Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sugirdot vaistus ir vitaminus?

Aš irgi visą laiką vargau su tuo išspjovimu. Vitaminus dar gerdavo, bet kai pamatydavo, kad ipilu i šaukštelį žuvų taukus, tai užsimerkdavo, stipriai sučiaupdavo lupytes ir purtydavo galvytę, kad nenori. O kiek kartų yra viską išspjovus doh.gif . Dabar mes susirgom, o vaistukų irgi negeria. Tai gerai, kad čia pasiskaičiau apie vaistukų davimą su švirkštu, tai dabar ir pati tai praktikuoju drinks_cheers.gif . Labai geras būdas vaistukams nugerti, nes nors ir neišsižioja vaikelis, tai vistiek švirkštą ikišu pro lupytes ir po biški suleidžiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano lelius geria visus vaistukus. Nesvarbu, ar skanūs, ar ne. biggrin.gif Jokiu būdu negalima užkimšti nosytės girdant vaistukus. Vaikiukas gali užspringti gaudydamas orą ir įkvėpti vaistukus į plaučius. Šitoks bandymas sugirdyti vaistukus gali pasibaigti leliuko mirtimi. cry.gif Aš girdau šaukšteliu pusiau gulimoje padėtyje. Kai išgeria vaistukus, visada pagiriu.
Atsakyti
Kol vaiks visai mažiukas buvo, be problemų visus vaistus gėre, dabar 9 mėnėsių bičiukas rodo charakterį. Nei su švirkštu nei su šaukštu vaistų neisiūlysi schmoll.gif Ir tarp dantenų purškiau - išspjauna viską. Dabar gydau peršalimą, tai vienas vargas doh.gif
Atsakyti
o as turiu spec soske vaistukams sugirdyti ax.gif tai tokia paprasta soske su mazu kaip indeliu. vaikiukas ciulpdamas pats pamazu isgeria thumbup.gif kur ta soske galima nusipirkti nezinau, nes man ja padovanojo forumiete Danguole55 gal jos paklawskit.
Atsakyti
žinai boruzka, gerą idėją davei su ta soske. aš į buteliuko soskę ipyliau vaistukus ir paguldžiusi vaiką daviau jam žįsti. Be problemu visus vaistukus taip sugirdžiau thumbup.gif
Atsakyti
As duodavau is pacio maziausio svyrksto (nuemus adata be abejo) biggrin.gif bet labai patogu tikrai, ir neissilieja. schmoll.gif
Atsakyti
Mum tai pats geriausias vaistu isgerimo budas, tik svirkstukas..Cia jau to atveju kai nebenori is sauksciuko imt. To prireike nuo tada, kai sirgo, ir kai jau zinojo jei atnesu sauksta tai zino kad su neskaniais vaistukais, tai iskart purto galvyte kad ne. Tad ememes svirkstuko.Ir labai pasiteisino thumbup.gif
Atsakyti
mes tai irgi šaukšteliu viska geriam thumbup.gif , odar bandžiau ir sirupo dozatoriumi, kaip švirkštuku, tai labai patogu ir lengva thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Liuks daiktas mums yra pipete. thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Juste @ 2005 07 03, 20:17)
Mum tai pats geriausias vaistu isgerimo budas, tik svirkstukas..Cia jau to atveju kai nebenori is sauksciuko imt. To prireike nuo tada, kai sirgo, ir kai jau zinojo jei atnesu sauksta tai zino kad su neskaniais vaistukais, tai iskart purto galvyte kad ne. Tad ememes svirkstuko.Ir labai pasiteisino  thumbup.gif

mes irgi jums pritariam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Teko karčias tabletes 2 metukų dukrai nuo kosulio girdyti. Tai nusipirkdavau "Siestos" šokoladą su riešutukais, jį praskėsdavau, ir tarp vafliukų patrupinus tą tabletę, vėl sulipindavau į šokoladuką ir taip duodavau, tai žinokit net nepastebėdavo thumbup.gif

Saldžių sirupų deja niekaip nesugirdau, ji nuo saldumo apsivemia, tai naudos lygiai 0.

Esant galimybei perku tabletes arba spirituotą koncentratą. Tai va su tuo spirituotu irgi smagu, nes mano draugužė mėgsta alų, tai aš tą spirituotą praskiedžiu su vandenuku, kad ne taip aštru būtų, įpilu į stikliuką, visa šeima į stikliukus irgi prisipila ko nors laugh.gif, pasistatom butelį alaus ir tipo visi susidaužiam ir geriam. Nu iš šono gal baisiai atrodo ax.gif , bet čia vardan vaiko sveikatos smile.gif
Atsakyti
Maniškis tai irgi kuo puikiausiai ir net pasičepsėdamas iš šaukštelio geria vaistukus. Ir net supyksta kad mažai daviau, nors mums tik 4 mėnesiai smile.gif
Atsakyti