Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

! 
ši tema nėra skirta nelegaliai paslaugų reklamai, savireklamai ir skelbimams. Tokio pobūdžio komentarai ištrinti. Primename forumo taisykles:

Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@adnet.lt

Atsakyti
mes buvom fotosesijai pas fotografe Kristina Vilniuje. Ji fotkina savo namie, mini studijeleje arba galima tartis kieme arba kazkur pas Jus. Fotkina naturaliam apsvietime. Buvau su pilvuku ir dar su savo dviem neklauzadom, betfotografe kantri tai viskas vyko puikiai. Siaip ja rinkausi, nes man jos foto pasirode tikrai meniskos, be ryskiu fonu. Dar kol kas rezultatu laukiam, bet cia jos puslapis tai galit paziuret.
ŠTAI ČIA

Beje man ir kaina l. gera buvo apie 70 foto 150 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonita28: 23 liepos 2010 - 08:31
QUOTE(Rkatyte @ 2010 06 22, 13:17)
Aš per pirmąjį nėštumą fotografavausi pas Čekanavičių - labai patiko  thumbup.gif
Fotosesija truko ~ 2 val., kainavo 250 Lt, pats fotografas labai šiltas, malonus, likome su vyru sužavėti. Iš karto po fotosesijos atidavė visas padarytas nuotraukas įrašytas į CD, iš jų turėjau išsirinkti kelias (nepamenu, 4 ar 6), kurias retušavo jo draugė. Tas truko truputį ilgiau, gal ~ 4 mėn, bet kažkaip po gimdymo ne nuotraukos rupėjo  ax.gif

Per antrąjį nėštumą vėl norėčiau fotosesijos, peržiūrėjau didžiąją dalį įdėtų tinklapių, kol kas tik Evafoto patiko, bet kaina 350 Lt (už 20 nuotraukų) kaip ir nėra maža. O dėl Čekanavičiaus nesupratau - ar duoda 3 retušuotas nuotraukas, ar iš visos fotosesijos 3 nuotraukas - nes tada tai neverta  blink.gif

Normaliai iš fotosesijos norisi pasidaryti ~ 20 nuotraukų, - kad būtų ką į albumą susidėti. Aš porą Čekanavičiaus darytų nuotraukų pasigaminau A4 ir dar didesnio formato, jos puikios kokybės, gali net plakatą darytis.

Labas , nestuke.gif nestuke.gif

Turbut sena netikslia info turi apie Cekanaviciu - duoda tikrai ne 3 nuotraukas - gali pasirinkt 5 , jos retusuojamos ir iv. variantais irasomos CD - na , sake ne maziau 15 nuotrauku gaunasi .

Man mama , kai suzinojo , kad laukiuosi (nesakiau kol pati nepamate 4u.gif ) sugalvojo is to dziaugsmo iteikti man dovana .As paprasiau kvietimo fotosesijai pas Cekanaviciu , tai nupirko net 2 thumbup.gif thumbup.gif - viena pas ji , o kita pas Rosita Patupaite .Sake , kad pamaciusi ju abieju nuotraukas negalejo nusprest , pas kuri graziau ... Zodziu , dabas laukiu 5 menesiuko ir keliausiu isiamzinti , o paskui dar paauginsiu pilvuka ir vel thumbup.gif thumbup.gif
As irgi paziurejau ju nuotraukas http://rositapatupaite.puslapiai.lt/ ir http://www.cekanavicius.lt/ . Gerai , kad mama nupirko kvietimus pas abu - nezinau , kaip pati buciau pasirinkus ax.gif Man ju visos nuotrauikeles labai grazios smile.gif

Del kainu , tai mama pataike , kai vyko akcija , tai kvietimas pas Cekanaviciu kainavo 179 Lt , o pas Rosita Patupaite - 99 Lt .

Jauciuosi thumbup.gif

Pasidalinkit patirtim , ar reiketu vestis vyra , as lyg ir noreciau , vyras irgi nieko pries ...
Atsakyti
QUOTE(* Arti Širdies * @ 2009 10 22, 22:08)

gal dar šią nuorodą galima pridėti:
www.fotobalionelis.lt
Atsakyti
ir man dar labai idomu, ka galima veikti su 70 nuotrauku, man atrodo, kad geriau kelios bet tikrai labai geros idomios nuotraukos
Atsakyti
Sveikos, merginos,
o gal galite pasakyti pas Ritą einant į fotosesiją ką reikia turėti su savimi, ar ji pati turi ten kokių paklodžių ar ko ten ? Ir kaip vyksta ta fotosesija? Ar ji tikrai maloniai bendrauja, man tai žiauriai yra svarbu? Ar ji dar padaro ir popierinį variantą, ar tik CD?
Ačiukas už info iš anksto blush2.gif Norim su vyru pasifotkinti pilvuziuką, o jos nuotraukos man visai patiko, bet jokios info jos tinklalapyje nėra, tai ir nežinau kų daryti ax.gif
Atsakyti
Aciu uz naudingas nuorodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2010 01 29, 21:11)
niu nezinau, pirma karta apie siuos fotografus girdziu, nors irgi nemazai domejausi, tai galiu pasakyt, kad kainos tikrai nera zemos,  kiek supratau fotkina  ne savo namuose (fotostudijoje), o tik kliento ar gamtoje, ziemos metu gamtoj manau nuogo pilvo nepafotkinsi....savo namuose tokiais rakursais kaip pateiktose  tinklapyje nuotraukomis mano vyras mane taip pafotkina, na bet cia tik mano nuomone smile.gif
o gal cia tik reklamyte, ka wink.gif

na, tikrai kiek zmoniu tiek nuomoniu g.gif man asmeniskai cekanaviciaus foto slykscios ir nesvankios yra - tikrai gedyciausi rodyti kam nors tokias nuotraukas doh.gif (prasau neisizeisti jo gerbeju) ax.gif
o ner grazesniu foto uz fotopasteles wub.gif ir ta kaina tikrai nebeatrodo tokia didele, juolab kad tai tikrai ilgalaike investicija - negali zinot kada dabar pasikartos tokia magiska akimirka wub.gif
ir apskritai, nepatinka man nuogu ar pusnuogiu nestukiu foto schmoll.gif kazkaip... net nezinau... tokias foto nebent giliai spintoj paslepus laikyt reiktu blush2.gif nes nebelieka kazkokio zavesio... bent jau mano nuomone unsure.gif
bet yra kurioms patinka, tik tokioms nieko parekomenduot negaliu biggrin.gif
radau dar kelis fotografus: www.fotoperlas.lt (ju puslapi nestukiu nuotrauku nera, bet esu macius ju nuotrauku gyvai tai nerealiai patiko), individualios fotosesijos kaina(mieste arba gamtoj-bent jau draugai tiek mokejo-350 Lt, uz 70 retusuotu nuotrauku ir filmuka)
ir dar sitoj temoj labai idomu varianta radau - www.jurgitosdizainas.lt... reikes pagalvot g.gif fotosesija ketinam daryt ziema, kai jau pilvukas bus didelis nestuke.gif as, mb ir musu pilvukas butinai gamtoj, o jei snigtu tai is vis nerealu butu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 25 rugpjūčio 2010 - 15:11
Sveikos,

O gal kas nors turite atsiliepimu apie Raimunda Bulota (Kaune)? Gal kuri pas ji esate buvusi? Pas ji drauge su seima turejo fotosesija, bet ne nesciosios, tai nuotraukeles tikrai grazios wub.gif Tik narandu jo darytu nesciuju fotosesiju pavyzdziu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ruta*: 06 rugsėjo 2010 - 13:47
O sakykit Auriella Kaune jau nebedaro fotosesiju? Neberandu jokios info...
Atsakyti
QUOTE(vajuke @ 2010 09 07, 11:57)
O sakykit Auriella Kaune jau nebedaro fotosesiju? Neberandu jokios info...

Parašykite jai AŽ ir paklauskite smile.gif
Atsakyti

Pirmaji nestuma iamzinom fotosesijoj pas R. Cekanaviciu. Gera prisimint, gera ziuret tas nuotraukas wub.gif
Atsakyti