Su vaistų gėrimu problemų jokių.Kasdien turi sukramtyt tabletę nuo alergijos.Dar niekad nebuvo pamiršęs,jei aš pamirštu primena,kad jau laikas išgert.O 12 broliui reik kasdien po kelis sykius klausinėt ar jau išgėrė
Ipilu kolos, duodu sugerti vaistus (antibiotikus db karcius geriam), tada ipilu puse stiklines kolos, kad praskalautu burnyte. Zinau ,kad negerai, bet kitaip niekaip, ir ikalbinejau, ir bariausi, ir svirkstu purskiau, bet nepadejo. O va isgeria, burnyta nuskalauja ir ramu,net i nosyte leidzia lasinti.
O tuos sirupiukus, visus geria be problemu
O tuos sirupiukus, visus geria be problemu
Viska graziai paaisini ir isgeria
mano dukrelei2.2metuku,prasau patarkit kaip sugyrdyt vaistus,nei saukstelis,nei svirkstas nepadeda viska isspjauna,per koki trecia karta vos iduodu ir tai maza kieki,juk tableciu dar negamina tokiems vaikams taip tai sutryni tablete ir su maistu sumaitini
QUOTE(niki333 @ 2010 10 07, 08:00)
Su mano vaikuciais problema, vargstam kol isgeriam vaistukus.
Viena, ka jie geria, tai zuvies taukus, paprastus-skystus.
gerai,kad juos geria noriai,tai as jum patarsiu,kaip mano dukrele dar gerdavo vaistukus,bet ne visus,darydavau taip,sakydavau,kad cia nuo kosuliuko vaistukai ir tuoj pat isgerdavo,aisku rankoj laikydavau tuos kur mego,bet duodavau kitus ir nesuprasdavo,tai paimkit zuvies tauku butelika o saukstelyje bukit jau ipilus kitu,arba turekit pasiruosus du saukstelius ir kai nematys duokit kuriu norit duot turetu suveikt nors manajai jau ir sis triukas nesuveikia
Maniškiui tai vaistai asocijuojasi su visokiais saldumynais ir reikalauja jų net tada kai neserga.
QUOTE(Bambeklė @ 2010 05 10, 12:20)
Neturiu problemu - geria. Reikia ir geria. Pasakau, kad gersi neskanius vaistus kol pasveiksi. Kai pasveiksi - nebereikes gerti: eisim i teatra, kina, darzeli ar pan. - suveikia.
Stengiuosi labai sergancios "nelepinti" - nesedeti visa diena salia lovos, nenesioti valandu valandas ir pan. Pavalgome kartu, paskaitau knygute, - padedu lovyteje zaisliuku - turi pati zaisti. Stengiuosi elgtis taip, kad dukra suprastu - mama ir tetis negali visa diena sedeti salia lovos - turi savu darbu ir reikalu. Kad pati "sugalvotu", jog sirgti visai neidomu ir noretu greiciau pasveikti. Tada ir vaistai geriami laaabai noriai, ir temperatura matuojasi - pasedi ramiai, verkdama, bet ir i nosi vaistus leidziasi sulasinama.............
Stengiuosi labai sergancios "nelepinti" - nesedeti visa diena salia lovos, nenesioti valandu valandas ir pan. Pavalgome kartu, paskaitau knygute, - padedu lovyteje zaisliuku - turi pati zaisti. Stengiuosi elgtis taip, kad dukra suprastu - mama ir tetis negali visa diena sedeti salia lovos - turi savu darbu ir reikalu. Kad pati "sugalvotu", jog sirgti visai neidomu ir noretu greiciau pasveikti. Tada ir vaistai geriami laaabai noriai, ir temperatura matuojasi - pasedi ramiai, verkdama, bet ir i nosi vaistus leidziasi sulasinama.............
ir dar noreciau gauti patarima kaip reikia noreti greiciau pasveikti ,jau 10 metu po sunkios ligos turiu invaliduma ,ir niekaip nepraeina blogumas ,gal as nemoku noreti pasveikti
QUOTE(niki333 @ 2010 10 07, 09:00)
Su mano vaikuciais problema, vargstam kol isgeriam vaistukus.
apgauk juos:! duok su kuo jie megsta,netikiu ,kad nevalgo saldumynu?(surelio ir t.t.)
QUOTE(rasulka2 @ 2010 11 08, 23:02)
reikalauja jų net tada kai neserga.
maniškė irgi karts nuo karto užsimano, kad duočiau tabletę nesergant..Tai duodu pakramtyt vitC ar kokio Aflubino įvarvinu į šaukštelį..Nėra problemų su vaistų išgėrimu ir pas mus, tfu tfu tfu..Tik su žuvų taukais gal sunkiau, ale iškart duodu jogurto užkąst, tai sueina..
del vaistu sugirdymo niekada nebuvo problemu pas mus,ir nera Jei neskanus,pasiima is karto puodeli uzsigerti ir kantriai sukramto jei tablete,jei skystis,dar paprasciau.