Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sugirdot vaistus ir vitaminus?

gal yra zinanciu ar actifeda galima su kuo sumaisyt? nu niekaip neiduodu,nei su svirkstu,neryja ir spjauna verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 11 09, 10:02)
ir dar noreciau gauti patarima kaip reikia noreti greiciau pasveikti ,jau 10 metu po sunkios ligos turiu invaliduma ,ir niekaip nepraeina blogumas ,gal as nemoku noreti pasveikti lotuliukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif va va!!!! aš apie tai ir kalbu: dedu visas pastangas, kad mano vaikas užaugęs kuo mažiau "girtųsi" ar dejuotų apie jį užgriuvusias negandas, ligas aplinkiniams.

Sunki liga ir invalidumas yra blogai, bet dar blogiau kai žmonės ta liga manipuliuoja, nukreipia bet kokio pokalbio temą apie savo sveikatą ir savo ligas bet kur ir bet kokioje situacijoje. Norėti pasveikti šiuo atveju neįmanoma, bet norėti atrodyti (būti) sveiku - galima. Ypač interneto svetainėse - niekas sergančio žmogaus nemato, čia galima būti pačiu sveikiausiu žmogumi pasaulyje. Deja, geriau padejuoti ar apie tai parašyti..........ką gi - toks pasirinkimas.

O keturių metų mano vaikas tikrai NORI pasveikti (kaip jis supranta savo ligą) ir kantriai geria vaistukus, kad galėtų žaisti lauke, maudytis vasarą jūroje ar upėje, kad galėtų susitikti su draugais. Džiaugiuosi, kad seneliams paskambinus, apie savo mažą ligą jiems nepasakoja ir nepasako, kad šiuo metu turi temperatųros, geria vaistukus ir pan. Tuom aš labai didžiuojuosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bambeklė: 01 gruodžio 2010 - 13:42
dėl vaistukų išgėrimo nėra problemų, manau jau priprato sūnelis, nes nustatytas mums jaunatvinis idiopatinis artritas ir kasdien: ryte ir vakare geriam po dvi tabletes vaistų.. vaikui atsibodo jau, bet geria kantriai.. tikiuos kada nors nebereiks mums tų vaistų.. blush2.gif
Atsakyti
Viską išgeriam tik su skaniu jogurtu doh.gif . Net ir dabar, kai jau ant nosies 4 metai doh.gif Jei milteliai - sumaišau šaukštelyje su jogurtu. Jei skystis duodu jogurtą (geriausia, kai kokį TV būna užsispoksijęs lotuliukas.gif ), tada greitai sukišu vaistus, ir vėl jogurtas. Taip va ir apgaunu blush2.gif
Atsakyti
Vartojam daug vaistu ir keleta homeopatiniu papildu. Vaistus patogiausia girdyt svirkstu. Papildus trinu ir maisau su maistu.

QUOTE(maximuz @ 2010 11 28, 10:19)
gal yra zinanciu ar actifeda galima su kuo sumaisyt? nu niekaip neiduodu,nei su svirkstu,neryja ir spjauna verysad.gif  g.gif

gerai, kad spjauna 4u.gif sis vaistas uzdraustas vartoti iki 14 m., jis isimtas is prekybos.

Atsakyti
Sveikutės, aš savo mažylei vaistukus sugirdau su soskyte 4u.gif Chicco parduotuveje nupirkau specialią soskytę vaistukams sugirdyti, tikrai super ir skirta nuo 0 mėn. Yra sugraduota nuo 1 iki 5ml. (toks mažytis buteliukas ant kurio užsimauna soskytė) tikrai labai patogu thumbup.gif Na o jei vitaminą D3 tai sugirdau su guminiu šaukšteliu, sumaišau su keliais lašiukais savo pienuko ir sugeria.
Atsakyti
mažai girdžiau su švirkštu, dabar jau pati geria smile.gif tik priminti reikia
Atsakyti
Dabar jauciuosi sitaip frusty.gif bash.gif bash.gif
Po 3 nesekmingu bandymu sugirdyti vaistus frusty.gif

Kai mergaite buvo metuku, tai su svirkstu tiesiai i gerkle. O dabar kai jai 3 metukai, tai niekaip. Iki siol neprireike vaistu gerti, o dabar israse tabeletes, kurios nelabai ir tirpsta. Istirpinau, sumaisiau su sultim, bet viena nenulaikiau, kad tiesiai i gerkle. Issjove viska. Net i kalbas nesileidzia. Rekia, kad gers sultis pati, bet be vaistu tongue.gif

Oi negaliu, kokiu budu tas 5 dienas jai tas tabletes sukisti?
Atsakyti
kai kuriuos vaistus su malonumu isgeria, kai kuriuos pasistengus isiulau. Sako nenoriu, bet sakau reikia. 4u.gif
Atsakyti
problemų dėl vaistukų nėra , atvirkščiai , jei vienas tik serga , kitas verkia nes jam neduodu .
Atsakyti
su šaukšteliu plastmasiniu kažkaip gaunasi.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2011 01 07, 23:24)
Vartojam daug vaistu ir keleta homeopatiniu papildu. Vaistus patogiausia girdyt svirkstu. Papildus trinu ir maisau su maistu.
gerai, kad spjauna  4u.gif sis vaistas uzdraustas vartoti iki 14 m., jis isimtas is prekybos.

Actifed tikrai neisimtas is prekybos, o netgi yra ir sirupo pavidalu ir duodamas nuo 6 metu vaikams.
jei mano vaikai visa nakti negali miegoti, neprakvepuoja ir dar kosti nuo sekreto tekejimo i gerkle, tai as ju tikrai nekankinu, o vienkartinai paduodu. Nors mano mazajai tera 1 metukai, vyresniajam 3 metukai.
Niekad nepiknaudziauju jais, duodu tik tada kai negali miegoti naktimis. Ir paprastai ligos metu uztenka viena kart paduoti, kita nakti jau apseiname be ju.

Atsakyti