kas tikra, todėl aš už fotosesiją gamtoje, mieste, bet tik ne studijoje su krūva butaforijos, kuri vien tam, kad užpildytų tuštumą. natūralioje erdvėje ir jaustumėtės natūraliai, be dirbtinų pozų ir veido išraiškų
Aš pvz mastau apie nuotraukas vandeny... nenoriu aš tų butaforijų ir netikrumų, bet vyniotis su skarom - man asmeniškai - farsas... todėl ir norisi kažko kito
QUOTE(RytineSaule @ 2011 01 20, 19:29)
Aš pvz mastau apie nuotraukas vandeny... nenoriu aš tų butaforijų ir netikrumų, bet vyniotis su skarom - man asmeniškai - farsas... todėl ir norisi kažko kito
o kam vyniotis galima gi pasirinkti žmoniškus rūbus. nėštukę vandenyje aš įsivaizduoju tik braidančią, bet jūsų atveju vanduo bus dar peršaltas
QUOTE(Sellija @ 2011 02 01, 17:41)
O gal kuri galėtumėt rekomenduot kažką, kas prieš fotosesiją atvažiuotų (arba galėčiau nuvažiuoti) padaryti makiažą (bent tikrai kokybišką maskavimą) ir truputį pašukuotų, Kaune, tik norėtųsi, kad kaina neviršytų fotosesijos kainos tai priimtina būtų apie 50 Lt.
868236126 mane mergvakariams ir draugių vestuvėms dažė ir likau labai patenkinta. Ji gali rekomenduoti ir savo kolegę kirpėją. Ji dirba berots Panerių g prie Šilo
Klaipėdoje- Gargžduose labai gražiai nėštukių pilvelius ir ne tik (be to labai nebrangiai) įamžina sm mamytė Viksvaite (tel nr. 861409503) www.sidabrine.lt
Ir as svajoju apie fotosesija gamtoje velyva pavasari Gal ka rekomenduotumet Kaune ar aplink
Sellija, visų pirma išsirinkit fotografą Fotografai neretai turi subūrę savo patikimą komandą, galėsit pasiklausti dėl makiažo. Fotografės moterys dažnai ir pačios gali padaryti makiažą
Labai grazus,bet ir brangokas malonumas,mane fotografavo sesute,kuriai14 metu,jos hobis fotografuoti,likau labai labai patenkinta ir uz dyka o dar lius superinis laikas:)Jai butu kam idomu atsiusciau foto,nereklamuoju,ji net turbut nesutiktu kanors fotografuot,tik i tema parasiau
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 01 06, 19:48)
sveikos,gal butu kokiu svieziu atsiliepimu apie fotostudija.org? man labai patiko ju foto tik neradau foto gamtoje,o as pati pavasari noriu fotografuotis tik grynam ore,jokiu uzdaru patalpu
Siaip labai fainas ir isradingas fotografas
Tomas visuomet iesko idomiu, nestandartiniu sprendimu