Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sugirdot vaistus ir vitaminus?

su skystais vaistais kaip ir paprasta, bet o kaip vaiką (2 metų) priversti nuryti nedidelę kapsulę? Bandžiau ir vieną, ir su jogurtu šaukšte - vaikas vis tiek sąžiningai perkramto turinį ir neryja, spjauna. Arba jei jau prie pat gerklės ta kapsulė atsiduria - pažiaukčioja ir spjauna. Tai, žinoma, labai geras refleksas (tfu tfu tfu), bet kaip tą vaistą sumaitint? Ypač kai kapsulių negalima pažeidinėt, nes jos turi tirpti skrandyje...
Atsakyti
QUOTE(EvitaMaria @ 2011 12 27, 19:47)
su skystais vaistais kaip ir paprasta, bet o kaip vaiką (2 metų) priversti nuryti nedidelę kapsulę? Bandžiau ir vieną, ir su jogurtu šaukšte - vaikas vis tiek sąžiningai perkramto turinį ir neryja, spjauna. Arba jei jau prie pat gerklės ta kapsulė atsiduria - pažiaukčioja ir spjauna. Tai, žinoma, labai geras refleksas (tfu tfu tfu), bet kaip tą vaistą sumaitint? Ypač kai kapsulių negalima pažeidinėt, nes jos turi tirpti skrandyje...

o tai kokios kapsules duodamos 2 metu vaikui? as esu davus kreon bet isberus i sauksteli zirnelius.
Manau kad yra pakaitalas tu vaistu kitu pavidalu
Atsakyti
Antibiotiką pirmus kartus sudaviau per prievartą su švirkštu doh.gif kaip ir rekomenduojama anotacijoj. Bet taip galima ir vaiką iki dusulio užsprigdint doh.gif Pabandžiau duoti šaukšteliu ir kuo puikiausiai pavyko.
Skystą vitaminą C tiesiog įpilu į šaukštelį, būtinai pabrėžiu kad OI KOKIE SKANŪS vitaminukai, tai dukrytė tik nusišypso plačiausiai ir išsižioja. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas @ 2011 12 28, 22:49)
o tai kokios kapsules duodamos 2 metu vaikui? as esu davus kreon bet isberus i sauksteli zirnelius.
Manau kad yra pakaitalas tu vaistu kitu pavidalu

Mes pvz vartojom gelomyrtol kapsules 2.5 metų, bet kai jau išmoko ryti (paaiškinom, kur turi atsidurt - su arbatyte pilvuke, ir iš kažkelinto karto gavos), niekaip kitaip jų neišardysi.
Atsakyti
Nervas ima negaliu schmoll.gif
Nupirkau vitaminus,skanius avieciu skonio ir t.t.kad skatintu apetita,nes baisiai nevalgi,ir ka jus?niekaip nesugirdau doh.gif belekiek sirupo issipila lauk,ant kaklo,ausyciu.Nzn kaip sugirdyt doh.gif
Atsakyti
O gal kas nors žinote kaip greičiau panaikinti kartumą burnytėje po to, kai sugirdomi antibiotikai? Mano 1,5 m. sunelis sugirdzius antibiotikus pusę dienos vaikšto išsižiojęs su tekančiom seilėm, nes bijo ką nors gerti ar ryti seilytes, nes jam kartu burnytėje ir niekaip neišeina išaiškinti, kad išgėrus jam bus geriau. Per prievartą girdyti neišeina, nes vimdosi ir springsta sad.gif
Atsakyti
As irgi sugirdau su svirkstu
Atsakyti
mano vaikas kramtydavo vitaminukus anksciau pats , viskas gerai buvo, o dabar ne, tai isigudrinau istirpinu vandenyje ta tabletyte ir labai skaniai isgeria ir dar papraso smile.gif
Atsakyti
Aš su vaistukais neturėjau problemų, o vitaminus slepiu, kad nerastų, nes suvalgytų, kaip saldainius
Atsakyti
Dabar net vitaminu su svirkstu negaliu sugirdyt doh.gif viska isspjauna vistiek schmoll.gif
Atsakyti
Mum reikejo su švirkštų duoti nuo temperaturos, tai po truputi, ant liežuvio po lašiuką, jokiu budu ne į gerkle pilti, nes tikrai užspringti gali.
Atsakyti
uzspaudi nosi, tada issizioja, tada ispaudi zandus (kad nesuciauptu), supili gerklen su svirkstu ir noredamas ikvept gauna nuryti. tai va tiek tos ir bedos.
Atsakyti