D ir kitus vitaminus lašinu tiesiai į burnytę o jei reikia gerti vaistukus, tai tik su maisteliu
Ilgai turejau bedu su savo septynmete, kai girdziau LUIVAC tabletytes, jas nuryti reikia kas ryta ant tuscio skrandzio... Dabar tai jau lyg nieko paskutines sugere, bet po menesio kartosim kursa, tai labai tikiuosi, kad jau bedu nebus...
pasakykit man prasau. pvz kada reikia gerti zuvu taukus? pries valgi ar po? ryte ar per pietus geriau
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 02 26, 18:26)
pasakykit man prasau. pvz kada reikia gerti zuvu taukus? pries valgi ar po? ryte ar per pietus geriau
mane taip pat domina mums išvis sunkiai sekasi su žuvų taukais nenori mūsų mažiukas jų visai
Mes pradėjom gerti nuo 6 mėn...
Maniškė jau nebeverkia, o kietai sučiaupia lūputes ir neleidžia pražiodyt Iš vaistų tik Actifed'ą mėgsta, o kitus per prievartą, ypač antibiotikus, nes jie tokie šleikštūs. Va ir dabar per kartą reikia du šaukštukus suduot, tai abu su tėčiu laikom ir girdom Žiaugčiot pradeda, bijau kad neužspringtų, bet ir leist išspjaut nenoriu. Taip ir vargstam Į nosį ar ausis dar šiaip ne taip prikalbinu. Geriausia su termometru Ateina, pati ranką pakelia, tipo dėk
Su vitaminais mums nera problemos, tai kasdieninis ritualas jau: 2 zirniukai Vit C, o db dar ir geruju bakteriju kramtoma tablete suvalgo...
o su vaistais suzinojau,kad problema didele geriam smecta iki ziaugchiojimo gaila net i vaika ziureti
o su vaistais suzinojau,kad problema didele geriam smecta iki ziaugchiojimo gaila net i vaika ziureti
Mūsų mažoji tai be problemų sugeria net pačius neskaniaisius vaistukus
dabar kartais galiu šiek tiek susitart, kad išgertų o anksčiau net maistą spjaudavo, jei įmaišydavayu, tai bet kokius vaistukus ir anksčiau ir dabar jei reikia ir žinau, kad negers susitraukiu į švirkštą ir į burnytę per kelis kartus sustumiu dar nebuvo, kad nesugertų ar išspjautų o tekę gert tikrai nemažai kartų, nes dažnokai sirguliuojam
Sveikutės
Gal kas turit kokių patarimų kaip išmokyti vaiką praryti kapsulytę. Tai yra kieta kapsulytė, todėl negalima nei sutrinti, nei ištirpinti