Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sugirdot vaistus ir vitaminus?

Kol mazas buvo, tai pirmais kartais suduodavau su ta pipete, kuri yra buteliuke, tik pildavau ne i burnos prieki, o labiau link liezuvio saknies, kai viska darai greitai, nesusiorentuoja ir automatiskai nuryja. Po to juos gerdavo su malonumu ir noriai ziodavosi vos uzmates. Dabar, kai vyresnis, tai problema kaip nuvyti vaika nuo tu vitaminu. Derames kaip del prizo...
Atsakyti
Man tokios problemos nėra,vitaminus geria noriai, tiesa visi kramtomi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Foxenas @ 2004 07 12, 05:46)
Dabar, kai vyresnis, tai problema kaip nuvyti vaika nuo tu vitaminu. Derames kaip del prizo...

Pas mus ta pati problema biggrin.gif Ne tik vitaminai, bet ir visi kiti vaistai geriami be raginimo, o dar ir pats primena -MAMA ISTIUKA laugh.gif
O stai zuvies taukus tai jau pradedu slepti-nes nesvarbu, kad jau gere-vistiek duok dar ir dar ir dar dry.gif doh.gif
Atsakyti
Maniskis bachuriukas taip pat neturi jokiu problemu su vaistu ar vitaminu gerimu. Girdom visada is saukstelio. Viena kart pamate, kad vaistu spalva kita tai nelabai norejo gert. Tai nuo to laiko nerodom ka pilam. O pamates sauksteli visada issizioja. Viena karta davem ir trinta tablete su trupuciu vandenio.l Isgere taip pat be problemu, tik siek tiek susirauke (vis gi karus vaistukai...).
Atsakyti
Mes ir geriam viska noriai, kai pamato vitaminus ar vaistu sirupus is karto pasiema saukstel ir sako: "Mama dek cia" smile.gif
Atsakyti
QUOTE (laurechka @ 2004 07 12, 14:48)
Viena karta davem ir trinta tablete su trupuciu vandenio.l Isgere taip pat be problemu, tik siek tiek susirauke (vis gi karus vaistukai...).

Man vaikystej sutrindavo tablete ir tuos miltelius su sauksteliu cukraus sumaisydavo...
Atsakyti
Sumaisau su sultimis. Antibiotikus maisiau su pienu. Derinau pagal spalva smile.gif O paskui - viska i buteliuka. Isgerdavo ir net nepajusdavo skirtumo.
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 07 13, 12:46)
Man vaikystej sutrindavo tablete ir tuos miltelius su sauksteliu cukraus sumaisydavo...

biggrin.gif ...ir man.. ir aš juos išspjaudavau už lovytės wink.gif laugh.gif Saviškę bandau gražiuoju prikalbinti, gerai, kad dažniausiai pavyksta. Net pati stebiuosi, kaip aš ten jai tuos žuvų taukus kasdien įsiūlau g.gif tongue.gif
Atsakyti
Prieš tai gėrėm Gefilus Plus, kažkaip nenoriu duoti Basic, nes gal alergija... O dabar dingo g.gif , gydytoja sake Yogurt duoti, nu nusipirkau... Dar ne gana to kad į diena po pusę kapsulės (ir pilstau, matuoju dry.gif ), tai dar ir tos dulkelės netirpsta... Tik dešimtą kartą užpildama arbatėle į šaukštelį sugirdau... Gal kaip nors gudriau galima g.gif
Atsakyti
As atsimenu, kai maziukei reikedavo vaistukus gerti, tai girdziau su pipete pagal normas. Ir gerdavo, ir labai patikdavo... smile.gif
Atsakyti
O as tiesiog supildavau Yogurt kapsules turini i silta virinta vandeniuka buteliuke ir gerai suplakus duodavau gert unsure.gif Mano vaikinui del to jokiu bedu nekildavo, nes megsta pliumpint vandeni, turbut tas Yogurtas per daug skonio nepakeite g.gif Nors ir nepilnai tie milteliai istirpdavo, bet buteliukas likdavo tuscias rolleyes.gif
Atsakyti
mes Gefilus geriam, jo jie pilnai neistirpsta, tai as su pipete duodu, bet daznai vaikas springsta ir net atpila doh.gif
Atsakyti