Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sugirdot vaistus ir vitaminus?

D ir kitus vitaminus lašinu tiesiai į burnytę ax.gif o jei reikia gerti vaistukus, tai tik su maisteliu thumbup.gif
Atsakyti
Ilgai turejau bedu su savo septynmete, kai girdziau LUIVAC tabletytes, jas nuryti reikia kas ryta ant tuscio skrandzio... doh.gif Dabar tai jau lyg nieko paskutines sugere, bet po menesio kartosim kursa, tai labai tikiuosi, kad jau bedu nebus... g.gif
Atsakyti
pasakykit man prasau. pvz kada reikia gerti zuvu taukus? pries valgi ar po? ryte ar per pietus geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 26, 18:26)
pasakykit man prasau. pvz kada reikia gerti zuvu taukus? pries valgi ar po? ryte ar per pietus geriau  g.gif

drinks_cheers.gif mane taip pat domina blush2.gif mums išvis sunkiai sekasi su žuvų taukais doh.gif nenori mūsų mažiukas jų visai schmoll.gif
Mes pradėjom gerti nuo 6 mėn... ax.gif
Atsakyti
geriausia vaistus girdyt,kai issiziojas verkia... biggrin.gif kita karta kitaip neimanoma..
Atsakyti
Kiekvienas vaikas is tikro elgiasi skirtingai,mano mazajai tai jau antra men.galejau duot is saukstuko,nes reikejo gert folio rugsti kad kraujuka stiprint smile.gif
Atsakyti
Maniškė jau nebeverkia, o kietai sučiaupia lūputes ir neleidžia pražiodyt doh.gif Iš vaistų tik Actifed'ą mėgsta, o kitus per prievartą, ypač antibiotikus, nes jie tokie šleikštūs. Va ir dabar per kartą reikia du šaukštukus suduot, tai abu su tėčiu laikom ir girdom doh.gif Žiaugčiot pradeda, bijau kad neužspringtų, bet ir leist išspjaut nenoriu. Taip ir vargstam g.gif Į nosį ar ausis dar šiaip ne taip prikalbinu. Geriausia su termometru biggrin.gif Ateina, pati ranką pakelia, tipo dėk cool.gif
Atsakyti
Su vitaminais mums nera problemos, tai kasdieninis ritualas jau: 2 zirniukai Vit C, o db dar ir geruju bakteriju kramtoma tablete suvalgo...
o su vaistais suzinojau,kad problema didele doh.gif geriam smecta iki ziaugchiojimo blush2.gif gaila net i vaika ziureti
Atsakyti
Mūsų mažoji tai be problemų sugeria net pačius neskaniaisius vaistukus thumbup.gif
Atsakyti
Kazkaip ir maniskiai be problemu tiek mazi budami tiek dabar sakau kad reikia gerti tai ir geria smile.gif
Atsakyti
dabar kartais galiu šiek tiek susitart, kad išgertų 4u.gif o anksčiau net maistą spjaudavo, jei įmaišydavayu, tai bet kokius vaistukus ir anksčiau ir dabar jei reikia ir žinau, kad negers susitraukiu į švirkštą ir į burnytę per kelis kartus sustumiu thumbup.gif dar nebuvo, kad nesugertų ar išspjautų schmoll.gif o tekę gert tikrai nemažai kartų, nes dažnokai sirguliuojam verysad.gif
Atsakyti

Sveikutės 4u.gif

Gal kas turit kokių patarimų kaip išmokyti vaiką praryti kapsulytę. Tai yra kieta kapsulytė, todėl negalima nei sutrinti, nei ištirpinti verysad.gif
Atsakyti