Mes irgi turim problemą su vaistukų gėrimu, tai vienintekė išeitis su švirkštu. O kaikuriuos vaistukus tokius kaip "Pektoral" tai tik duok gerti. Bet neskanius tokius tai reikia su dideliais pykčiais gerti, bet ką padarysi, juk reikia...
mano mergaite pries geriant paklausia ar skanus, jei skanus tai tik duok ...
o su neskaniais truputi kitaip, isaiskinu graziai, kad reikia ir tikrai isgeria
o su neskaniais truputi kitaip, isaiskinu graziai, kad reikia ir tikrai isgeria
mes bandom gražiuoju ,toks amžius kai gali susitarti,merginai4.labai mėgsta pasakas ,jei kartais atbėga ,,ožys'' pažadu daug pasakų.
Kai vaikas serga nera kada galvoti apie civilizuota sugirdymo buda
QUOTE(vavute @ 2010 03 13, 20:29)
Kai vaikas serga nera kada galvoti apie civilizuota sugirdymo buda
Bet grasinti,kad gausi dirza jei neisgersi irgi nekas..
Kadangi mes nuo pat mažens esam sirgaliai, tai problemų su vaistukų gėrimu nėra.Mažasis žino,kad jeigu jų negers - nepasveiks ir daug ko negalės daryti, tai kartais pats kai pradeda skaudėti pilvuką, ar ausytę, pats pasiprašo vaistų dažnai, jei nematau reikalo girdyti vaistais, duodu gerųjų bakterijų ar vitamino C žirnelių
Pamenu kai buvau maža, man tabletę susmulkindavo ir įdėdavo į šaukštelį su uogiene. O maniškiai geria be problemų...
na labai dziaugiouosi kad mes tokios bedos neturim.ir dabar kaip ik serga panele antibiotikus geria noriai, nes pies tai gulejo ligoninej tai laselines nepatiko tai sake nenori daugiau i ligonine geriau jau vaistukus gers
QUOTE(virsukalne @ 2010 03 12, 14:04)
sauksteliu arba svirkstuku (be adatos aisku:)) svirkstuku patogu dozuoti.
mes ir tokias priemones naudojam... Bet dažniausiai sūnus viską pats išgeria
Geriam nuo mazens be problemu Jei ja neskanus,tai paaiskinu ir isgeria,tik papraso pries tai ,kad paruosciau atsigerti ka
Sveikutes mamytes, paskaiciau kelis psl ir pagalvojau sau ,o nuo ko Jusu vaikai taip daznai serga? ir is kur jus tuos vaistus perkate? ta sintetika is vaistines pompuojate ar is kur juos imate?