Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

QUOTE(Kotryna @ 2010 10 11, 14:28)
Aš likau sužavėta šios fotografės darbais. Pati pas ją nusifotografavau. Labai gražu, lengva bendrauti, fotogarfuotis.
Informacija apie kainas ir nuolaidas čia 4u.gif

Paveikslavausi, bet juokas juokais nuotraukų vis dar laukiu bigsmile.gif Paveikslavimas buvo birželio 21 dieną o šiandien jau lapkričio 6 lotuliukas.gif Įdomu ką ten tvarko ką ten daro biggrin.gif Kai klausiau ar nuotraukų dar tikėtis tai papasakojo kad tai į šlamštą matyt mano laiškai nueina nes jų negauna. bet įdomus variantas kad kai klausiu apie nuotraukas tai laiškai šlamšte atsiduria, o kai užklausiau apie mažylės paveikslavimą tai laiškai nukeliavo kur reikia bigsmile.gif Pavadinkime tai sutapimu hihihi.gif Turėjo praeitą savaitę išsiūti jau kompaktą. Matyt siunčiu per Ameriką lotuliukas.gif doh.gif Žodžiu tikiuosi bent jau šiemet nuotraukas gauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 11 06, 15:07)
...Turėjo praeitą savaitę išsiūti jau kompaktą. Matyt siunčiu per Ameriką  lotuliukas.gif  doh.gif Žodžiu tikiuosi bent jau šiemet nuotraukas gauti  biggrin.gif

O tai tau. g.gif
Šiandiena nusiunčiau numerius nuotraukų kurias atsirinkau, palauksiu 2 savaites ir skambinsiu.
Atsakyti
Nugi pagaliau nuotraukas gavau biggrin.gif Matyt komentaras šioje temoje suveikė biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2010 11 06, 17:51)
O tai tau. g.gif 
Šiandiena nusiunčiau numerius nuotraukų kurias atsirinkau, palauksiu 2 savaites ir skambinsiu.

Man irgi buvo zadeta per 2 savaites atsiusti nuoroda i nuotraukas, kad galeciau atsirinkti. Baigiasi jau 3 savaite, o ziniu jokiu. Ot nemegstu, kai pazadama, o paskui paciai reikia prasyti ir ieskoti tai, kas priklauso. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marlene @ 2010 11 10, 14:02)
Man irgi buvo zadeta per 2 savaites atsiusti nuoroda i nuotraukas, kad galeciau atsirinkti. Baigiasi jau 3 savaite, o ziniu jokiu. Ot nemegstu, kai pazadama, o paskui paciai reikia prasyti ir ieskoti tai, kas priklauso.  doh.gif

Skambinkit, priminkit. Man po skambučio kitą dieną atsiuntė. Bet, kad nuotraukas dailins tvarkys 2-3 mėn. doh.gif Kažkaip kai tarėmės, sutartį rašėm apie tai neužsiminė unsure.gif
Atsakyti
oho - tiek ilgai laukti... as irgi pas Rosita sia savaite fotografavausi, lauksiu nuorodos i nuotraukeles, bet kad tvarkymas dar tiek ilgai truks irgi ne neisivaizdavau... sad.gif(
Atsakyti
O man sita mergaite labai graziai dirba ir kainos nesikandzioja. Asmenines taip pat labai grazios.

Fotografas

Kas nors padovanokit man fotosesija blush2.gif
Atsakyti
as savo arbuziuka pas stai sia fotografe iamzinau: www.photo-she.com
Silta atmosfera, lengvas bendravimas, be jokios itampos. Smagumelis buvo 4u.gif
Buvom visa seima, tai ir as viena ir su vyresnele dukryte, ir visi kartu pamodeliavom biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazios man sios fotosesijos, tik man nepatinka kai visai nuogos mamos, as gal senamadisku paziuru,bet man labai grazus,kad tai ko geriua nematyti butu pridengta..
mano drauge nusifotografo ir rode savo nescios nuogas nuotraukas, tai man buvo vulgaroka ziureti tik tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
o mane fotografavo pažįstamas fotografas smile.gif šitam reikalui sutaupiau
turi fonus, atvažiuoja į kliento namus... ten ir rūbų daugiau,jeigu kils naujų idėjų... o ir sava aplinka, tai maloniau

Mano nuotraukos

Atsakyti
QUOTE(lenciajka @ 2010 12 18, 19:08)
o mane fotografavo pažįstamas fotografas smile.gif šitam reikalui sutaupiau
turi fonus, atvažiuoja į kliento namus... ten ir rūbų daugiau,jeigu kils naujų idėjų... o ir sava aplinka, tai maloniau

Mano nuotraukos

Labai prašau nesupykti, bet nereikėjo pataupyt, verčiau nusisamdyt tikrą fotografą. Tai ne nėštukės fotosesija. Nežinau kaip galima nėštukę aprengt "seksovais" rūbais ir pasodint ant seno lagamino.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šalikas @ 2010 12 18, 18:13)
Labai prašau nesupykti, bet nereikėjo pataupyt, verčiau nusisamdyt tikrą fotografą. Tai ne nėštukės fotosesija. Nežinau kaip galima nėštukę aprengt "seksovais" rūbais ir pasodint ant seno lagamino.. smile.gif

o aš nepykstu.. fotosesija daryta namie.. ir rezultatas būtent toks, kokio norėjau... kitą savaitę fotografuosimes studijoje ir lauke... ir žinau kokias nuotraukas jis daro, nes jau N metų fotografuoja.. liko visai nedaug laiko... tai noriu įamžinti šitą laikotarpį įvairiais būdais
Atsakyti