mano kleckutis kai sirgo, vaistukus girdžiau švirkštuku. ir matuoti dozę patogu ir visas turinys tikrai atsiranda vaikučio burnytėj
Kai gulėjome ligoninėje vaistukus duodavo gerti iš tokių mažų buteliukų plačiais kakliukais - pasirodo tikrai labai patogu, neišsilaisto.
su svirkstu
aš girdau prieš valgį, nes po valgio atsisako gerti vaistus.
Girdau iš mažos stiklinės arba nwet nuo avent buteliuko dangtelio, o šį dar ir pakramtyti gali
Girdau iš mažos stiklinės arba nwet nuo avent buteliuko dangtelio, o šį dar ir pakramtyti gali
Iš švirkšto. O dabar tai jau ir iš saukštelio.
Labai lengvai.Mano dukryte sirgo jau pora kartu ir kuo toliau tuo proingesne darosi viska supranta. Geriausia yra girdyti vaistus su pipete. Jeigu neissizioja, kaip mano, tai priglausk prie lupu soske arba buteliuka ir kai issizioja greita ipili vaistukus, bet ne ant liezuvio, nes ispjauna o i sona tarp dantenu ir liezuvio. Man visada taip veikia, visad apgaunu su soske
mes taip pat vaistkams gerti naudojame sauksteli, svirksta ir nuo eferalgano ta dozatoriu, nes maniske pvz. vitaminus ir vaistukus nuo gerkles geria is saukstelio, o actifeda niekaip taip nesigauna tai jam naudojam svirksta, o nuo temperaturos tai ta dozatoriu ir paskui dar laizo koki pusvalandi visa patenkinta .
taip kad kantrybes mamyte ir viskas bus gerai.
taip kad kantrybes mamyte ir viskas bus gerai.
aš tai su šaukšteliu po biški girdau
TIK SU ŠVIRKŠTU