Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

Tikrai labai daug perskaičiau rekomendacijų, todėl taip pat norėčiau papildyti dar vienu žmogučių, jis man labai artimas, mielas ir šiltas - nuotraukos tobulos wub.gif Tiek dėmesio ir atsidavimo sulauki nedažnai, ačiū jai labai. Įdedu psl. ten tikrai galima rast ir mus, atskirai nemesiu, kad neužimt daug vietos smile.gif

Fotografė wub.gif
Atsakyti
as noriu pasidziaugti malonia fotosesija pas Raimunda Bulota (Kaune). Pati labai nemegstu fotografuotis, bet labai norejom pilvuko ir visos seimynos nuotrauku, tai prisiruosem siam "darbui" thumbup.gif fotografas su asistente sugebejo sukurti labai malonia ir jaukia atmosfera, rado bendra kalba su mano zirziancia dukryte. Net nejauciau diskomforto apsinuogindama, nors eidama buvau pasiryzusi tikrai to nedaryti blush2.gif Tokie ispudziai po fotosesijos, tikiuosi ir pacios nuotraukos tokius pacius ispudzius paliks. Laukiam nesulaukiam, kol jas pamatysim, turetume gaut po savaiteles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėlytė @ 2010 10 03, 17:26)

Kokios grazios foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2010 10 03, 20:51)
Kokios grazios foto  wub.gif

Manau svarbiausia, nesvarbu ką pasirinksi, svarbu, kad fotografas ir fotografuojamas suprastų ir patiktų be žodžių. Tuomet ir darbas lengvai einas, ir nuotraukos išeina TOKIOS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*ruta* @ 2010 10 03, 20:21)
as noriu pasidziaugti malonia fotosesija pas Raimunda Bulota (Kaune). Pati labai nemegstu fotografuotis, bet labai norejom pilvuko ir visos seimynos nuotrauku, tai prisiruosem siam "darbui"  thumbup.gif  fotografas su asistente sugebejo sukurti labai malonia ir jaukia atmosfera, rado bendra kalba su mano zirziancia dukryte. Net nejauciau diskomforto apsinuogindama, nors eidama buvau pasiryzusi tikrai to nedaryti  blush2.gif Tokie ispudziai po fotosesijos, tikiuosi ir pacios nuotraukos tokius pacius ispudzius paliks. Laukiam nesulaukiam, kol jas pamatysim, turetume gaut po savaiteles  thumbup.gif

Mes ir planuojam pas Raimunda Bulota fotografuotis, tik biski kirba baime, nes jo pavyzdiniu foto su nestuke nesu maciusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAdene @ 2010 10 05, 21:45)
Mes ir planuojam pas Raimunda Bulota fotografuotis, tik biski kirba baime, nes jo pavyzdiniu foto su nestuke nesu maciusi  g.gif

nuejus pas ji paprasyk parodyt nuotrauku, turi jis ten ju kelis albumus. Mes beziurint jas aptarem kokiu mes nuotraukeliu noretume, kas mums priimtina ir pan. Nors pradziai truputi nugasdino, kad ten daugiau visai nuogu foto, bet po to nuramino, kad darom kaip kam priimtina smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Kokią fotografę galite rekomenduoti Kaune? Kokios kainos nėščiosios fotosesijos? Kiek nuotraukėlių padaro? blush2.gif Man viskas įdomu iki smulkmenų, nes norisi pačios geriausios fotografės tokiam įvykiui įamžinti už prieinamą kainytę blush2.gif smile.gif 4u.gif
Papildyta:
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2010 10 11, 13:37)
Sveiki. Kokią fotografę galite rekomenduoti Kaune? Kokios kainos nėščiosios fotosesijos? Kiek nuotraukėlių padaro? blush2.gif  Man viskas įdomu iki smulkmenų, nes norisi pačios geriausios fotografės tokiam įvykiui įamžinti už prieinamą kainytę  blush2.gif  smile.gif  4u.gif
Papildyta:
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Aš likau sužavėta šios fotografės darbais. Pati pas ją nusifotografavau. Labai gražu, lengva bendrauti, fotogarfuotis.
Informacija apie kainas ir nuolaidas čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ruta* @ 2010 10 06, 20:24)
nuejus pas ji paprasyk parodyt nuotrauku, turi jis ten ju kelis albumus. Mes beziurint jas aptarem kokiu mes nuotraukeliu noretume, kas mums priimtina ir pan. Nors pradziai truputi nugasdino, kad ten daugiau visai nuogu foto, bet po to nuramino, kad darom kaip kam priimtina  smile.gif

Tai ir musu laukia tas pats procesas si savaitgali smile.gif Nuogu foto ir as nenoriu ax.gif

QUOTE(Kotryna @ 2010 10 11, 15:28)
Aš likau sužavėta šios fotografės darbais. Pati pas ją nusifotografavau. Labai gražu, lengva bendrauti, fotogarfuotis.
Informacija apie kainas ir nuolaidas čia 4u.gif

Manau kiekvienam "skonio" reikalas, nes man siaip paziureti sios fotografes foto idomios, bet man asmeniskai nepatinka, kad visos foto labai tamsiu fonu ir daug dirbta su power point. Man nestuke atrodo graziausia kuo naturaliau, kuo naturalesneje aplinkoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAdene @ 2010 10 12, 14:10)
Manau kiekvienam "skonio" reikalas, nes man siaip paziureti sios fotografes foto idomios, bet man asmeniskai nepatinka, kad visos foto labai tamsiu fonu ir daug dirbta su power point. Man nestuke atrodo graziausia kuo naturaliau, kuo naturalesneje aplinkoje  g.gif

Jus labai teisi.Tai skonio reikalas ir ne kabutėse. biggrin.gif
Man būtent tokios nuotraukos gražios, meniškos. Myliu savo kūna, man jis gražus, o jei fotomeninkė tai dar gražiai apipavidalina, gaunasi meno kūrinys.

Gražios jums fotosesijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAdene @ 2010 10 12, 14:10)
daug dirbta su power point

Tai yra skaidrių pristatymo programa mirksiukas.gif
Nuotraukas retušuoja su photoshopu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2010 10 12, 15:16)
Gražios jums fotosesijos 4u.gif

Dekui, tokia ir buvo, dabar laukiam rezultatu rolleyes.gif

QUOTE(Irunia @ 2010 10 19, 14:51)
Tai yra skaidrių pristatymo programa mirksiukas.gif