Įkraunama...
Įkraunama...

Fotosesijos nėštukėms

! 
ši tema nėra skirta nelegaliai paslaugų reklamai, savireklamai ir skelbimams. Tokio pobūdžio komentarai ištrinti. Primename forumo taisykles:

Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@adnet.lt

Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2010 05 25, 23:54)
uijjjj uzsukau pasishniukshtinet gal kas nauju fotkiu parodys, bet kazko niekas cia nesirodo savo fotosesiju  verysad.gif 

as apturejau fotosesija pajuryj, ant olando kepures, nuotraukytes bus uz 3sav, tai jau dvi praejo, liko 1 belaukt o tai laukiu nesulaukiu kas ten per rezultatas isejo, nes teko ir su botais po jura braidyt  doh.gif  lotuliukas.gif

O gal gali pasakyt, pas koki fotografa(-e) buvai? Planuoju ir as fotosesija Klaipedoj, bet dar neapsisprendziu, koki fotografa rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Vidule28 @ 2010 06 02, 18:34)
O gal gali pasakyt, pas koki fotografa(-e) buvai? Planuoju ir as fotosesija Klaipedoj, bet dar neapsisprendziu, koki fotografa rinktis.

www.fotopastele.lt jie ne is klaipedos, is vilniaus. taciau tikrai grazios foto, rekomenduoju nes pati jau foto turiu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi uzsiraseme fotosesijai pas www.redluk.lt
Laukiam nesulaukiam thumbup.gif

Gal galite pasidalinti nuomonem apie laika, nuo kada einate fotografuotis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2010 06 06, 01:16)
www.fotopastele.lt jie ne is klaipedos, is vilniaus. taciau tikrai grazios foto, rekomenduoju nes pati jau foto turiu  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Grazios labai Fotopasteles fotos, bet jau kainos irgi "grazios" unsure.gif Mano nuomone labai jau "uzlenktos" schmoll.gif
Atsakyti
Silviciukas, graziausias pilvukas, tinkamas sesijoms yra 32-37 savaiciu. 4u.gif
Zinoma, kiekvienos laukimas skirtingas, ir vienos graziau atrodo su mazesniu, kitos su didesniu.
Man idomu ar kuri bandet daryti sesija kur iamzinama kas menesiukas ir gale jau mama su kudikeliu ant ranku? Idomu suzinoti, ar butu kam idomu toks pilvuko augimo iamzinimas nuotraukose? 4u.gif
Atsakyti
o kiek kainuoja mazdaug tokios foto sesijos? blush2.gif
Atsakyti
Aš per pirmąjį nėštumą fotografavausi pas Čekanavičių - labai patiko thumbup.gif
Fotosesija truko ~ 2 val., kainavo 250 Lt, pats fotografas labai šiltas, malonus, likome su vyru sužavėti. Iš karto po fotosesijos atidavė visas padarytas nuotraukas įrašytas į CD, iš jų turėjau išsirinkti kelias (nepamenu, 4 ar 6), kurias retušavo jo draugė. Tas truko truputį ilgiau, gal ~ 4 mėn, bet kažkaip po gimdymo ne nuotraukos rupėjo ax.gif

Per antrąjį nėštumą vėl norėčiau fotosesijos, peržiūrėjau didžiąją dalį įdėtų tinklapių, kol kas tik Evafoto patiko, bet kaina 350 Lt (už 20 nuotraukų) kaip ir nėra maža. O dėl Čekanavičiaus nesupratau - ar duoda 3 retušuotas nuotraukas, ar iš visos fotosesijos 3 nuotraukas - nes tada tai neverta blink.gif

Normaliai iš fotosesijos norisi pasidaryti ~ 20 nuotraukų, - kad būtų ką į albumą susidėti. Aš porą Čekanavičiaus darytų nuotraukų pasigaminau A4 ir dar didesnio formato, jos puikios kokybės, gali net plakatą darytis.
Atsakyti
mes fotografavomes pas Eva, likom labai patenkinti ir pacia fotosesija ir rezultatu. kaina 250 uz 20 nuotrauku, jeigu nori daugiau 10 litu iki 10 nuotrauku ir po 5 jei daugiau. Buvo tikrai verta, issirinkom 41 nuotrauka, labai smagus prisiminimas, noreciau ir leliuka pas ja nufotografuot
Atsakyti
QUOTE(raimak @ 2010 03 29, 13:12)
Galiu ir as pasiulyti viena mergina, kuri noriai ir uz prieinama kaina jau iamzino keleta svarbiu musu gyvenimo ivykiu. Keletas jos darbu pvz. yra cia:
www.jurgitosdizainas.lt

Radau ja per draugu draugus (kaip iprasta LT). Po fotosesijos gavau apie 50 foto. Mergina pasirode paprasta, paslaugi, o ir rezultatas mus tenkino. Ji kaina buvo ivardijusi iki 150 Lt, o po visko paeme 100 Lt

labai dziaugiuosi, kad likus kelioms dienoms iki gimdymo ryzausi ir paklausius jusu patarimo del sios fotografes pasidarem nuostabiu foto wub.gif
O dabar dar fotografes Jurgitos deka ir zvaigzdemis patapom tongue.gif
user posted image

Man si fotografe - nuostabus atradimas wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės,

Seniai čia lankiausi.. Bet noriu pasidalinti gyvais įspūdžiais- nesilaukiu, nes du lelius jau turiu, tačiau kitais reikalais lankiausi Kėdainių ligoninėje, akušeriniam. Tai ten kabo daug nuostabių nuotraukų- lyg paveikslų. Likau sužavėta- ten ir besilaukiančių ir vaikų nuotraukos. Labai gražu. Apačioj buvo užrašas
www.vaiku-fotografai.lt. Namie specialiai pažiūrėjau. Man patiko... net saldu.
Papildyta:
Čia pavyko nukopijuot nuorodą į tą psl. Nereiks copy-paste daryti, jei bus smalsu.
http://www.vaiku-nuo...nuotraukos.html
Atsakyti
Man patinka nabija.lt nuotraukos wub.gif

Aš tai visai norėčiau fotosesijos, tačiau... Man kažkaip gaila pinigėlių tokiems dalykams doh.gif O ir MB nėra labai jau mėgėjas fotkintis - o aš norėčiau kartu ax.gif

O gal visgi dar sumąstysim ax.gif Vistiek profesionalios nuotraukos - tai ne mėgėjiškos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 15 liepos 2010 - 19:07