Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

O man visai nesinori taip daznai tokiose fotosesijose naudojamo nuogumo... nzn, man kazkaip nelabai tokios foto.. schmoll.gif
va is pateiktu nuorodu radau man patinkanti nuotrauku stiliu wub.gif http://www.fotopaste...tukes/index.php
reikes palaukt pavasario ir planuotis tokia fotosesija. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 12 18, 19:50)
O man visai nesinori taip daznai tokiose fotosesijose naudojamo nuogumo... nzn, man kazkaip nelabai tokios foto.. schmoll.gif
va is pateiktu nuorodu radau man patinkanti nuotrauku stiliu  wub.gif  http://www.fotopaste...tukes/index.php
reikes palaukt pavasario ir planuotis tokia fotosesija.  nestuke.gif

O čia jau tikros nuotraukos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka_v @ 2010 11 11, 19:57)
oho - tiek ilgai laukti... as irgi pas Rosita sia savaite fotografavausi, lauksiu nuorodos i nuotraukeles, bet kad tvarkymas dar tiek ilgai truks irgi ne neisivaizdavau... sad.gif(

Jo jo, uzsiverte jie darbais... ir matyt dar nelabai organizuotis moka... menininkai..
As laukiau savo nuotrauku ... metus....... ir aisku visokiu bedeliu prikurdavo... net juokingu kartais siais laikais....
Bet pagaliau turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2010 12 22, 12:04)
Jo jo, uzsiverte jie darbais... ir matyt dar nelabai organizuotis moka... menininkai..
As laukiau savo nuotrauku ... metus....... ir aisku visokiu bedeliu prikurdavo... net juokingu kartais siais laikais....

o kokybe tenkina???na,jei tiek ilgai laukti,tai biski kosmaras gaunas...
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2010 12 22, 13:04)

blink.gif doh.gif
Man žadėjo Kalėdoms. Nejau pamelavo? verysad.gif
Atsakyti
nepykit, įsiterpsiu - neišlaikiau... blush2.gif

Neatrodo normalu, kai nėščiosios fotosesijos nuotraukos atiduodamos po metų.... blink.gif net vestuvėms tai būtų mažų mažiausia amoralu... doh.gif taip ir antrą vaikiuką galima pagimdyt, pirmojo nėštumo foto dar neatgavus...

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 12 22, 23:02)

Neatrodo normalu, kai nėščiosios fotosesijos nuotraukos atiduodamos po metų.... blink.gif  net vestuvėms tai būtų mažų mažiausia amoralu...  doh.gif  taip ir antrą vaikiuką galima pagimdyt, pirmojo nėštumo foto dar neatgavus...

Mano pirmoji mintis.

Pats esu fotografas ir neįsivaizduoju, kaip nuotraukų paruošimas gali užtrukti tiek ilgai. Galiu įsivaizduot save tokioje situacijoje, kuomet dėl darbų gausos (tikrai GAUSOS, pavyzdžiui, kiekvienas mėnesio savaitgalis skirtas vestuvėms) galėčiau vestuvines nuotraukas ruošdamas užtrukti du mėnesius. Bet tai vestuvinės nuotraukos - jų gali būti ir 500, ir daugiau, nekalbant apie kitą užimtumą, studijas - tenka ne vieną naktį iš eilės pasėdėt ir pasėdi, darbas, ir gali kalbėt kiek nori koks menininkas esi ir kokį meną darai (dažnai net nenutuokia tokie menininkai kas išties yra menas), tai nėra pateisinimas ir pasiteisinimas (jei fotografas gausiai rėkia esąs menininkas, jis greičiausiai eilinis chaltūršikas, nenutuokiantis net paprastų kompozicijos taisyklių ir gudrybių).

Bet fotosesijos darbus ruošti metus? Pasityčiojimas iš kliento. Man net keista kaip tiek ilgai galima laukti - negi mamyčių kantrybė išties tokia beribė?
Atsakyti
QUOTE(šalikas @ 2010 12 22, 22:12)
Mano pirmoji mintis.

Pats esu fotografas ir neįsivaizduoju, kaip nuotraukų paruošimas gali užtrukti tiek ilgai. Galiu įsivaizduot save tokioje situacijoje, kuomet dėl darbų gausos (tikrai GAUSOS, pavyzdžiui, kiekvienas mėnesio savaitgalis skirtas vestuvėms) galėčiau vestuvines nuotraukas ruošdamas užtrukti du mėnesius. Bet tai vestuvinės nuotraukos - jų gali būti ir 500, ir daugiau, nekalbant apie kitą užimtumą, studijas - tenka ne vieną naktį iš eilės pasėdėt ir pasėdi, darbas, ir gali kalbėt kiek nori koks menininkas esi ir kokį meną darai (dažnai net nenutuokia tokie menininkai kas išties yra menas), tai nėra pateisinimas ir pasiteisinimas (jei fotografas gausiai rėkia esąs menininkas, jis greičiausiai eilinis chaltūršikas, nenutuokiantis net paprastų kompozicijos taisyklių ir gudrybių).

Bet fotosesijos darbus ruošti metus? Pasityčiojimas iš kliento. Man net keista kaip tiek ilgai galima laukti - negi mamyčių kantrybė išties tokia beribė?

drinks_cheers.gif Sveikas gyvas, kolega biggrin.gif

dėl tos pat priežasties ir stebiuosi... net didžiausia grandai vestuvių nuotraukas atiduoda maximum po 4-6 mėnesių... ir jų kiekiai bei kokybė - toli gražu iki šių - metus gamintų... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 gruodžio 2010 - 22:16
Šiandiena gavau fotosesijos nuotraukas. Kaip žadėjo Rosita nuotraukas paruošė Klaėdoms. Sutvarkė per 2 mėn. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 12 18, 20:50)
va is pateiktu nuorodu radau man patinkanti nuotrauku stiliu  wub.gif  http://www.fotopaste...tukes/index.php
reikes palaukt pavasario ir planuotis tokia fotosesija.  nestuke.gif

grazios nuotraukos,gaila,ziema gims,neiseis tokios fotosesijos aptureti ax.gif nebent tik studijoj dar ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2010 12 23, 00:02)

Neatrodo normalu, kai nėščiosios fotosesijos nuotraukos atiduodamos po metų.... blink.gif  net vestuvėms tai būtų mažų mažiausia amoralu...  doh.gif  taip ir antrą vaikiuką galima pagimdyt, pirmojo nėštumo foto dar neatgavus...

man tai taip pat nenormalu toks ilgas laukimas,man normalu pora savaiciu,menesi ilgiausiai jau g.gif
Atsakyti
sveikos,gal butu kokiu svieziu atsiliepimu apie fotostudija.org? man labai patiko ju foto smile.gif tik neradau foto gamtoje,o as pati pavasari noriu fotografuotis tik grynam ore,jokiu uzdaru patalpu schmoll.gif
Atsakyti
labutis visoms 4u.gif

norėjau pasiteirauti, gal žinot kokį neblogą fotografą (-ę) nėščiosios fotosesijai klaipėdoje?

labiau norėčiau fotosesijos lauke, pievose kur nors, bet kad metų laikas nekoks pasitaikė verysad.gif
o studijinėse nuotraukose labiausiai nemėgstu to perdėto nuogumo... aš net po savo namus nuoga nevaikštau, o čia prie svetimo žmogaus blush2.gif

QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 12 18, 18:50)

drinks_cheers.gif
Atsakyti